שרשור יום ראשון

noaxxx

New member
בול, הגדרת את זה יותר טוב ממני,ההבדל בין ענבר

לענת בקטע הזה הוא שאצל ענבר אין ספק בכלל שזה בא ממקום של תמיכה מכל הלב ורצון אמיתי לעזור. אצל ענת נוצרת התחושה שזה מגיע ממקום אחר לגמרי, לא בהכרח חיובי. האבסורד הכי גדול בתכנית הזו הוא שהבחורה הכי מאוזנת/שפויה/טובה בוילה היא זו שאיתן שם עליה את ה X הכי גדול, לא נתן לה אפילו צ'אנס.

מאז שהיא שאלה את דניאל איזה מאה פעם אם היא

בכתה, וראו שזה לא נבע מדאגה, אלא מאיזו תקווה שחתול שחור עבר בינה לבין איתן, ירד לי ממנה. גם כתבתי על זה בפורום, שזה היה ממש צורם כמות הפעמים שהיא שאלה את דניאל אם היא בכתה. היא ממש לא הייתה מרוכזת בשיחה, אלא רק בלשאול שוב ושוב את אותה שאלה. זה ממש היה נראה לי שהיא מקווה שדניאל בכתה.. ובאופן כללי, גם בעיני הרבה פעמים היא מצטיירת כמישהיא שאוספת מידע ופחות מחוברת רגשית לאנשים סביבה. יכול להיות שכל אהבתה נתונה לירקות.

דידי 9

New member
פוציקוצי-דניאל לא רק צבועה, היא גם תחמנית. תכ

הבחורה התחמנית, הזולה, הרברבנית שלא רואה אף אחד ממטר, סיפרה קודם לבן ש"היא לא ידעה" שזה שהיא שכבה איתו-היה חבר של חברה שלה, וכשבן שאל אז עזבת אותו אחר כך? היא אמרה: לא-כי אני וחברה שלי כבר לא דיברנו. לפני מס' דקות אמרה ענבר ללינוי ואיילת, שדניאל לא מוצאת חן בעיניה,בגלל שהיא אמרה ללינוי את תהיי לי משענת פה- ואני אדאג עם איתן שתשארי!! ענבר סוף סוף עלתה על התחמנית הזולה והרעה הזו-דניאל! בושה למין הנשי, ובושה לטיפשים כמו איתן שהוא איתה בכלל! התעסוקה הרשמית של דניאל, שימו לב" "מנהלת שיווק של הימורים באינטרנט". מה זה אומר? היא זו שצריכה לשכנע אנשים להתמכר להימורים באינטרנט! בושה ענקית-למי שבעד היצורה החלאתית הזו.

goodpink

New member
סליחה הנחש מתחת לקש זו עדי היא זו שמוציאה מיד

הנחש מתחת לקש זו עדי עם החפירות שלה כל הזמן מנסה להוציא מידע מן הבנות בנוגע לכל מיני מצבים מהתחלה היא היתה כזו ראו מרחוק זהיא תחרותית ומנצלת מניפולציות רגישיות והתמסכנות כדי להתקדם פשוט גועל של בן אדם הולך יד ביד עם מה שיוני יודע עליה מהמערכת יחסים עם חבר שלו והעובדה שיצאה עם סער שיינפן פשוט גועל של בחורה וענת לא כזו בכלל זו עדי שמתהגת בצורה כזו מישהו צריך משקפיים להוסיף לכך שעדי בכלל לא אינטקנטית בחורה שמרכוזת בעצמה לחלוטין

noaxxx

New member
לגבי ליז,כמו שאמרתי בעבר,היא סוג של פרה קדושה

בגלל שהיא לכאורה נמצאת בחבורת ה"מקובלות", לא נראה לי שעברה בו המחשבה להעיף אותה אפילו לשניה.

Lichy7

New member
יש לו לב טוב.. אבל חופר למוות

הייתי רוצה שליז תלך, אבל הבנים אוכלים את השקרים שלה בכפית כך שאין מצב. עד שלא יבוא הדוד עם החלוק הלבן היא תישאר שם לינוי- גרועה עשרות מונים מיוני. היא רק מתחילה לדבר ואני יוצאת משלוותי. אבל גם היא לא תלך כי היא דאגה להישארות שלה מכל כיוון אפשרי ענת- אותה אני הכי מחבבת בחבורה הזו. לא שמתי לב למה שציינת לגביה. כנראה מאחר ובשבוע האחרון צפיתי בקושי כי לא ממש יכולתי עדי- לה יש סיכוי ממש טוב ללכת מחר, בפרט כשנראה שאולי בן לא ממש קנה את ההצגה שלה

sivan513

New member
איזה מסכנה עדייי ../images/Emo10.gif

היא נראית ממש על הפנים...היא גם אמרה שאף אחד לא מחכה לה בחוץ

וואי אני ממש מרחמת עליה ../images/Emo10.gif

אתמול ממש הרגשתי לא נעים בשבילה, איך היא חיפשה את עצמה ולא ידעה עם מי לשבת. יוני עושה טובה שהוא עונה לה בכלל ובן גם מתחיל לסנן אותה, ולינוי שאמורה להיות חברה שלה גם לקחת לה את בן באמצע שיחה שהתחילה ואמרה שהם כבר קבעו לדבר.. זה היה מחזה ממש משפיל במיוחד אחרי שהביאה להוד מעלתה אתי תפוח חתוך.. אני במקומה מזמן כבר יוצאת החוצה ומחזירה את הכבוד האבוד, אבל הבעיה שהיא לא מבינה את זה וממש רוצה להשאר. לדעתי יעשה לה רק עוול אלא אם כן היא תשנה את הגישה ב-180 מעלות ותתחיל להיות יותר עם בטחון (סגנון אורטל רק בלי התסבוך)

johny3guns

New member
עדי אמרה 100 "כאילו"יים בחמש דקות

בשיחה עם בן היא נפרדת ממנו ובעצם משלימה עם ההדחה שלה היום. ובן לא ממש דוחה את ההשערה שלה, סימן שגם הוא יודע שהיא הולכת.

נעמה8080

New member
נו, אז איזה מתח יש לי בתכנית המשעממת הזאת

אם אני יודעת כבר מראש מי הולך?! לא בא לי כבר לראות!

למעלה