שרשור יום ראשון

didush100

New member
בקושי ראיתי היום אבל

בן וליהיא לא זוג אפשר להגיד שהם ידידים+ חחחח ולגבי יוני המגעיל לדעתי הוא דלוק על ענבר וענת

Lichy7

New member
ענת ויוני? ../images/Emo2.gif

חח מה הם קשורים אלה? איזה חוסר התאמה מסכן.. מרוב שהוא מדבר, הוא לא מצליח גם לחשוב.. רק אורן נשאר בודד

goodpink

New member
ממש לא יוני באשליות ענת נראה על בן אבל קשה לד

לדעת קשה לקלוט ממנה היא נפתחה לבן וקצת יש דיבור עם אורן אבל הכימיה הטובה ביותר זה בין בן לענת נראה שהוא חושב שהיא בעניין של איתן שזה לא נכון

24שעות1

New member
יוני יוני גם עכשו באמבטיה משכנע את בן שיגרמו

לאיתן להדיח את עדי , וכמה הוא בעד ענת הוא מספר לו שעדי מאוהבת בו שיזהר שלא תפריע לו.

24שעות1

New member
שמת לב עכשיו למשפט!!!!!!

בן אומר ליוני שאם הוא וליהי יתקרבו הוא לא יוכל לעצור את עצמו והקירות יתפוצצו, .הוא אומר לו אני לא איתן , איתן עוצר את עצמו. ובאותו רגע יוני גיחך בקול ואמר לו בא בא נכנס מה רומז לנו יוני

didush100

New member
מסכנה אתי מרגישה לא טוב../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מכל הנאחס שעשו לה שם בבית

24שעות1

New member
אצל אתי הכל מניפולציות רגשיות

היום שהבינה שהיא בבעיה בבוקר , עשתה את ההצגה שלה וביקשה רופא , שאלו אותה מה הרופא אמר לה ענתה - יש לי דלקת בכליה. היא ממציאה על ימין ושמאל, אבל הם לא התרגשו מהצגות שלה. חבל חבל לי על הקרן שנכנסת למלכודת שלה,ומתחילה לאבד גובה במשחק. כמה נשמה יש בילדה הזאת

didush100

New member
יש לה בעיה היא מקבלת אנטיביוטיקה

חזקה הן בדיוק דיברו על זה עכשיו בחדר

24שעות1

New member
מהיום גם אורטל יצאה מהמשחק

1. אחרי מקרה הקמח - ירד לו מימנה. 2. אורן חק אותה. 3. טמג'וצי - דאג כבר לספר לחבריו כמה היא בלתי נסבלת , וחסרת אמינות

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואי טמגוצ'י זה מעולה

האמת שלא אכפת לי ממנה ומאף אחד מלבד השלישייה האהובה עלי קרן ליהיא ואתי שעושות לי את כל התכנית.

didush100

New member
לפני יומיים טמגוצ'י ממש אהב אותה

מה קרה? היא באה לו לא טוב בעין וקלטת את הנתוח הפסיכולוגי שהוא עשה לליז אתמול? איכססס חרטטן

24שעות1

New member
טמגוצי בסשן תרעלה עם בן במרפסת

והמצלמה זזה משם. כמה בן תמים ומושפע , בסה"כ בחור טוב

Klayhamn

New member
איילת הרגע הדיחה את איתן

אמרה לאיתן: "אתה לא רווק משהו. אתה מנודה מהמשחק". (בצחוק אמנם, אבל עדיין). איתן ציחקק והשלים את המשפט. הלוואי
הלוואי שיעיפו אותו כבר....

למעלה