../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif תבשיל בשר טחון
תבשיל בשר טחון בסגנון הודי חומרים: כרבע קילו בשר טחון או יותר כחצי כוס אפונה 1 בצל קצוץ שום כתוש מלח פלפל שחור חופן כוסברה טריה קצוצה(אופציונלי) פפריקה חריפה/מתוקה תבלין לבשר/שאוורמה צנוברים לא חובה (להוסיף בסוף) תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות. שמן זית/שמן קנולה כחצי כוס מים רותחים ,או יותר .(תלוי איזה כמות אתם מכינים) הכנה: להזהיב את הבצל להוסיף את הבשר ,כשהבשר משנה את ציבעו להוסיף את כול החומרים. לבשל על אש קטנה בערך 30 דקות. בהגשה מפזרים צנוברים. התבשיל צריך להיות סמיך וללא רוטב. לנועזים:להוסיף לתבשיל פלפל חריף ירוק חתוך לעיגולים. מקור:עצמי
תבשיל בשר טחון בסגנון הודי חומרים: כרבע קילו בשר טחון או יותר כחצי כוס אפונה 1 בצל קצוץ שום כתוש מלח פלפל שחור חופן כוסברה טריה קצוצה(אופציונלי) פפריקה חריפה/מתוקה תבלין לבשר/שאוורמה צנוברים לא חובה (להוסיף בסוף) תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות. שמן זית/שמן קנולה כחצי כוס מים רותחים ,או יותר .(תלוי איזה כמות אתם מכינים) הכנה: להזהיב את הבצל להוסיף את הבשר ,כשהבשר משנה את ציבעו להוסיף את כול החומרים. לבשל על אש קטנה בערך 30 דקות. בהגשה מפזרים צנוברים. התבשיל צריך להיות סמיך וללא רוטב. לנועזים:להוסיף לתבשיל פלפל חריף ירוק חתוך לעיגולים. מקור:עצמי