תזכורת - מפגש הפורום

אירילה

New member
../images/Emo124.gif מפגש הפורום יוצא לדרך ../images/Emo45.gif

אני שמח להודיע לחברי הפורום כי מפגש חברי הפורום יתקיים ביום ב' 18.12.06 ( כ"ז בכסלו תשס"ז) נר רביעי של חנוכה. המפגש יתקיים בביתה של ronny אשר נאותה - בשמחה יש לציין - לארח אותנו. המפגש יתקיים בשעה 18.00 ברעננה והודעה על אפשרויות הגעה תפורסם בנפרד ,עפ"י שהבנתי ההגעה נגישה וקלה במיוחד. נקווה לראותכם במפגש. כמו כן ע,מ שהמארחת היקרה תוכל להיערך בהתאם אנא אשרו הגעתכם בתגובה להודעה זו. גרשון/מנהל הפורום

zs1957

New member
מאשרת את הגעתי למפגש הפורום

גרשון, תודה על היוזמה ותודה מיוחדת לרוני על האירוח בביתה. זהבה שחם

ענתי44

New member
מגיעה למפגש../images/Emo6.gif

בלי נדר. תודה לרוני על האירוח . מה להביא?

רותי57

New member
מאשרת את השתתפותי האם להביא משהו

ואני יכולה לאסוף את משהו בדרך באם אין לו תחבורה להגיע

ronnyw

New member
המפגש ברעננה

שלום לכולם !! הינה נפלה ההחלטה, הינה נקבע המועד, הינה אותר המקום, הינה אנחנו הולכים להיפגש, להכיר את הפנים שאחרי הכינוי... לאלה שמתלבטים אם זה שווה את הטירחה - אני הייתי במפגש בשנה שעברה. הכרתי את ליאורלילי, ענתי44, אסתרס, אירילה ואחרים - וכל ההתיחסות שלי לפורום השתנתה. פתאום יש הרגשה שיש מי שקורא, שיש מי שמייעץ, ש"יש חיים" בכל העניין. פתאום מכינויים ערטילאיים הפכתם לבני אדם ממש... בקיצור - שווה גם שווה את הטירחה. אני שמחה להיות המארחת. מבטיחה שיהיה שקט (אלה שהיו בשנה שעברה זוכרים בודאי את המוזיקה הנוראה וכמה שהיא הפריעה..) יהיה נוח (אירילה דיבר על 20 איש. מבטיחה שאסתדר גם עם כמות כפולה !!) ויהיה כשר (אריאלה, אפס שתיים ואחרים). בהמשך אתן פרטי הגעה. להתראות לכולם !!!

ענתי44

New member
היי רוני

אולי שכל אחד יביא משהו ככה שיהיה לך יותר קל מה דעתך?

מקווה להגיע

שבוע טוב לכולם , שמחה מאד על המפגש , תודה לרוני על האירוח ובאמת כדאי להתארגן שכל אחד יביא משהו, להתראות בכיף , טובה

טיקו1

New member
העדרות מהמפגש

לצערי מתוכננת לי למועד זה תוכנית אחרת במסגרת ארועי חנוכה - מאחלת לכם מפגש פורה וחווייתי. רותי

קורנית

New member
מצטערת

לא באה. נוסעת לחו"ל, לחברה בדנמרק, לכל חנוכה. את המפגש הבא, כפיצוי, אולי אארח אצלי?

נילי41

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif מפגש הפורום

מקווה שאצליח להגיע למפגש, צריכה להתארגן בכמה מישורים. בייבי סיטר וגם רכב. מקווה שהכל יסתדר. אשמח להביא משהו למפגש, מה שרוני תגיד. להתראות בחנוכה!

נילי41

New member
הי אריאלה,

קבענו שבכל שבועיים ביום שני, אז כנראה שזה יהיה ביום שני הבא. לדעתי צריך עוד לעשות סבב טלפונים בין כולן ולקבוע בדיוק איפה נפגשים ומתי...

אירילה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif תזכורת - מפגש הפורום ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מזכיר לחברי הפורום - נא לאשר הגעתכם למפגש בחנוכה. תודה גרשון

ronnyw

New member
המפגש ברעננה - עורו נא !!

עד כה אישרו מעט מאוד. איפה כולם?!!! לגבי מה להביא: תודה לכל המציעות, אבל אין צורך, אני מסתדרת (אל דאגה - לא אעמוד יומיים לידי התנור....), מה גם שכנראה לא נהיה המונים... אז אנא, כל מי שמתלבט: אני גרה ברעננה, קרוב לרחוב הראשי ולתחנות אוטובוס. הגישה תורמת - באחריות... בשבוע הבא אתן לכם הוראות הגעה מדויקות + מפה (אם אצליח , זה קטע קצת חלש אצלי...)

zs1957

New member
אנחנו לא מוותרים על המפגש

שלום גרשון, המפגש חייב להתקיים ואין זה חשוב כמה יגיעו. מי שחשוב לו יגיע. תמיד נזכרים ברגע האחרון. להתראות, זהבה שחם

למעלה