תמונות ממסיבת אלווין איזה ערפד יפה ומוכשר
N nini18 New member 28/10/09 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתמונות ממסיבת אלווין../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif איזה ערפד יפה ומוכשר
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתמונות ממסיבת אלווין../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif איזה ערפד יפה ומוכשר
N nini18 New member 28/10/09 #3 יש מצב שאני OVER אדם היום חחח לא אין מצב!!!! כי אין דבר כזה OVER כשזה נוגע לBB
N nini18 New member 28/10/09 #4 כולם ממש מחופשים איפה היצירתיות של אדם בכל הנוגע לתחפושות??? רק ניבים לא נחשב לתחפושת!!!! למרות להניבים מהממים בפה של המהמם אחחח הלשוןןןן
כולם ממש מחופשים איפה היצירתיות של אדם בכל הנוגע לתחפושות??? רק ניבים לא נחשב לתחפושת!!!! למרות להניבים מהממים בפה של המהמם אחחח הלשוןןןן
T t r e c o o l New member 28/10/09 #11 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifאגב, מה הוא שר?
N nini18 New member 28/10/09 #13 מה שלי ידוע זה ROF אבל היו עוד ארבעה שירים אז אני לא יודעת מה השאר... אני מתה לראות סרטונים.ולמה לדעתך הוא לא שר את TFM???
מה שלי ידוע זה ROF אבל היו עוד ארבעה שירים אז אני לא יודעת מה השאר... אני מתה לראות סרטונים.ולמה לדעתך הוא לא שר את TFM???
T t r e c o o l New member 28/10/09 #16 אומג!! אני ממש ממש ממש ממש רוצה לראות אותו כשהוא שר את רינג אוף פייר עם הניבים האלו אפילו באכות נוראית, אני ממש חייבת.. אולי הוא כן שר אותו? אחד מה4 האחרים?
אומג!! אני ממש ממש ממש ממש רוצה לראות אותו כשהוא שר את רינג אוף פייר עם הניבים האלו אפילו באכות נוראית, אני ממש חייבת.. אולי הוא כן שר אותו? אחד מה4 האחרים?
N nini18 New member 28/10/09 #14 מה שלי ידוע זה ROF אבל היו עוד ארבעה שירים אז אני לא יודעת מה השאר... אני מתה לראות סרטונים.ולמה לדעתך הוא לא שר את TFM???
מה שלי ידוע זה ROF אבל היו עוד ארבעה שירים אז אני לא יודעת מה השאר... אני מתה לראות סרטונים.ולמה לדעתך הוא לא שר את TFM???
M mokasosex New member 28/10/09 #17 אני לא מבינה איך אנשים בקהל יכולים לדבר כשהווווווווווווווווווא פאקינג עומד שם ושר !? העולם הזה כלכך לא פיירי
אני לא מבינה איך אנשים בקהל יכולים לדבר כשהווווווווווווווווווא פאקינג עומד שם ושר !? העולם הזה כלכך לא פיירי
I InbarKiii New member 28/10/09 #19 מאד וורלד בטוח חח רואים בתמונות שהוא ישב על כיסא וזה כלכך נראה מאד וורלד D:
T t r e c o o l New member 28/10/09 #20 מה הוא לא יכול לשיר מד וורלד בעמידה../images/Emo6.gif? אבל גם לי נראה, בגלל המבט.. יש לו מבט של מד וורלד בתמונה. ויש מצב שגם פילינג גוד, בתמונה ה7 וה9..נכון?..
מה הוא לא יכול לשיר מד וורלד בעמידה../images/Emo6.gif? אבל גם לי נראה, בגלל המבט.. יש לו מבט של מד וורלד בתמונה. ויש מצב שגם פילינג גוד, בתמונה ה7 וה9..נכון?..
I InbarKiii New member 28/10/09 #21 חחח לא! כי יש את הקטע הזה שהוא נעמד פתאום חחחח נו וכן..יש וויב כזה של מאד וורלד וOMG אם הוא שר פילינג גוד :O אני רוצה לשמועעעעעעעעעע
חחח לא! כי יש את הקטע הזה שהוא נעמד פתאום חחחח נו וכן..יש וויב כזה של מאד וורלד וOMG אם הוא שר פילינג גוד :O אני רוצה לשמועעעעעעעעעע
T t r e c o o l New member 28/10/09 #9 זה כי לאדם יותר חשוב לצאת מהמם/חתיך/הורס.. והוא גלאםפייר ולא ערפד רגיל, ולפי ההגדרה של אדםזה"ערפד שהוא הוט" ואדם הצליח בזה וכן, הלשון
זה כי לאדם יותר חשוב לצאת מהמם/חתיך/הורס.. והוא גלאםפייר ולא ערפד רגיל, ולפי ההגדרה של אדםזה"ערפד שהוא הוט" ואדם הצליח בזה וכן, הלשון