תקלה במערכת התשלומים

מה קרה פה?!

אתמול בערב שנכנסתי לשירות התשלומים ראיתי את הסכום שצברתי עד כה, מאוק' 2008. היום כשנכנסתי שוב, היה כתוב לי שצברתי 0 ש"ח (!!!). מה הבעיה פה?! יש מלא בעיות עם השירות תשלומים הזה וזה מתחיל לעצבן.

dorooni

New member
מונה במערכת ניהול הבלוג

המונה כניסות של התשלומים החליט להתאפס מעצמו ולהתחיל את הספריה מאפס (ולזכות אותי בעשירית הסכום על פי החלוקה לפי הכניסות)... הסכום שהיה נעלם. קרה לי מקודם שהמונה חישב לא נכון את הסכום, ואתמול זה הסתדר, היום זה חזר... קורה לעוד מישהו?

meital G

New member
../images/Emo45.gif (תודה)

נעדכן במהלך היום. רגישות הנושא ברורה לנו והוא נמצא בטיפול סביב השעון.

פנומן 72

New member
תגיד תודה

אצלי במערכת התשלומים כתוב שאני חייב לתפוז 20 שקל ...

wranger

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתקלה במערכת התשלומים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לכל מי שהבחין בתקלה במערכת התשלומים של הבלוג שלו - העניין ידוע ונמצא בטיפול. אם מישהו רוצה להתלונן או לשאול משהו - המקום הנכון לכך הוא פורום התמיכה הטכנית של הבלוגיה, אבל אני ממליץ בחום להתאזר בסבלנות, כי עומס השאלות לא מקל על פתרון הבעיה.
לכל מי שלא הבחין בשום תקלה - אז עזבו, לא משנה.

המלבישה

New member
למה לא לשלוח מסר לכל הבלוגרים?

גם ככה התחושה (לפחות אצלי) היא שאין דרך אמינה באמת לדעת מה הטראפיק בבלוג. מקרים כאלה רק מחמירים את המצב, הכסף זה החלק הקטן בכל העסק הזה. אגב, הכסף יוחזר?

לשונאי10

New member
גם אצלי יש תקלה

מערכת התשלומים התאפסה. אני מבין שזה ידוע ויתוקן בהקדם, תודה!

linjanr

New member
שירות התשלומים בבלוגיה

יש תקלה כבר מספר ימים בשירות התשלומים. אין לי מושג למי להפנות מידע זה אך נראה שיש בעיה. עברתי ל- סך 0 במגיע לי וזה מעצבן. אם מישהו יכול להגיד לי לאיזה פורום יהיה נחמד. תודה מראש, linjanr

meital G

New member
הנושא ידוע

ונמצא בטיפול הדחוף של הצוות הטכני. אעדכן אתכם במהלך היום.

למעלה