ATENNTION PLEASE

meandmeandme

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ATENNTION PLEASE ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

טוב אז קודם כל תרגעו, הפלויד לא מתאחדים, סיד לא מוציא אלבום חדש, וגילמור לא נותן לאחד מכם גיטרה מתנה. מה שכן, פרויקט היצירות מוכן להתחיל. אז ככה: כל מי שמעוניין להשתתף בפרויקט שיגיב להודעה הזאת ושיציין באיזה תחום הוא ירצה לעסוק (מלל,ויז'ואל ו\אן סאונד) ומה הוא מתכנן לעשות בתחום (לא חייב הסבר מידיוק מדי אפשר לשמור על מידה של מיסתורין). מי שאין לו מושג על מה אני מדבר ובכל זאת מועניין שיפנה לקישור בתחתית ההודעה.

erezsh

New member
סאונד ומלל

מבחינת הסאונד - בעיקר אפקטים מוזיקליים (מוזיקה אלקטרונית), ושאר צלילים שמונפקים ע"י סינטיסייזרים.

אבל... אבל... אבל...

מאיפה תיקח שרת שיאכסן את כל היצירות? (ואני מדבר בעיקר על הסאונד, למרות שלתפוז יש בעייה לקבל גם קבצי גרפיקה גדולים)

meandmeandme

New member
הממ.. ככל הנראה אתם תצטרכו לדאוגלזה

אני בטוח שאלה שמבינים איפה ואיך אפשר (לא אין שמץ) יוכלו לעזור לאלה שפחות מבינים.

תשובה

ראשית, רעיון "פרוייקט היצירות" הוא רעיון פרטי של meandmeandme. הרעיון הועלה על דעתו בלבד, ללא התייעצות עמי, ולכן הפרוייקט הוא גם באחריותו הבלעדית ואני איני שותפה להנהלתו. לכן גם לא ברור לי מה הוא אמור לכלול, או איך הוא אמור להתנהל. עניינית, הגלריות פתוחות לגולשים הרשאים להעלות תמונותיהם ואיוריהם (עד 250KB) כראות עיניהם (רק אנא הודיעו לי ע"מ שאוודא שלא היו תקלות וכו'). יש אפשרות לקבל אולי מתפוז שטח אחסון קטן בו ניתן לאחסן קבצים, כולל קבצי קול קטנים, אך לא קבצי וידאו. העלאת קבצים לשטח זה היא דרך מנהלי האתרים, באחריותם ועפ"י שיקול דעתם, בלבד. כנ"ל גם העלאת סיפורים/שירים; ממילא חשבתי לייחד קטגוריה ב"מאמרים" לסיפורים ושירים שייכתבו על-ידי חברי הפורום. אך, גם כאן, העלאת הקבצים נעשית דרך הנהלת הפורום, ובאחריותה. מאחר ו-meandmeandme מקדם כעת את הפרוייקט שלו, לא רציתי להפריע לו ולהעלות רעיונות "מתחרים". מצד שני, מאחר והשאלה הועלתה, הריני להבהיר ש: כל המעוניינים להציג בפני הפורום שירים / סיפורים / מחזות / תסכיתים / וכו' רשאים להעלותם לפורום באופן חופשי (אך רצוי שיתאמו איתי מועד מראש, ע"מ לקבל חשיפה מקסימלית) ובמידה וירצו לאחסנם, ניתן לפנות אלי ונדון בכך.

Marmaduke

New member
כפרה עליך..

ציףציף! איזה מנהלת יש לנו! אשכרה ניהול יציב ואיתן יש לנו פה!! כולי מלא גאווה!!

Marmaduke

New member
סאונד!

אני יקליט איזה שיר (עוד לא הוחלט איזה) וישתדל לבצע אותו בצורה היפה ביותר..

N a V e

New member
סאונד ומלל

אחליט,או בסינטיסייזר או בגיטרה(עדיפות לאיזה ביצוע פסנתר לאחד מהשירים) מלל בהנחה והכוונה היא התייחסות לשירי הפלוידץ

trancelover

New member
אני בעניין לעלה

אגב רעיון גדול אחי יאלהאני מתחיל לעבוד על קטע בשביל אלקטרוני אסיד פסיכודאלי לקטע MOTHER או משהו אחר נראהכבר

Marmaduke

New member
ממש פשוט..

הבתים.. G C G C G C G בקטע של ה אוווו D C G פזמון G C F C F C F C F C F C G פחות או יותר זהו.. אם אתה צריך תווים ממש תגיד לי אבל בעיקרון תתרגם את זה: G = סול C = דו D = רה F = פה זהו...מקווה שעזרתי...כי אני עילג בלכתוב הסברים..

למעלה