מפגש! 2#

Shusho

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמפגש! 2#../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כי לא שמים עלי בשרשור הקודם P: מגיעים עד כה: 1. Blade Of Fire 2. tbents 3. The Fantasy 4. TheImpactBoy 5. BrowN EyeD GirL1 6. dralan 7. Shusho (בהנחה שאני לא באיזה קורס או משהו, כן?) 8. Lily SonataArctica 9. galitb84 10. r e a d e r (יותם!
) מי מכם נשאר לישון? אנשים שאולי מגיעים, וחייבים להודיע מהר כדי שנארגן רשימות של דברים כמו שצריך: 11. Itay Simons 12. The Cat Woman 13. פונצית גירל האמיתית 14. Liquid Dreams עכשיו, לגבי המיקום: אני לא מכירה את חיפה. בכלל. אין לי בעיה להגיע לכל מקום בחיפה כל עוד יש אליו תחבורה ציבורית, רק תגידו לי איך. אני מכירה את תחנת הרכבת בחוף הכרמל, אבל את החוף עצמו אני לא מכירה. זה חוף שאפשר להתנחל בו? לגבי שעה: לי אין מושג מתי אני מגיעה, אבל אני בטוחה שזה יהיה רק אחה"צ - ערב כי מה לעשות, יש צבא. מה לגביכם? תקבעו שעה שנוח לכם להפגש בה... שהיא גם לא ממש צהריים כי תאמינו לי, זה ממש לא כיף להשרף על החוף. 16:00-17:00 ככה?

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gifמגיעה ונשארת לישון כמו שאמרתי ../images/Emo9.gif

ואמ ליד תחנת חוף הכרמל יש את חוף הסטודנטים/כאמל או איך שלא קוראים לו, קיצר חוף סבבה ביותר, שנראה לי שלא תהיה בעיה אם נתנחל שם
וכן אני חושבת שנגיע אחה"צ-ערב ככה, כי גם ככה אנחנו נהיה ביחד כל הלילה ובבוקר, אז עדיף מהערב רק, כי גם לא כזה חם וכל זה..

red violin

New member
אולי אני מגיעה.

נראה איך זה מסתדר עם ההורים וחברה שלי מהאזור

Stars Hunter

New member
באה ^_^ ונשארת ללילה

ממ....אני אשתדל להיות ב-5.... התכוננו לסיוטים P: (בוהו, אותי אפילו לא שמו ברשימה)

סנעיר

New member
אנשים שאולי מגיעים עם

סובארו פשע מקרטעת ומבוגרת בכמה שנים מרובכם פה: אני :p. אם לשם שינוי הצבא לא יחליט ששהותי בבסיס קריטית לבטחון המדינה אני והגרוטאה נצא מאריאל בשעות אחה``צ. 4 מקומות פנויים מחכים לרזים מביניכם (כדי שבכל זאת נצליח להגיע עד חיפה)- מהר לפני שיגמר :p ?

galitb84

New member
למי שמגיע מאזור המרכז ולא יודע איך

אהלן, אני בעיקרון חיפאית, אך בצהריים אני אהיה תל אביב ואני אצא לכיוון חיפה בסביבות 15:30 ברכבת אז אם משהו מכם רוצה לפגוש אותי ברכבת ולבוא איתי........ למי שמכם לא נסא ברכבת או שלא מתמצא בחיפה.... הינה המייל שלי [email protected] תיצרו איתי קשר ואז אני אעביר לכם את הפלאפון שלי.

Super Alonit

New member
רגע רגע רגע... תעדכנו אותי!

זה מפגש שינה? אם כן איפה? ואם כן, ענבר את מסיעה אותי הלוך וחזור?
ומה חוף? נכנסים לים או שישנים שם? ואני באה כל עוד יש לי הסעה (אהמ, ענבר) וגם תענו לי על השאלות כי אין לי שמץ מה קורה כאן. ואוף, אני כבר לא כזה חלק מהפורום.

The Fantasy

New member
קוקית את עדיין ותמיד תהיי חלק מהפורום../images/Emo23.gif

ותרגעי! אני אסביר לך הכל!
אמ כן, זה מפגש שינה, רק שיש פה חלק שלא רוצים להשאר לישון
[אני כן נשארת] המפגש בחיפה [16.8] יורדים בחוף הכרמל עם הרכבת (אלא אם כן ענבר מסיעה אותך שלזה אני לא אחראית
) ומשם ממשיכים לחופים שצמודים לתחנות רכבת ואוטובוסים..
אנחנו מביאים אוהלים ושקי שינה, ואמ אני בעצמי לא נכנסת למים (הזוועות
עדיף שלא בשבילכם
) אבל אם את רוצה את יכולה להביא בגד ים ומגבת ולהכנס
ולגבי אוכל, אמרנו שנארגן מה כל אחד מביא, לי אין בעיה להביא דברים כי אני לא גרה כזה רחוק משם.. אם יש עוד משהו לא מובן תגידי לי

Super Alonit

New member
תודה קוקית!../images/Emo24.gif

נראה לי אני לא אכנס לים כי אז אני אהיה דביקה ומגעילה כל היום... אולי רק למחרת:] וואי איזה כיף לפגוש אתכם!!!:]

Blade Of Fire

New member
רגע לא הבנתי

למה את צריכה את ענבר בשביל לבוא? את לא יכולה לסוע באוטובוסים עד חוף הכרמל ואז נפגש שם כולנו?

Shusho

New member
בנות הולכות לכל מקום ביחד, גם לשירותים P:

אז לחיפה לא? :O

למעלה