תקראו משהו

• פותח הנושא niniv
  • פורסם בתאריך

niniv

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifתקראו משהו../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קורה לכם לפעמים שאתם מסתובבים בסופר, או בקניון, או סתם ברחוב, ורואים אמא ואבא (או רק אמא או רק אבא) עם עגלה ותינוק (או תינוקת או כמה..) וחושבים לעצמכם:"אולי הם מהפורום..."... אז קפצתי לפורום השכן "להיות הורים", וראיתי רעיון מקסים שהם עשו... הם החליטו בינהם שכל אחד מכין לעצמו סיכת ביטחון, עליה מוחלים חרוזים כתומים. את סיכת הביטחון עונדים איפה שרוצים, על התיק, על העגלה, על החולצה.... בקיצר, נראה ממש רעיון מדליק....לא? אולי גם לנו מגיע איזה סימן קטן ביננו? יש למישהו רעיון?

ענתש

New member
ואוו מגניב ! נראה לי שאפשר לשים

גם כן את סיכת הבטחון הזו ואז לגוון ב"חרוז צבע" המותאם לפורום בו את משתתפת: למשל סיכה עם חרוזים כתומים ואחד ירוק לסמן "הורים לתינוקות" אם למשל יעשו את זה בעוד פורום שאני משתתפת אז אני אוכל להוסיף עוד אחד בעוד צבע... וכן הלאה.

26יפעת

New member
פחדתי להציע...

אני מציצה שם די הרבה והייתי עדה למאמץ למצוא סימן ייחודי, ואז חשבתי למה שלא נעשה גם? ואז חשבתי לעצמי שזה עלול להרגיז את כל מי שגם ככה חושב שאנחנו פורום מתחרה והחלטתי לא לעורר שום דבר, אבל אם כבר הצעת... אני בעד.

ענתש

New member
לא חשבתי על מה שאת אומרת...

יותר חשבתי בכיוון שכל תפוז היא ממילא קהילה גדולה אחת למה שלא לכל הפוררומים יהיה סימן מזהה ?? לאו דוקא הורים לתינוקות כמתחרים של להיות הורים... עשיתי קישור גם בהריון ולידה ואני הולכת לעשות גם בהנקה...

עמית@

New member
יכול להיות משעשע.. (בדמיוני אני

רודפת אחרי כל מני נשים וגברים עם סיכות על התיק בצהלות שמחה)

טאש

New member
בדמיוני-רודפים אחרי בעלולי כי שכחתי

להוריד את הסיכה מהתיק של נדבי......

מתרגשת

New member
טאש הרגת אותי מצחוק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני פשוט בוכה כאן עם דמעות

niniv

New member
הרעיון שהצעת הוא מעולה לדעתי

אבל אולי למען הסדר הטוב, "נבקש רשות" מהממציאים... בכל זאת אנחנו "מעתיקים".....

niniv

New member
נראה לי שצריך לדבר עם רותי ע

(מנהלת הפורום השכן...)

niniv

New member
שלחתי מסר לרותי ע

אני מחכה לתגובה. אנחנו מנומסים ולא מעתיקים בלי אישור כי זה ממש לא יפה... ברגע שרותי תחזיר לי תשובה אני מבטיחה לעדכן...

טאש

New member
מחכה בקוצר רוח לתשובה.....

שאני אתחיל לחפש סיכת ביטחון גדולה? או שנקנה המון חולצות כתומות ונדפיס עליהן "אני אמא לקטנטן"......

עדי 4

New member
לא נראה לי שתיהיה בעיה לבנות הפורום

השכן. במקרה אני משם, הרעיון שלנו הועתק גם לפורום אומנות שימושית והם חשבו על איזה סימן זיהוי אחר. אני נמצאת גם בפורום שלכם וגם בלהיות הורים ואני לא רואה בהם פורומים מתחרים או מתנגשים. יאללה לכו על הרעיון, ולי יהיו עכשו 2 סיכות על התיק של טל.

טאש

New member
אפשר שנהיה כמו הבונים החופשיים.

נמציא סימן מוסכם של הידיים ונסמן להורים "חשודים כפורומנים" מקסימום, אם הם לא מהפורום, יחשבו שאנחנו קצת פסיכים.......

למעלה