הגעתי למסקנה, הבחורה הזו לא מחוברת לעצמה, בשיא הרצינות... ויוני אומר לה "את היכי אמיתית שיש, את הכי אמיתית בבית..." ושניה אח"כ יש בך משהו לא עקבי, לא אמיתי....
סימן שמשהו לא חיובי מסתתר שם אפשר לראות טוב אצל בנאדם, ובמקביל לפעמים את הרע אבל במקרה של אורטל הכל עטוף במסתוריות חשודה והרבה לא מצליחים לפענח אותה לדעתי זה אומר שהיא כאן לשחק משחק והיא לא הכי אותנטית בדרך שלה. היא יותר מידי קרה ומחושבת ואני נוטה לחשוב שמדובר בנחשה לא קטנה..
היא משדרת את הדברים האלה שלא במודע אני לא מנסה לעשות לה הנחות, אני רק אומר שיכול להיות שהיא באמת לא מודעת או לא חושבת שהיא פועלת בצורה "מחושבת" או "נחשית", גם אם בפועל המעשים שלה מובילים אותה בכיוון הזה
אתה זוכר שהיא ישבה לפני שבוע עם אתי ליהי וקרן ושאלה אותן אם היא חלק מהקבוצה שלהן ואפשר לסמוך עליהן? עשתה להן מן שיחת הבהרה לחזק את מעמדה אצל "המקובלות" זה מראה כמה היא מודעת בדיוק לכל מה שקורה. גם המשחק עם אורן כדי לעורר קנאה אצל איתן לא בדיוק מראה על חוסר מודעות. היא סופר מודעת להכל. השאלה היא האם זה בא ממקום תמים ואני ממש לא בטוח.. גם השיחה הזאת חיזקה את הדעה שלי שמדובר במישהי "מסוכנת". איך היא אמרה ליוני "נו גלה לי" על הריב עם בן מראה שהיא לא פראיירית בכלל. כל הסגנון, השפת גוף והטון דיבור לא מסתדרים לי..
היא לא הפי ליד הבנות ודאון ליד הבנים היא מבטאת את עצמה ככה מול כל הבית אבל לצד הבנים זה יותר מידי קיצוני בצורה אחרת לגמרי יש אפילו תחושה שהיא בכוח מתרחקת מהבנות לפעמים
שזקוקה להגנה..... אורטל בצורה מאוד מודעת נוקטת בשיטה של סחטנות רגשית כשהיא אומרת לבנות אני מרגישה לבד ,זה משלים את התמונה גם לבנים :אני זקוקה לכתף שרירית להישען עליה כהגנה מבידוד חברתי עם הבנות
זה התחיל בכך שהיא היתה הקורבן של אתי הריב הראשון של אתי היה איתה והבנות של אתי החרימו אותה, עברו מיטה, והשאירו אותה לישון לבד. זה דבר שמאוד מעורר אמפטיה אצל הקהל וברוב המקרים ברגע שהקהל מתחבר לדמות מסויימת, הוא איתה עד הסוף. בנוסף לזה העריכה במשדר המרכזי מאוד לטובתה