אין SMS בהישרדות הישראלית !

omer719

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאין SMS בהישרדות הישראלית !../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הגמר של "הישרדות" ישודר בסמוך לחג הפסח. וגם: הזוכה ייבחר על ידי המודחים ולא ב־SMS יום שני, 5 בפברואר 2008, 09:50 הזוכה ב"הישרדות" ייבחר על ידי המושבעים, ולא בהודעות טקסט שישלחו הצופים. עד לאחרונה ניסו בערוץ 10 למצוא דרכים לשלב שליחת הודעות טקסט בהליך בחירת הזוכה, אולם נתקלו באיסור מטעם מחזיקי הפורמט המקורי. עם זאת, בניגוד לפורמט האמריקני, לא הצביעו המושבעים על זהות הזוכה הגדול באי, אלא הם יעשו זאת רק בתוכנית הגמר, שתשודר בסמוך לחג הפסח בשידור חי. אלא שנדמה שבערוץ 10 לא מוותרים על ה־‭,SMS‬ ושיטת ההצבעה הרווחית תשולב באופן כלשהו בתוכנית. על פי הפורמט המקורי, חלקו הראשון של הגמר הגדול מתקיים באי הבודד עצמו, ושם מצביעים כל המושבעים בזה אחר זה בשיטת "הפתק בכלי‭,"‬ ובוחרים בזוכה. הקולות נספרים בשידור חי בארצות הברית בתוכנית אולפן גרנדיוזית. גם בישראל יצביעו המושבעים על זהות העולים לגמר, אולם המודחים יצביעו לזוכה רק בישראל ובשידור חי. הדבר משנה את חוקי המשחק, שכן המתמודדים צפו בתוכנית, נפגשו ובילו יחד. מערוץ 10 נמסר: "אנחנו נשארים נאמנים לדנ"א של 'הישרדות' שבו השורדים משפיעים על המשך דרכם של השורדים האחרים בתוכנית, וכך יהיה גם בקביעת הזוכה". ‬ -------------------------------------------------------------------------------- קישורים: » מקור: NRG

omer719

New member
הקישור למקור , והתגובה שלי .

הינה הקישור למקור - http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/701/695.html סתם מהירתם עם עצומות לפני שנאמר משהו בכלל , אבל זה קצת הורס שהם מצביעים אחרי שהגמר צולם , וזה לדעתי בגלל שהם כן תיכננו לעשות אסאמאסים ואז מחזיקי הפורמט המקורי מנעו מהם. בכל מקרה , בעונה השנייה אני מאמין שילמדו מהטעויות והיא תיהיה הרבה יותר טובה לדעתי. מקווה שעזרתי להרבה מכם , כי גם אני כבר החלטתי שאם העונה תוכרע באסאמאסים אני לא אראה את העונה השנייה. -עומר-

kobzor

New member
אבל אבל אבל

זה הורס את הכל. כל הפואנטה זה שמישהו שיקר בגד והעיף מישהו ובכל זאת המישהו הזה יצביע לו. למה שהוא יצביע לו אחרי שהוא ראה מה שהוא עשה בתוכנית. שלא להזכיר שהם עוד נפגשו אחרי זה וכו' לפחות כל הכבוד למרק בורנט והאנשים שם שלא אישרו את זה.

omer719

New member
כרגע , זה הכי טוב שנוכל לקבל.

אני בטוח שהם תיכננו אסאמאסים וברגע האחרון מנעו מהם , אז לא הייתה להם ברירה אלא לתת להם להצביע בשידור חי , אחרי שהם כבר ראו , כי הרי צילומי התוכנית נגמרו כבר לפני חודשיים/שלוש. אז לדעתי כרגע זה הכי טוב שאפשר , וזה רק לטובת מי שבאמת שיחק נקי לעומת מי שלכלך מאחורי הגב בוידויים. ואני מאמים שבעונה הבאה זה ישתפר.;-]

LiRs Lullaby

New member
דוגרי איזה גרועים....

יכלו לפחות לצלם את ההצבעות באי ואז לראות איך העניין של הסמסים מסתיים ואולי לשנות את זה בהמשך. אבל להצביע חודשים אחרי??

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאוי זה גרוע../images/Emo122.gif

עדיף על SMSים, אבל גרוע. אני יכולה לחשוב על כמה עונות של הישרדות שלא היו נגמרות אותו הדבר אם היו מצביעים אחרי השידור

מטופש יהיה לחשוב שיאפשרו משהו כזה

איזה תגובה של הומואים יצאה להם - "אנחנו נשארים נאמנים לדנ"א של 'הישרדות' שבו השורדים משפיעים על המשך דרכם של השורדים האחרים בתוכנית, וכך יהיה גם בקביעת הזוכה".. זה תגובה של מי שקיבל איום על תביעה של מיליארדים ממארק - ממציא הישרדות, ועכשיו נראה כאילו הם עושים טובה ומשאירים את זה כפי שזה.. הפקת הישרדות 10, תפנימו, אתם חבורת של עושי טלוויזיה רדודה ומזל שיש גורם מעליכם שמונע ממכם להרוס את כל מה שהישרדות מייצגת.. לא הרשמתם אותי, לא עם הדוגמנים שהבאתם, לא עם השמירה האובסיסיבית של דן באי, לא עם הטוויסטים של הכוח הכפול ולא עם הפאשלה הזו שאתם מעיזים לקרוא הישרדות.. מי יתן ונותני החסות של שנה הבאה פשוט יפרקו את החבילה וכל מה שנראה זה טישטושים למשך 90 דקות... הישרדות האמריקאית שליטה !

omer719

New member
גם אני!

מסכים עם כל מילה שלך ! זה כל כך נכון .. אולי לעונה השנייה יהיה אפשר לקרוא הישרדות , אבל זאת ממש לא.

omer719

New member
בקיצור -

הם כנראה תיכננו גמר עם אסאמאס , היוצרים של הישרדות המקורי ומחזיקי הפורמט [ בעלי הזכויות על הפורמט ] לא אישרו את השימוש של האסאמאסים לגמר. והם לא צילמו מועצת שבט אחרונה באי שהמושבעים בוחרים שורד אחרון. אז מה שיהיה זה שאחרי שהמושבעים כבר צפו בתוכנית [בוידויים , במה שהפיינליסיטים אמרו עליהם ] הם צריכים לבחור בשידור חי של הגמר שיהיה סמוך לפסח. מקווה שהסברתי טוב

בבקשה

שיסימ לשדר את כל הפרקים, יצלמו את הפרק האחרון בשידור חי, ואז (כן, רק אז), המושבעים יבחרו את המנצח. בטוח גם פה יכניסו את ה SMS לבחירת חבחב הקהל או משהו בסיגנון. ואיך אנחנו אומרים פה?

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif לomer719 ואנטיבס300:

אז מה הקטע של "המושבעים יבחרו מי עולה לגמר" ? - כמו שגיא זוארץ אומר... ושל... "ם בישראל יצביעו המושבעים על זהות העולים לגמר, אולם המודחים יצביעו לזוכה רק בישראל ובשידור חי."

Bill Kilgore

New member
אבל זה לגמרי הורס את המשחק...

המושבעים יצביעו עבור העולים לגמר (יותר נכון כבר הצביעו), אבל אז יצביעו גם לזוכה? או שכולם כולל אלה שעפו לפני האיחוד יצביעו לזוכה? בכל מקרה, לבחור מנצח אחרי שהבוחרים כבר ראו את כל הפרקים זה אידיוטי ולוקח את העוקץ מהמשחק. ערוץ 10 בטח ישתמש בSMSIM בשביל חביב הקהל, רק לא ברור במה הוא יזכה.

דורון

New member
אפשר לשלוח תלונה ל CBS דרך האינטרנט

אני בטוח שהם לא אישרו להפקה החמדנית של הישרדות הישראלית להשתמש בשום סוג של אסאמאסים וככה להרוס את הפורמט. תיבחרו בנושא הישרדות, ובתוכן תירשמו כמה מילים לגבי ההפקה ההזויה שעשו לתוכנית בארץ. אני בטוח שכמה עשרות מיילים כאלה יצליחו לעצבן כמה אנשים ב CBS. קישור

למעלה