אנשים עבר חודש מההופעה !

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אנשים עבר חודש מההופעה ! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כן! היום ה 6.11.07
חודש שלם עבר מהיום המושלם בו ראינו אותם! לפני חודש בדיוק Tokio Hotel היו בלייב בישראל ! !
ההופעה המדהימה הזאת! פאק פתאום זה עבר מהר! השבוע הראשון ממש זזזחל ופתאום חודש! מה אתם חושבים? מתי אתם חושבים שהם יגיעו לכאן שוב? הכל לשירשור הזה

../images/Emo36.gifכה נכון!!../images/Emo26.gif

גמני נזכרתי בזה בדיוק.................. חחחחחח זה ממש לא מרגיש כמו חודש.......... זה ניראה כאילו רק לפני שבוע, ים של בנות עמדו בתור כדי להכנס להופעה שלהם...... חחחח אני עדיין זוכרת איזה חום היה לעמוד שם בתור......... חחח וואוו, זאת הרגשה ממש מוזרה....... חודש............ קודם כל, ברור שהם יבואו! ביל הבטיח, ואני מאמינה לו. והם בטוח יבואו שהם יסיימו את הסיבוב הופעות, ויסיימו לעבוד על האלבום החדש, זה בטוח............... אני מתארת לעצמי שזה יקרה ככה עוד חצי שנה בערך........... אני ממש מקווה שלפני, אבל................. טוב, דעתי............... ~~~חפירה~~~~

לאאאא יא רעה אני רציתי לפתוח!!../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

בוהוווווווווווווווו
כ"כ חיכיתי לזה ובסוף המחשב נכבה לי ואז שכחתי מזה
אני חושבת ש.......אני רוצה אותם שוב. ושהפעם גיאורג ירד מהבמה ויביא לי את המפרט ביד! כדי שאף זונה לא תעיף אותי ותיקח את המפרט. ובאאאאאארור שהם יגיעו לפה שוב
הרי גיאורג חייב לי מפרט. XDD מה שמזכיר לי שגם טום חייב לי! הוא זרק ונגעתי במפרט עם האצבעות ואז שוב, זונות העיפו אותי והוא עף למקום לא נודע ועכשיו הוא אצל ילדה ברת מזל [זונה]

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif לאאאאאא!!!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

בא לי שובבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 למה למה למה?!?!?!?!?!? למה זה נגמררר!?!?!? התחלתי לבכות מחדש.... =[

leraax

New member
כנסו דחוף!!!!!!!!!

קודם כל- אעאעאע וואי בא לי כבר שוב XD דבר שני- ביררתי גם עם יוניברסל רקורדס, וגם עם הליקון- וכמו שמהתחלה אמרתי לכולם אבל בכל זאת האמינו: הם לא יודעים כלום על התאריכים שפורסמו, משמע- הם לא נכונים. מצטערת לבאס פה כמה.. בכל אופן.. הם יבואו!!! אבל בתאריכים שיתפרסמו מהם ולא מאיזה בלוג מצ'כיה -_-" אל תדאגו!! D: 3>

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifעבר כ"כ כ"כ מהר..

בדיוק לפני יומיים חשבתי על זה. אני זוכרת איך כל השבוע או לפחות בחצי שבוע שאחרי חשבתי רק על ההופעה "יואו איזה כיף" וכו' וכו'. עבר יותר מדי מהר. הם יבואו לפה שוב בטח בטור הבא (רק שיגיע כבר)

Simple Dani

New member
וואו תכלס XD זה עבר ממש מהר O:

אני ודורע [דורין 123 מה אחרי] דיברנו על זה היום. עבר כ"כ מהר והיה הכי כיף שבעולם. כל מה שאומרים שהם יבואו בפסח- זה לא הגיוני. תחשבו על זה.. וגם לרה ביררה יונברסל והליקון. נקווה שהם יחזרו ב-2009 :) [אחרי שהם ינוחו קצת.]

פאק, נכון.

עבר כל כך הרבה מאז ויאא אני לא מרגישה שעבר חודש! אני מציפה את עצמי עכשיו בהסתכלות בווידאו של כל מה שהיה פה וכל מה שהלך פה.. והלך הרבה. חח תאמינו לי וגם מי שהיה יודע מן הסתם XD. אני חושבת שהיה מדהים, זאת חוויה בלתי נשכחת וזה תמיד יהיה בליבי כל מה שהלך באותו היום, גם הבלאגן המטורף שזה היה די סיוט אבל זה עבר מהר בזכות ההופעה ואני מקווה שהם ידיעו לפה ב-2008 כמובן שאני רוצה כמה שיותר מוקדם, כי אני כבר מתגעגעת לכל מה שהיה :) 6-10-07 fur immer!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ElinorLahav

New member
אוווווווומג ../images/Emo2.gif

פאאאאקינג חודש ! אני לא מאמינה חחחחחח
זה ניראה כאילו עבר הרבה יותר .... באלי שווווווווווב 6.10 = חתימה מביל = נשיקה לטום
= לנצצצצצצצח חרוט בליביייייייייי

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif חווווודש יאו ! אני בטוחה שהם יגיעו שוב

ומפה לזה כ"כ ! אאאאאאאאאאה.

אני לא מאמינה שעבר חודש ../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif../images/Emo220.gif

זה כ"כ מבאס .. אני כ"כ רוצה לחזור ליום הזה , היה פשוט מדהים
להיות באטרף של ההופעה , לראות אותם .. שרים , מנגנים , מזיעים .. פאק היה פשוט מושלם
אני כ"כ רוצה שהם יבואו שוב לארץ , השאלה מתי זה יקרה ..
הם במלא יוצאים עכשיו להפסקה של שקט כדי להוציא דיסק חדש ולא ישמעו אותם , אולי כמה ראיונות וזהו .. לא נדע מה חדש אצלם , אני מקווה שעדיין ישארו להם מעריצים נאמנים
חייבים להראות להם שוב , כמה אנחנו אוהבים אותם . * טוב חפרתי >< *

16yaeli

New member
../images/Emo9.gifכעעעעעעעעע חחח מגנובבב

היה ממש כיםם שיחזרוו בקרובב אמןן

Shir Kaulitz

New member
יאאאאאאאי : ]]

עבר חודש מה- יום בחיי :]] שיואו השיער של ביל נראה ממש מוזר בתמונה הזאתיי חח יותר מדי ארוך : ]

למעלה