אתם יכולים לעזור!

CyberP

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאתם יכולים לעזור!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני מתחיל למלא ולחדש את כל החלקים בפורום כולל מאמרים וכו'. מה שאני צריך זה את עזרתכם, כי לעשות הכל לבד יהיה לי קשה ומעצבן, ויוציא לי את כל הכיף. אז ככה, אני רוצה שיהיה על כל אחד מחברי גאנז המקוריים, ומימי האילוז'נס, וגם כל חברי גאנז הנוכחיים - איזושהי סוג של ביוגרפיה קצרה. לא מאמר ויקיפדיה, משהו אינפורמטיבי, קצר ולעניין. בשביל זה אני צריך כמה מכם שיתנדבו למצוא את המידע ולכתוב אותו בפורמט מסויים שאני אחשוב עליו. אז כל מי שמעוניין לעזור בזה שישים
בשרשור הזה, כל אחד יקבל אחד או שניים לכתוב עליהם וזריז נמלא את המאמרים בביוגרפיות קצרות על כל חברי הלהקה בעבר ובהווה. הרעיון שלי הוא פורמט כזה: חבר להקה שם מלא: תאריך לידה: תפקיד: שנים בלהקה: לדוגמא - 1991-1996 להקות אחרות: ביוגרפיה ופרטים נוספים: נולד בפיליפינים בגיל 25 תחת השם דני הייזנר קונדל הלייוי עמית ג'יבארו המגפר, ועלה לארה"ב בגיל 17, שם התחיל לנגן על שליש בלהקות מקומיות. בזמן שהיה חבר בלהקה המציא את הקוביה ההונגרית, אך מכר את הזכויות על הפטנט לממציא הונגרי בשם וויקטור פשצ'אק. עזב את הלהקה אחרי שהעיר לאקסל רוז בקשר לאיחורים שלו להופעות, ונענה בדברים כבדים שפגעו בראשו במהירות גבוהה. קיצר משהו קצר של איזה 5 שורות של פרטים נוספים שלא נכללים בשאר הסקשנים. קצת רקע. אז אמממ... קדימה.

NutsMilk

New member
אנשים עצלנים מדי בשביל הדברים האלה...

ביקשת בקשה גדולה מדי.

CyberP

New member
ומי את?../images/Emo24.gif

בואי! בואי! שבי! תצטרפי אלינו!

למעלה