ביום שישי 12/7

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifביום שישי 12/7../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הנני חוגגת את יום הולדתי במועדון החורבה!!!
בזאת אני מזמינה רשמית את כל חברי הפורום להגיע ב-12/7 יום שישי, לחגוג איתי את יום הולדתי ה-"19" !!!!
ולכל מי ששואל אני לא משכירה את המקום אלא יוצאת לשם לחגוג. ולא לשכוח היום הולדת הרשמי חל ב-14/7
בעוד 3 ימים בלבד!
מקווה לראותכם!!!!
שיהיה לכולנו המשך שבוע מקסים!!!!
LOVE ענת.

גם לך../images/Emo8.gif ../images/Emo49.gif

ולא שכחתי שיש לך יום אחד לפני. גם הזכרתי זאת לא פעם בפורום רק שאתה נעלמת לך לזמן ארוך מדי
לא נשכח להגיד לך גם מזל"ט באותו יום!!
LOVE ענת.

vegi force 1980

New member
נעלמתי כי

אין לי האמת על מה לכתוב כאן ממש אני לא עובד אין לי אופנוע אני לא יוצא לדיסקוטקים לא יוצא כמעט בכלל אין לי האמת על מה לכתוב כאן.....

לעעעעעע לא סיבה מוצדקת!

תמיד יש על מה לכתוב. ומזה אתה לא יוצא? מה אתה עושה בימי שישי? איך אתה מעביר את הימים בשבוע? מה אתה עושה בחייך? לא הולך לים? למסיבות חוף? מצאתי לך על מה לכתוב?
LOVE ענת.

vegi force 1980

New member
ענתי....

לא אני לא יוצא כמעט רק לעיתים רחוקות ימי שישי אני בד"כ בבית מול המחשב או אצל איזה חבר מקסימום הימים של השבוע אני בבית מול המחשב או שאיזה חבר בא אליי או אני אליו וכרגע אני לא עושה כלום בחיי לא עובד כי לא יכול לא לומד כי לא רוצה (וגם לא אלמד) בעצם חוץ משבתות כשיוצא ומארגנים משחק פוטבול אז גם לים אני לא מגיע.... רק בחורף....לפעמים..לשבת להסתכל על הגלים.....זה נורא יפה....במיוחד בגשם....

***ה=ק=פ=צ=ה***

חבר´ה לא לשכוח היום להגיע בתלבושת חופשית
אז כן,יום החגיגות הגיע!!! ויאללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללההההההההה בלללללללללללללללאאאאאאאאאאאאגגגגגגגגגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!
LOVE ענת(שחוגגת מומולדת בעוד 2 ימים בלבד
).

tankgirl21

New member
../images/Emo171.gifעוד ****ה=ק=פ=צ=ה*****../images/Emo171.gif

שכל מי שפיספס בטעות יראה שלילדה המקסימה שלי יש י ו ם ה ו ל ד ת

למעלה