ביקורת על הסינגל חופשייה מאתר: מומה

maor ravid

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifביקורת על הסינגל חופשייה מאתר: מומה

שרית חדד- חופשייה מילים ולחן Henree קשה להאמין אבל "זה ששומר עליי" הוא אלבומה ה-14 של שרית חדד. רק לשם השוואה נורית גלרון הוציאה את האלבום ה 18 שלה לאחרונה והיא החלה להקליט בשנות ה-70. רק על ההתמדה הזו מגיע לה לקבל צל"ש. אבל מעבר לשירים ולתוכן שעליהם אפשר להתווכח, הבעיה שלי עם חדד היא שאין אצלה סימנים מובהקים של התפתחות והאלבום האחרון יכל באותה מידה להיות גם האלבום התשיעי ואיש לא היה מרגיש בהבדל. חדד מדשדשת באותו המקום. "חופשייה", הסינגל החדש ממשיך במגמה הזו ולא שופך אור חדש. מדובר בשיר יעיל ואפקטיבי ובתור שיר לאירוויזיון הוא שווה את הדוז פואה. את המילים והלחן כתב הנרי מה שמשדרג את השיר מבחינת הפקה. חדד הופיעה עם השיר הזה במוצאי ראש השנה במרכז הקבלה מול 2500 אורחים שבינהם מדונה, דונה קארן, דמי מור ועוד. חבל שחדד לא התייעצה עם אסתר ולקחה ממנה כמה טיפים כמו איך להתפתח, לצמוח ולגדול במוסיקה ובעיקר להשתנות. צעד מתבקש כשאת שרה שיר כמו "חופשייה" ורוצה שנאמין שאת באמת כזו.

benLN

New member
איך הם ישר קוטלים..

רגע..אלבום 14? שרית חדד כבר 14 שנה זמרת? אין מצב...

אני יודעת שהיא התחילה בגיל צעיר יחסית.

אני לא מעודכנת מבחינת מספר האלבומים, אבל מה שאני כן יודעת ששרית התחילה בגיל מאוד צעיר ואת ההצלחה והפרסום הגדולים שלי היא קיבלה רק בזמן יותר מאוחר. נדמה לי שזה קרה אחרי האלבום "סינדרלה", אבל כאן אני כבר לא בטוחה אז אתם מוזמנים לתקן אותי. כשהתחלתי לאהוב את שרית וקניתי את האלבום "סינדרלה", הייתי בטוחה שזה האלבום הראשון שלה בגלל שרק אז התחיל הפרסום שלה, אבל גיליתי שהיה לה כמה אלבומים קודם.

תעשו לי טובה, באמת... אני אפילו לא אתייחס לזה

נו, בטח, מה ציפיתם שעיתונאי מטומטם וחסר אינטילגנציה יבין שיר עמוק כמו "חופשייה"
אני לא ציפיתי שבן אדם שאשכרה חי בשנות ה... לא יודעת מה... יבין עומק של שיר כזה... זה סימן שיש אנשים שחיים בעבר. פעם הייתי עוד אשכרה מתייססת לשטויות האלה. הוא היה 'מת' להתפתח כמו ששרית חדד התפתחה. הוא היה 'מת' לעשות את הדרך שהיא עברה. הכי קל זה להעביר ביקורת... זה לא היה מצליח לקבל דוז פואה באירוויזיון כי כל הקטע בשיר הזה זה המילים וזה רק עוד הוכחה שהוא לא הקשיב למילים. איך קוראים לדביל שכתב את זה
אני אראה לו מה זה. אני אגמור לו את החיים שלו...

מה לעשות שהוא צודק

שרית חמודה והשירים שלה טובים ונחמדים , אבל היא נשארה תקועה , אין לה שום התפתחות מוסיקלית וכל שיר מהאלבום החדש שלה היה יכול להיות מהאלבום הקודם או זה שלפניו או זה שלפניו או זה שלפניו וכך הלאה. הגיע הזמן שהיא תתבגר קצת.

maor ravid

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעוד ביקורת לעומת הכתב הקקה של מומה!

שרית חדד – "חופשייה" סינגל נוסף מתוך האלבום שהגיע למעמד של פלטינה, "זה ששומר עלי". את השיר כתב לחדד המפיק הנרי, ואם אתם מצפים לשמוע דאנס וקצב, אתם טועים. המדובר בעוד בלדה מוצלחת מבית היוצר של חדד. מיותר להגיד שאין בה כמעט שום דבר מזרחי או ים תיכוני, ובכל זאת – חדד מביאה את עצמה לפופ בצורה מאוד מיוחדת. כיף לשמוע איך כל הסינגלים מתוך האלבום מצליחים לרגש, ואולי מצדיקים את הפלטינה הזו. מילים, לחן, עיבוד והפקה מוסיקלית: Henree; גיטרות: אבי סינגולדה; גיטרה בס: פיטר רוט; קלידים ותכנותים: Henree. מתוך ערוץ 24

מה זאת אומרת תקועה???

היא הייתה זמרת מזרחית,שעברה שינוי ועברה בין היתר גם לפופ.... ובדיסק הזה עם נגיעות רוקיות....לא הרבה אבל יש.... היא הזמרת שעשתה הכי הרבה שינויים.... אני לא מבין מבקרים ואנשים שאומרים שהיא תקועה....זה ממש מעצבן. היא עושה כ"כ הרבה שינויים.

למעלה