האובססיות הקטנות שלי

r love gerard

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהאובססיות הקטנות שלי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לכולנו יש אותן, האובססיות הקטנות שלנו שבלתי אפשרי לחיות בלעדיהן, כמו נגיד, האובססיה שלי למוזיקה, או האובססיה שלי לסרטים מסוימים (על הקצה-קליאן מרפי
) או, נגיד האובססיה של ניר לאנג'לינה ג'וליD: בקיצור, תשרשרו לפה את מקסימום 7 האובססיות שלכם D: (אני עושה את זה רק כי הפורום נרקב לאיטו
) קדימה, אל תהיו יבשים, תגיבו!D:

../images/Emo220.gifווואוו..

גיבסון ללא ספק..(סוג גיטרה למי שלא יודע..) אמפ גיטרות אקוסטיות.. מוזיקה=] ירוק
הנוע"ל(נוער עובד והלומד) בובספוג(יש לי שתי כריות בלון שלו ועוד שטויות כמו נרות^^) כובעים:OOOOOOOOOO ל"יהיה טוב" לסמיילים..בעיקר ל"=]" שיט עשיתי יותר מ7.. ויש עוד מלא! יהיה טוב=]

../images/Emo109.gif

סוכריות טופי.יאממממ
הצבעים ירוק ואפור
מוזיקה.
מסנג'ר
צמידי גומי צבעונים.
משבצות.חחח זהו לא נראה לי יש לי עוד

רעיון נחמד ../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif

- מוזיקה. - סטנדאפ/סטנדאפיסטים. - גייז
פשוט נמסה מהם. - לא יודעת אם זה נקרא אובססיה, אבל אני חייבת שהרגליים שלי כל הזמן יהיו נקיות. אם הן מלוכלכות זה יכול להטריף אותי. - ואם כבר מדברים על רגליים - לא סובלת כל דבר שקשור בהם
נראה לי שזהו P:

WaitForTomorrow

New member
רעיון חמוד../images/Emo110.gif

מוסיקה
צופים
דיסקים
זאת אובססיה נוראית, אין לי כ"כ הרבה דיסקים אבל אני מבזבזת הרבה...
קפוצ'ונים
תיקים!
אמפי3\4\אייפודים- יש לי 7 ואני אוהבת את כווולם
המילה "לגמרי"

שליXD

דיסקיםםםם$#@%@# יש לי כ"כ הרבה כבר XDD
סקייטבורדדד סקייטבורדינג וכל מה שקשור בזה!
גיטרות3>>
ריאן רוס [AWWW] טוב זה לא כזה אובססיה..אוקיי זה כן
כל הסרטים של מת לצעוק.. ואנה פאריס המלכה!!
אביזרים של להקות [חולצות, צמידים, מגני זעה וכו' וכו']
אוקי זה ישמע גירלי במיוחד..בעצם לא כ"כ XDDXD החלקת שיער..אי אפשר לעשות עם השיער שלי כלום חוץ מלהחליק אותו ואני שונאתתת שהוא לא חלק -_-

לא שביקשתי מאמא שלי או משו..

זה פשוט נראהלי קצת מופרך לעשות החלקה נניח יפנית בגיל הזה O: [נונו..כמו צבע ותוספות שיער..] אז אני עושה פן ומחליק וחופפת רק פעמיים בשבוע וזה לא נורא בכלל D:

XnevermindX

New member
גם אני רוצה החלקה ../images/Emo4.gif

ויש לי מחליק, אבל אין לי כוח להתעסק איתו כל פעם מחדש

Zaider

New member
../images/Emo19.gif רעיון נחמד../images/Emo13.gif

הממ .. אני שונאת שנוגעים בי XD בפנים בשיער ביד לא יכולה פשוט XD יש לי אובססיה לתמונות של ג"ש
יש לי כבר 2200 תמונות בערך

אובססיות...

-גוד שארלוט. ובעיקר ג'ואל [: -בלוג -מוזיקה -לכלבה שלי [: -לסמיילים =] -לדיזנגוף סנטר. -פוסטרים. -לשיער שלי. -לראש 1. אוקיי...זה יותר משבע o_O

../images/Emo6.gif

ממ .. גוד שארלוט חדר כושר לקים
בגדים צבעוניים ! <אלטרנטיב פשיון שיט :]> יריחו יריחו יריחו . [נו ואבודים ונמלטים וכל זה. אבל בעיקר יריחו !] האייפוד וידאו 60 ג'יגה שלי, טנקיו ווארי מאץ'
ממ.. מה עוד ? גוד שארלוט !#@%

dirty look

New member
3:

ביל!!! טוקיו הוטל דניס אלסנה ביל
מחשב
השיער שליXD ואממ לאדעתXD

XnevermindX

New member
אוקיי...

-מוזיקה -ג'ינסים -סמיילים -שחור -יש לי אובססיה לשטיפת ידיים
-
אימואים!!!11
-חולצות/תיקים/סיכות/כובעים/נעליים של להקות

lilmama

New member
../images/Emo98.gif

- GC - מצלמה >< - כובעים!@$!#$!# - שופינג >< - מחשב - לובלו אדום! :O - סוכריות על מקל- מציצה XDD - סרטי אימה ._." - מגזינים - ווג ו-אל וכאלה. איכס איזה פאקצה אני. - גלידה!!!!!!!!!!! - חדר כושר ><

נראה לי שהגיע תורי לענות על זה../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

-my chemical romance -breaking benjamin -שחור, אדום, וניטים -גרביים ארוכות0_0 -מוזיקה בכלל, למרות שעכשיו אני לא שומעת כלום חוץ מברייקינג ומכ"רD: -חצאיות סקוטיות -ג'ק מנייטמר ביפור כריסטמס, שכרגע נמצא על הפלאפון שליD: יהיה מזויף להגיד שגוד שארלוט הם אובססיה, כבר כמה שבועות לא שמעתי אותם><

למעלה