הודעה חשובה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהודעה חשובה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

חברי פורום יקרים, אם הפורום לא יתרומם, כלומר אם לא יהיו בו יותר הודעות, אם לא יהיו בו יותר דיונים, הוא עתיד להיסגר בתאריך 15.7.2010. עד אז יש לכולנו את ההזדמנות להציל את הפורום מפני סגירה. אני רוצה לעודד את כולכם, לכתוב, להגיב, לשאול שאלות ולהעלות נושאים לדיון. ואני קורא לכל אלו שעזבו, לחזור לפורום - הגיע הזמן להוכיח לעולם שאנחנו לא מהעולם, אלא ממלכות השמים, ולנהוג בבגרות ובאחריות.

yevgeny852

New member
תגובה לגבי הנושא

לדעתי אפשר גם לפתוח עצומה שבה רוב הגולשים יחתמו שהם נגד סגירת הפורום גם תהליך זה יכול לעזור למנוע את סגירת הפורום. אפשר גם לערוך סקר בפורום שלפיו ניתן יהיה לדעת אם הרוב מוכן להמשיך להשקיע בפורום גם זה תהליך שעשוי לעזור למנוע את סגירת הפורום. אפשר אפילו לערוך חידון בפורום כמו שהיה לפני כמה שנים או חידון דומה בנושא הברית החדשה או אפילו בנושא התנ"ך גם זה תהליך שיעזור לפורום להיות פעיל יותר כמו כן יש עוד מלא דרכים שניתן לפעול לפיהם על מנת למנוע את סגירת הפורום.

היי איבגני - הדבר היחיד

שעליו יקום או יפול הפורום, הוא מספר ההודעות בפורום, אם יהיו מעל ל- 300 הודעות בחודש(זה לא הרבה), הפורום ישאר על תילו.

BlackTitanium

New member
מצער.

אומנם לא כתבתי בפורום זה מעולם, אך הוא עזר לי להבין את מהות האלוהים, והוא רק חיזק את האמונה שלי בישוע המשיח. אולי זהו הזמן לשנות הרגל זה ולכתוב בפורום!

ברוכים הכותבים BlackTitanium ../images/Emo24.gif

נשמח לשמוע ממך ולהכיר אותך במעט(עד כמה שניתן להכיר במסגרת הפורום).

BlackTitanium

New member
אין בעייה :)

אני יהודי בן 17 עוד מעט תמיד הייתה לי זיקה לישוע, תמיד רציתי לדעת עליו יותר אך לא היו לי הזדמנויות רבות. לבסוף דיברתי עם כמה מאמינים והם ענו לי על שאלות שרציתי לשאול ולאט לאט גם חקרתי בנושא והגעתי אל האמונה לבסוף
אני כרגע גדל בבית דתי, ההורים שלי יהודים אורתודוכסים והם לא יודעים על האמונה שלי, בכל זאת אני צריך מקום מגורים ואוכל וכדומה... אני מקווה שאני אשתלב פה כמו שצריך!

תודה על השיתוף

תוכל לספר, על מה הרגשת כשקראת בפעם הראשונה את הברית החדשה?

BlackTitanium

New member
כן

בהתחלה באתי בגישה של "זה לא הולך לחדש לי את עולם המושגים לגבי ישוע" אך בדיעבד, זה היה הפוך, זה כן חידש לי דברים, וכן פתח לי את הדלת הצרה שמעטים הולכים בה, ונכנסתי לבפנים

היי =)

אני אנסטסיה,בת 16 וחצי. מכירה את ישוע כבר יותר מ10 שנים,נטבלתי לפני שנתיים וחצי. מוזמן לשמור על קשר

אולי תסיק את המסקנה המתבקשת ותעזוב את הניהול?

הפורום התחיל להתדרדר בעיקר מאז שאתה מנהל, אבל לך זה לא מפריע, הרי הגמל לא רואה את הדבשת שלו. מה לעשות, לא תמיד פורום "לא מתרומם" רק בגלל מיעוט כותבים או הודעות, למנהל יש חלק נכבד במוטיבציה או בחוסר המוטיבציה של הכותבים. בימיה של פיפרד כמנהלת, הפורום תיפקד על הצד הטוב ביותר, ומלבד הכותבים הקבועים, נכנסו וכתבו גם רבים אחרים "כותבים מזדמנים" הבט לצדדים וראה אם אתה רואה סביבך את ליון7, אור, סולט, ישרת, ועוד רבים וטובים שכתבו כאן, ועזבו מאז שאתה מנהל את הפורום, אבל אתה לא תסיק מסקנות....

ההודעה שלך לא עניינית

ותהייה אשר תהייה. ניסיתי לעזוב את הניהול, התייעצתי גם עם מיי שפרד בעניין בעבר. כרגע נכון להיום. אני המנהל של הפורום, ואם אני אעזוב את ניהול הפורום, שום מנהל מאמין אחר לא יוכל לבוא במקומי, כך החליטו בהנהלת תפוז. לך לא נותר אלא לעזוב את ההבלים של מה שהיה, ולהסתכל קדימה אל מה שלפניך, אם אתה מאמין בישוע המשיח, אתה יודע, שמי שמביט לאחור לא יוכל להיות כשיר למלוכת השמים. עלינו להביט הלאה וקדימה, לשים כל כעס מטופש בצד ולרוץ את המרוץ שהאדון ערך עבורנו.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהתקפות פה הן ממש לא לענין ולא מכבדות

לצערי את הכותב
מה גם שזה לא נכון, כי מי שעזב ידע שזה יכול לעלות במחיר של טלטול הפורום ואולי סגירתו , לצערי זה לא ממש משנה להם כמו שאני רואה כעת..
בסדר..לכל אחד עיסוקים משלו.. לכעוס ולעזוב גם אם נפגעתם זה בהחלט לא ההתנהגות המשיחית וצריך לשבת ולדבר ולבדוק איך אפשר לתקן אבל זה לא יקרה בנימה פוגענית ובביטויים של כעס. רציתי אפילו ליזום מפגשון קטן לסדר את הרוחות ולא הוסכם.. רק בשם האדון עזבו סכסוכים ונקמות קטנות פה..במקום זה שבא לשרת ולכבד את האדון.
באהבת ישוע

למעלה