../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהחוליה החלשה - הגמר הגדול!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
דבר ראשון, מצטער שלא הייתי פה כמה ימים (כמעט שבוע) הייתי ממש עמוס עמוס עמוס במלא דברים. (וגם פגשתי את אופק אתמול
) בכל מקרה, הגענו לשלב האחרון של החוליה החלשה - איי הפנינה. אההה לא... החוליה החלשה - אפטייט פור דסטרקשן. והרי המתמודדים: Paradise City ההמנון האולטימטיבי של גאנז. מסיים כל הופעה, עם אנרגיות מטורפות והרבה קונפטי. ריף מנענע ראשים של סלאש שהיית מצפה לשמוע בשיר של רייג' אגיינסט דה מאשין אולי. אקסל מחליף בין הקול הנקי שלו לצווחה המרטיטה וכולם מנענעים את הראש. Welcome to the Jungle השיר שמגדיר את גאנז של אותה תקופה. גם מבחינת נושא וגם מבחינת המוזיקה. זאת ההתחלה של גאנז, ילדים שהגיעו מכל מיני קצוות לג'ונגל עירוני חסר רחמים ומנסים לעשות לעצמם שם. רוק אנד רול חזק, בועט, מלוכלך וסליזי. Sweet Child O'Mine השיר הכי מזוהה עם גאנז אי פעם. כל ילד ששומע את התווים הראשונים של הריף יודע בדיוק לאן הוא הגיע. אקסל עולה לגבהים מדהימים בשיר שכתוב נפלא, וסלאש מכניס לכולנו אגרוף מוזיקלי לבטן הרכה ומקפל אותנו מהנאה עם הסולו. אין בן אדם אחד ששומע את כל החלק האחרון של השיר ולא שר ביחד, ועולה לו תמונה של אקסל רוז רוקד את ריקוד הנחש שלו עם הסטנד של המיקרופון. אז קדימה, ההחלטה שלכם - מה השיר הטוב ביותר/אהוב עליכם ביותר מאפטייט? הבחירה קשה, אבל קשה יש רק בלחם, אז קדימה קדימה - אפ אפ! להצביע!
דבר ראשון, מצטער שלא הייתי פה כמה ימים (כמעט שבוע) הייתי ממש עמוס עמוס עמוס במלא דברים. (וגם פגשתי את אופק אתמול