../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהחוליה החלשה - מתחילים שוב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
טוב אני יודע שכבר עשו את זה, אבל הפורום עובר התחדשות אז נחדש גם את זה, אולי במתכונת קצת שונה. המטרה פורום גאנז אנד רוזס - 1565 יבחר את השיר האהוב עליו מכל אחד מאלבומי הלהקה ובסופו של דבר את השיר האולטימטיבי שאהוב מכל על חברי הפורום
השיטה נתחיל מהאלבום הראשון - כולכם יודעים מהו, אין צורך לפרט
ונעשה מוקדמות, חצאי-גמר וגמר. כלומר - ניקח זוגות של שירים, לפי הסדר באלבום ונעלה אותם להצבעה בפורום. השיר שייבחר - יעלה שלב, כך עד שישארו שניים (או שלושה) ואז מהם נבחר את הזוכה הגדול. בסוף נעלה את כל הזוכים לקרב אחד ענק!!!. הערות אני יודע, לא כולם יסכימו עם השירים שייבחרו בסופו של דבר. אבל היי, 90% מהאמריקאים לא רוצים שבוש יהיה נשיא... מה לעשות? דמוקרטיה
שתפו פעולה. עוד דבר - כל מי שמצביע לשיר זה או אחר מתבקש לפרט את הדעה שלו, אפילו בקצרה - למה זה ולא אחר. כדי שיהיה מעניין ולא סתם 1 או 2. בקשה אחרונה כל מי שמתכנן לקחת חלק במופע האדיר הזה!!! שישים
בתגובה לשרשור הזה, שאני אראה שאני לא משחק עם עצמי. (אני כן משחק עם עצמי, אבל זה כבר ממש לא נושא לפורום
) יהיו תגובות חיוביות - מחר נתחיל בזוג הראשון.
טוב אני יודע שכבר עשו את זה, אבל הפורום עובר התחדשות אז נחדש גם את זה, אולי במתכונת קצת שונה. המטרה פורום גאנז אנד רוזס - 1565 יבחר את השיר האהוב עליו מכל אחד מאלבומי הלהקה ובסופו של דבר את השיר האולטימטיבי שאהוב מכל על חברי הפורום