החוליה החלשה - שלב ב'

CyberP

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהחוליה החלשה - שלב ב'../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז עברנו את השלב הראשון, שהיה די חד-צדדי רוב הזמן, והגענו לשלב השני של החוליה החלשה - איי הפנינה... אההה לא.... אפטייט פור דסטרקשן. והקרב הראשון בשלב השני הוא בין קבלת פנים נחמדה של אקסל לג'ונגל העירוני לבין ההגיג הפילוסופי בנוגע לקלות שכוכבי רוק משיגים אלכוהול ומין. Welcome to the Jungle vs It's So Easy קדימה! להצביע ולכתוב דעות!!!

hofri10

New member
זה כל-כך קל

welcome לוקח. שניהם לא הטופ של גאנז מבחינתי,אבל וולקאם הוא שיר מצוין ומגניב. איטס סו איזי מעצבן... לא יפה,לא מולחן טוב,סתם שיר. החוליה החלשה של אפטייט-איטס סו איזי. מעצבן שבגלל ה"הגרלה"הוא כאן ומיי מישל,רוקט קווין ואאוט טא גט מי המעולים בחוץ.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifOut Ta Get Me מעלה לי ת'קריזה

לא יודעת למה אבל בזמן האחרון קצת קשה לי לשמוע אותו. לגבי מיי מישל ורוקט קווין,באמת בין השירים היותר מעולים של גאנז.. חבל שהם לא כאן, אבל אחרי הכל זה רק משחק!

hofri10

New member
זה אחלה שיר

בזמן האחרון התחלתי לשמוע אותו הרבה. הוא פשוט עוד שיר רוק כבד מעולה לאלבום הגדול הזה.

welcome

לוקח בקלות... לא רק שיר גאוני, גם פתיחה גאונית לאלבום. באמת כבר אין דברים כאלה..

otlumak

New member
you'r in the jungle baby!!!

פשוט אחד השירים..... ושיר מאוד אקטואלי.... תמיד היה

danishki

New member
מאוד מאוד קשה, אבל

אני מניחה שIt's So Easy אני מאמינה שזה לא השיר שינצח אבל איכשהוא אני מעדיפה את השיר הזה על פני וולקאם.

למעלה