החוליה החלשה
זה חוזר!!!

CyberP

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהחוליה החלשה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif זה חוזר!!!

מה קורהההההה.... אז אחרי שעברתי דירה, חיברתי אינטרנט מחדש וקיבלתי קריאה למילואים, החוליה החלשה חוזרת והפורום חוזר לפעול! בפרק הקודם בחוליה החלשה... מר אבן חומה הודיע שהוא כבר לא חושב עלייך! Mr. Brownstone ניצח את Think About You ועלה לשלב הבא! והשבוע - הקרב האחרון בסיבוב הראשון ולדעתי קרב קשה מאוד... Paradise City vs My Michelle יאללה, בואו נחזיר את הפורום לפעילות!!!

וואו, הפעם זה באמת קשה

נלך על Paradise City כי תכלס זה שיר יותר טוב, אבל גם מישל מצוייין

danishki

New member
Paradise City

השיר הכמעט אהוב עלי של גאנס! - עכשיו יש לי מלא זמן בבית, בין המקלט לבית, בנסיבות האלו, הזמן הזה ממש מבאס

hofri10

New member
פרדייס סיטי

כי הוא פשוט יותר טוב. מי מישל שיר גדול,ללא ספק-רוק כבד במיטבו, אבל מה לעשות,פרדייס הרבה יותר מורכב,מגניב וגם יש לו לחן גאוני. ------------- השבוע קנו לי סוף סוף את צ'ייניז. דיסק ענק ללא ספק...ואיזו רשימת קרדיטים יש לו, 5 עמודים...

otlumak

New member
paradise city

"קח אותי לעיר גן עדן שם הכוסית היחידה היא גאולה אבן!" XD דוגרי אבל פעם ראשונה ששמעתי את השיר אמרתי איזה גאוני זה... פשוט קח אותי לעיר גן עדן שם הדשא ירוק והבנות יפות... משהו שמאוד נחוץ בימים אלו (משניהם XD)

CyberP

New member
הבחירה שלי + המנצח

הבחירה שלי - Paradise City כמובן. הייתה לי בחירה מאוד מאוד קשה. My Michelle הוא אחד השירים האהובים עליי. הייתי שומע את מיי מישל בזמנו מלאאאא פעמים אפילו ברצף. וכך גם PC. זה אחד מהשירים הכי מוכרים של גאנז, להיט היסטרי. יש לו את אחד הריפים המנענעים ראשים הכי טובים ששמעתי, והבתים פשוט מטורפים. והזוכה הוא כמובן Paradise City. בקרוב.. השלב השני - קרבות הרבה יותר מותחים!!!

למעלה