הניתוח השבועי!!!

eladushi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהניתוח השבועי!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

פינת הניתוח השבועי חוזרת בשיר חדש לגמרי, והפעם- 'אמביציה' בבקשה תעשו כמיטב יכולתכם! בהצלחה ד"א אתם מוזמנים לתת הצעות לשם לפינה הזאת כי עד עכשיו לא התקבלו הרבה רעיונות...

eladushi

New member
אני לא אקח את הרעיון היחיד

שעלה.. נראה אם עד שבוע הבא אין עוד הצעות ואז אחליט

evib

New member
למה לא?

יש לך פה בחורה נחמדה שהתייחסה אליך יפה ונתנה רעיון ועוד ב-6 בבוקר... חוץ מזה לפי מה שזכור לי נתתי 2 רעיונות ולא אחד אבל מי סופר??? סתם... טוב, אבל תרשה לי להניח שאני בכל זאת אזכה בסוף...
יש פרס???
(אין תיור של מתנה אז הסתפקתי בבלון...)

evib

New member
אופס...

טוב, כנראה זה סימן לזה שבכל זאת לא אני אקבל אותה... אבל ניסיתי...

eladushi

New member
../images/Emo77.gifהתכוונתי שנחכה שיגיעו עוד כמה

שמות ואז נוכל לבחור!! השם שלך מצוין!!

א... אנסה. [שיריםקשיםנה]

אמביציה כמו שהשעון זז מהר - השאיפה למשהו, כמו שאיפה להעביר מהר יותר את הזמן, כאילו השאיפה היא של השעון עצמו, להגיע כבר... אמביציה ההפך מלמות - ושוב, מדובר על השאיפה של הכלל - לחיות, להעביר את הזמן זה לא אהבה, ידעתי כבר תאווה לבשר, אשה זה כמו סתם תאווה לבשר - וכאן כמו בהמשך השיר אתנצל מראש כי אביתר זורק אותי [אותנו?] למקומות אחרים בפתאומיות וקשה לי לקשר; זה מן אוסף מחשבות. בכל מקרה - די פשוט, מה שזה לא יהיה זו אינה אהבה אלא תשוקה בלבד. אמביציה כמו שהשעון זז כמו בהתחלה; צריך להפסיק לשקר בטלויזיה על אהבה - כן, אמ, באמת צריך :-\... זה די משלה. לקחת אחריות על הילדים, כי צריך להיות אחראי, התאווה לבשר לא נגמרת בתאווה לבשר והאשליות מהטלוויזיה אכן עושות אסון [במובן מסויים] היחיד שאני שלו הוא אני וגם אני בוגדני - זה די מתקשר לי עם קודם, כלומר, היחיד שהוא באמת שלו זה הוא, ועוד לקחת עכשיו אחריות על ילדים?; אבל זה לא אמור להיות קשור כמו שההיגיון שלי אומר לי - כמו שאביתר מציין כאן, ובחלקי הגדול והאגואיסט אני נוטה להסכים, האדם נאמן במאת האחוזים רק לעצמו... וגם זה עוד בסימן שאלה. תראו אותכם הולכים מתאהבים, למרות שידעתם שזה יזיק מאוד - נו, רגשות בוגדים בהיגיון או הפוך, תלוי כמה תבחרו להיות אופטימים. [תזכורת: להפסיק להערב חיים אישיים בניתוחים] שארית הכוונות הטובות נובחים הכלבים שארית הכוונות הטובות - נו, ומה כבר נשאר לנו עכשיו. סליחה על זה שלא הייתי ברורה. רגש נטו אני לא חכמה מספיק.

ותודה לי שהצעתי את השיר הזה...

"אמביציה" לטעמי השיר מדבר על השליה שבשאיפות ובהצבת מטרות. "כמו שהשעון זז מהר", הניתוח שלי אומר שכשאדם מתעסק הזמן, הזמן זז לאט, וכשהוא מתעלם ולא מסתכל בשעון וזה לא מעסיק אותו הזמן פשוט רץ, החיים רצים מפאזה לפאזה, מתקופה לתקופה, בלי שבכלל נשים לב, כך קורה עם השאיפות שלנו, עם האמביציות, כל הזמן יש לנו משהו אחר בראש, בדיוק כמו שהשעון זז מהר... הכל אשליות, הכל חלומות, הכל שקרים, ההיפך ממות זה לא אהבה או לידה, כל מה שמוכרים בתקשורת לאנשים על אהבה זה שקר, אין אהבה, יש רק בגידה ותלות בעצמך. אגב, זה אחד הטובים מהדיסק.

eladushi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיאללה חברים, ניתוחים!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

eladushi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיאללה לנתח!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למעלה