א... אנסה. [שיריםקשיםנה]
אמביציה כמו שהשעון זז מהר - השאיפה למשהו, כמו שאיפה להעביר מהר יותר את הזמן, כאילו השאיפה היא של השעון עצמו, להגיע כבר... אמביציה ההפך מלמות - ושוב, מדובר על השאיפה של הכלל - לחיות, להעביר את הזמן זה לא אהבה, ידעתי כבר תאווה לבשר, אשה זה כמו סתם תאווה לבשר - וכאן כמו בהמשך השיר אתנצל מראש כי אביתר זורק אותי [אותנו?] למקומות אחרים בפתאומיות וקשה לי לקשר; זה מן אוסף מחשבות. בכל מקרה - די פשוט, מה שזה לא יהיה זו אינה אהבה אלא תשוקה בלבד. אמביציה כמו שהשעון זז כמו בהתחלה; צריך להפסיק לשקר בטלויזיה על אהבה - כן, אמ, באמת צריך :-\... זה די משלה. לקחת אחריות על הילדים, כי צריך להיות אחראי, התאווה לבשר לא נגמרת בתאווה לבשר והאשליות מהטלוויזיה אכן עושות אסון [במובן מסויים] היחיד שאני שלו הוא אני וגם אני בוגדני - זה די מתקשר לי עם קודם, כלומר, היחיד שהוא באמת שלו זה הוא, ועוד לקחת עכשיו אחריות על ילדים?; אבל זה לא אמור להיות קשור כמו שההיגיון שלי אומר לי - כמו שאביתר מציין כאן, ובחלקי הגדול והאגואיסט אני נוטה להסכים, האדם נאמן במאת האחוזים רק לעצמו... וגם זה עוד בסימן שאלה. תראו אותכם הולכים מתאהבים, למרות שידעתם שזה יזיק מאוד - נו, רגשות בוגדים בהיגיון או הפוך, תלוי כמה תבחרו להיות אופטימים. [תזכורת: להפסיק להערב חיים אישיים בניתוחים] שארית הכוונות הטובות נובחים הכלבים שארית הכוונות הטובות - נו, ומה כבר נשאר לנו עכשיו. סליחה על זה שלא הייתי ברורה. רגש נטו אני לא חכמה מספיק.