הפרק של ה-17 באוגוסט
|ספוילר

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהפרק של ה-17 באוגוסט../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|ספוילר

איזה פרק!!! איתן ותרזה סוף כל סוף עשו זאת ונישאו בטקס מאוד מרגש!!! אהבתי את הזכרונות של תרזה מהזמנים שלה עם איתן זה היה מדהים!!! איך רבקה וגוון התבאסו כשהם גילו שהם איחרו את המועד כדי לספר לאיתן את האמת על ליטל איתן, מגיע להם....הן הפעם לא הצליחו להפריד בין תרזה לאיתן.....

darklighter

New member
ידעתי שתאהב את הפרק../images/Emo6.gif+ ../images/Emo58.gif17 לאוגוסט

אגב היא לא התחתנה עם האית'ן ששמת בתמונה אלא עם החדשXD אבל אני ואיתן תמיד צוחקים על זה שליטל אית'ן הוא לא הבן של אית'ן הזה אלא של אית'ן הישןXDDDDDD החתונה באמת הייתה מותחת...אבל הגיע הזמן באמת... אל תהיה כל כך בטוח שהנישואים שלהם בטוחים כי אפילו אם גוון ורבקה לא יספיקו לספר לאית'ן את הסוד שלה עכשיו יש מישהו אחר שיודע את הסוד והתעצבן ממנו מאוד והוא לא יהסס לספר-
ענק בהמשך הדף אליסטייר
והוא עכשיו עצבני שהוא הוריש לליטל אית'ן את הכסף למרות שהוא לא קריין ושג'וליאן ותרזה שיחקו עם הירושה שלו... הולך להיות מעניין
האמת היה צפוי שאליסטייר יחזור רק לא ידעתי איך ומתי... ובאמת הפעם הפתיעו אותנו כי לא רשמו את השחקן של אליסטייר ברשימת שחקנים שחתמו לdirectv (אלא אם כן יהרגו אותו שוב לפני 17 לספטמבר אבל אני לא מאמינה שזה יקרה) בואנה האחיינית של אזמי סתומה ברמות עללללללללללללללללל
ונמאס לי כבר מהקטע של פנסי ופריטי... טוב שהוא גילה כבר... אבל משום מה יש לי הרגשה שהוא יסלח לה...כי הוא פאתט. אע וגם הספקתי כבר להתגעגע לטאבי וחברותיה

../images/Emo58.gif מזל טוב!!!

מעניין כמה ז מן זה יחזיק מעמד. מתי הוא הספיק להתגרש מגוון? איזה פלאשבקים שמו? גוון נועלת את פילאר בארון בעוד היא מכה את תריזה עם אלה? תריזה שופכת על איתן "בטעות" צבע/דגים/שמן שורף?

darklighter

New member
תשובות../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

זה היה כבר לפני כמה חודשים, וזו גוון שהחליטה להתגרש ממנו אחרי שתפסה אותו במיטה עם תרזה. נראה לך ששמו פלאשבקים כאלה מוצלחים?
שמו סתם דברים של נשיקות וכאלה. והם חוצפנים למה הם לא הזמינו את טאבי לחתונה?

darklighter

New member
אפילו לא הוציאו תקצירי השבוע!../images/Emo12.gif../images/Emo190.gif

חשבתי שזה עובר לדירקטיוי רק עוד חודש...

למעלה