הקסם המסתורי של הטנטרה..

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הקסם המסתורי של הטנטרה.. ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היה מקור סקרנות לאנשים לאורך כל השנים. הייתה תקופה שטנטרה והעוסקים בה ירדו למחתרת. הכל היה סודי והתנהל בהחבא....
ואנחנו כאן כדי לתת לגיטימציה, אנחנו כאן כדי לחיות את החיים במלואם ולשאוף את האויר הצלול לקירבנו (הו יהההה - בטח צלול!) כדי שנכיר ונתוודע לנפשות הפועלות, ולנפשות שתצטרפנה ל
הנפלא הזה נתחיל כמו שתמיד מתחילים...
5 עובדות שלא ידעתם עלי
(זה יכול להיות כל דבר - ולו המטופש ביותר...) וכיאה למנהלים ... אני מתחילה:
אני לא יכולה לסבול מלון (וגם לא -דבש.)
הגעתי לגיל שמשקפי הראיה שלי מפריעים לי לקרוא.... (תתארו לכם סיטואציה - מוסיקה שקטה, אווירה קסומה, מקדש טנטרי , טכס טנטרי ... ואני לא מצליחה לקרוא את מילות השיר)
אני שחקנית מעולה.
(רק כך יכולתי לעבוד על בן - הגעתי לבושה בחליפת עסקים משקפי שמש ופיאה בלונדינית ארוכה ודיברתי במבטא צרפתי כבד...)
למרות שזה נראה כך - עוד לא הייתי בהודו.
הפעם הראשונה (והאחרונה) שניסיתי לעשן סיגריה הייתה במסיבת הרווקות שלי
ואין לי מושג מה המנהל הולך לכתוב....

../images/Emo41.gif../images/Emo89.gif../images/Emo41.gifוכדי לבלבל עוד יותר../images/Emo41.gif../images/Emo89.gif../images/Emo41.gif

הנה גם הצטרף ה
מנהל, לרשימת חמשת העובדות המסתוריות שבאמת לא ידעתם עלי...
את הנשיקה הראשונה על הבולבול קיבלתי בגיל 3 בגן שרה.
כילד, רק הייתי מחכה ששעייה המכולתניק יבקש ממני לשמור לו על החנות לכמה זמן בערב. איך שהיה הולך, הייתי שולף באושר את חוברות "בול" שהיו מונחות בתחתית ערימת העיתונים...
אני מתחרפן בלי ספורט. אוהב במיוחד אופני הרים וסקי. ו...... לא
סקס זה לא ספורט
(לפחות לא סקס טנטרי...)
מייד אחרי החתונה הלכנו (עם הבגדים והשמלה והמתנות) לנגב חומוס ב"חומוס אשכרה". במשך 13 שנים אחרי זה עוד סבלתי מגזים...
כבר יותר מ4 שנים, כל סמסטר ב', אני תוהה לעצמי במהלך ההרצאות שאני מעביר באוניברסיטה, את מי מהסטודנטים שלי אפגוש בפסטיבל פשוט... (עד היום לא יצא. מעניין למה...
)
עובדת בונוסאני בנאדם רציני תחת. בלי חוש הומור בגרוש... יאללה, לילה טוב עולם
לא מאמין שאני כותב כזה משפט רק ב 02:30 בלילה...
+
איפה שאתם רוצים...

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחמש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחמש

אם הימים נורא חמים ואם כבד קצת על הלב ואם קשה גם לפעמים ויש חובות ודאגות ומחשבות קצת עצובות אל תתיאש-חמש חמש אמור:מה יש? חמש חמש! אם תחייך חמש חמש הכל ילך חמש חמש חמש חמש חמש חמש (מילים-אבי קורן)
יש לי חוש הומור רצח,ואני סתלבטנית אטומית
אני מתה מפחד מרופאים(שיניים,גניקולוג...)
הייתי ספורטאית מגיל צעיר מאוד,ועדיין מאוד חזקה פיזית
מנגו! זה הפרי הכי טעים בעולם!
מתרגשת בסרטים עד דמעות
יום קסום מלא אהבה
עפר החן לנצח

../images/Emo6.gif את אלה אנחנו כבר יודעים...

רוצים 5 דברים שאנחנו לא יודעים עלייך...
מה את אומרת

ע פ ר ל ה

New member
לא ייתכן

שידעתם הכל
שיהיה... גם ככה הדובים ישנים פה בקיץ
מעניין מה יכול להעיר אותם...
השתרללתי לראשונה בגיל...
לא מגלה!
טסתי לחו'ל בפעם הראשונה בגיל 17
יש לי שמיעה מוסיקלית ואני שרה בלי לזייף.משוגעת על מוסיקה
ציירתי במשך שנים רבות,כבר שנים שאני לא
כילדה הייתי "בת בן" שובבה,וטפסנית עצים עד לצמרות
ועכשיו מה תגידו? שגם את כל זה ידעתם???
ערב מקסים

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אויייי תודה מתוקה...

"הדובים ישנים פה בקיץ" .............. תודה על הצחוק שהבאת איתך. לא, לא את הכל ידענו....
עכשיו נראה מה הדובים יגידו...

למעלה