התפקדות אוגוסט

מיץ פזי

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהתפקדות אוגוסט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני מקווה שאני לא מכעיסה פה אנשים שבדרך כלל מתחילים את ההתפקדויות פשוט אנחנו כבר כמעט באמצע אוגוסט ועוד לא כתבו הודעת התפקדות.. מקווה שלא גנבתי סמכויות מאף אחד...!
אז, לאחר ההקדמה- שם: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של רונה: אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): וכמובן, תמונה: יום טוב!!

OneLastBreath

New member
../images/Emo42.gif

שם: מיכל גיל: 16 ( יש שיגידו 17 אבל אני מכחישה ) מקום מגורים: דרום השרון - פונה שיר אהוב של רונה: כרגע - הקול שקורא לי אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): When the pawn - Fiona Apple וכמובן, תמונה:

אני ריאשונה

שם:עתליה גיל:23 מקום מגורים:חיפה שיר אהוב של רונה: נכון להיום ''אותו פזמון '' אני ממש רוצה שהיא תשיר אותו בהופעות אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): כרגע אני מנסה לעבור לרדיו גלגלצ נראה כמה זמן זה יחזיק מעמד תמונה עדכנית אין לי הרי אצלי הכל מתחיל בראש כשתהיהאני מבטילה לשים יום ניפלא לכולם

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo28.gif

שם: אופיר. גיל: 16 מקום מגורים: ראשל"צ. שיר אהוב של רונה: קאברים, כרגע. ואולי גם 'waltz'. אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): איזשהו ניסיון חביב להאזין ל"jethro tull". האלבום 'stand up', משנת 69' . יום נעים,

../images/Emo41.gif..

שם: נעה גיל: 17.2 מקום מגורים: קריות שיר אהוב של רונה: Waltz אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): ....... וכמובן, תמונה: (-:

bזוהר

New member
נו זה שלח לפני הזמן

שם:זוהר גיל:16 מקום מגורים:רמת גן שיר אהוב של רונה:אגם קפוא אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה):פסטיגל 97 וכמובן, תמונה:הכי לא דומה לעצמי פה אבל שיהיה

0mroosh

New member
פסטיגל 97. זה כמו חשמל בגוף, זה כמו כמעט לעוף

המוצלח, בעיני.

לה הודח

New member
אם כבר דנה דבורין,

אז שיר כנופיית הבנדנות- "בנדני דה בדה, בנדני דה בדה משהו משהו תצטרף לחבורה" (אני לא זוכרת את המילים!) תמיד הצחיק אותי שהיו להם בננות על הראש ברינה טרמפולינה.

מיץ פזי

New member
../images/Emo60.gif

שם: יעל גיל: 17, כמעט וחצי מקום מגורים: חיפה שיר אהוב של רונה: בעקבות התחברותי לסולסיק אני מגלה כל מיני אוצרות ישנים כך שאני קצת בערבוביה עכשיו. אבל אני כן אוהבת לאחרונה את 10 שניות.. (אך כמובן שיש עוד במלאי :) ) אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): מאז שקניתי אותם זה "רציתי שזה לא יגמר"- טל גורדון מארחת את רונה, וגם "מלטף ומשקר" של עברי. וכמובן תמונה:

../images/Emo42.gif

שם: יער גיל: 25 מקום מגורים: נ"צ שיר אהוב של רונה: כל כך מהר, עכשיו שהלכת. אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): The very best of Dire Straits וגזוז- 20 הלהיטים. וכמובן, תמונה: יום טוב!!

SheIIy

New member
../images/Emo168.gif

שם: שלי גיל: 19 מקום מגורים: פ"ת שיר אהוב של רונה: הקול שקורא לי אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): אני בקטע של 'שלמה ארצי - ההופעה 97' בימים האחרונים

אדיפור

New member
אני.. חדשה ../images/Emo13.gif

הייתי בהופעה בסוזן דלל, והיא בטח לא האחרונה של רונה שאהיה בה. שם: אדי מקום מגורים: לא רחוק מחיפה שיר אהוב של רונה: empty אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): פרפרי תעתוע של ערן צור ...שלום

למעלה