התפקדות אוגוסט

bזוהר

New member
בהופעות

לאחרונה מעט ראיתי אותה ודי הייתי בטוחה שזו היא, ובערב למען נפגעי קונגו ראיתי אותה בבירור עם רונה

bזוהר

New member
אני לא בטוחה שאני יודעת

על מה את מדברת, אבל אם אני כן יודעת אז לא נראה לי שזו שירי שם..זו גם נראית תמונה ישנה, אבל אני לא בטוחה.. את מתכוונת לתמונה כזאת שצולמה במכונה שמצלמת? שלפחות ככה זה נראה? אגב שמתם לב שבלוח הזה שצילמו נעוץ כזה שלט שכתוב עליו Argentine ? אני זוכרת משהו כזה

SheIIy

New member
וגלויה (או משו) של 'יפתח המלוכלך'.

מכירים את הספר?

bזוהר

New member
בעצם יש מצב שזאת היא

אין לי מושג,כי התמונה בתוצרת הארץ מטושטשת ואני ראיתי את שירי בחושך היא נראית ישנה התמונה הזאת אבל לא יודעת..

bזוהר

New member
טוב,זאת לא היא

מקורות אחרים אומרים שזאת בכלל רנן מוסינזון

אדיפור

New member
אני חושבת ש...

בהופעה האחרונה בסזן דלל ישבה מישהי בצד (אני מתכוונת לכיסא נפרד לגמרי מהקהל) ומדי פעם שאלו אותה אם הכל בסדר, וכשניסיתי להגיע אל מאחורי הקלעים (להגיד לרונה שהייתה הופעה מדהימה... אבל בסוף לא עשיתי את זה
) היא (זאת אומרת הבחורה שישבה בצד) הייתה שם ומישהו קרא לה "שירי" אז... אני חושבת שראיתי אתה
. היא בטח מגיעה להופעות בתל אביב, קרוב לבית.

misheani

New member
היא צילמה בהופעה בתיאטרון חולון

רונה החלה להודות לה ולהגיד "תודה לש..." ואז הסתכלה עליה, צחקה ואמרה "שכחתי את שמך"
יש לי תמונות שלה מאותה הופעה.

SheIIy

New member
אז אולי תעלי?

מעניין אותי לראות איך היא נראית...

misheani

New member
אני לא מפרסמת את זה כאן.

גם ככה הדיבור הזה בפורום הכללי הולך רחוק מדי, וגם אני אשמה.

misheani

New member
התכוונתי לכך ש

הוא עלול להגרר לרחוק מדי. זה כבר נשמע כמו משהו שעלול להוביל לחשיפה של כל מני פרטים על אנשים שלא בהכרח רוצים להיחשף- ולמען האמת, אני חושבת גם על מה רונה חושבת כשהיא קוראת את השרשור הזה. אולי זה לא מפריע לה- אבל מה שבטוח הוא, שזה לא יהיה נעים אם אני אפרסם תמונה וכולם יתחילו להעיר הערות על המראה החיצוני של החברה שלה. אני עם חברות שלי- מילא, אבל בפורום "הרשמי" של רונה קינן? והדברים לא מכוונים אלייך, זוהר, כי הבנתי שלא התכוונת לאשר את זה. אני מדברת באופן כללי.

bזוהר

New member
לא חשבתי שהם מכוונים אלי!

ברור שמדברים באופן כללי. סיכמנו את זה שלא צריך להעלות תמונות שלה, אבל שומדבר כאן בינתיים לא נשמע כמו משהו שעלול להוביל לחשיפה כמו שאמרת, לפחות עד שאמרת שיש לך תמונות שלה מאותה הופעה בקיצור, אין תמונות, והכל בסדר

misheani

New member
רק אמרתי את זה בשביל למנוע אי-הבנות. ברור לי

שהבנת. בקשר לדיון, כמו שאמרתי, גם אני אשמה. לא הייתי צריכה להגיד את זה. אבל עובדה שברגע שאמרתי את זה קפצו אנשים על המציאה, ואני לא מאשימה אותם- זה רק מעיד שהדיון יכל להדרדר בקלות לחשיפה שכזו (למשל, אם הייתי מישהי אחרת והייתי מחליטה לפרסם את התמונות, או פרטים על הבחורה).

DeepThoughts

New member
זוהר מאשרת

ופרסום דרך אמצעים אחרים זה גם סבבה וזה סתם סקרנות טבעית שלנו לדעת איך היא נראית ומעניין במה היא עוסקת ואיזה רכב יש לה ואיפה היא גרה וזהו.. :-}

bזוהר

New member
טוב, לא אמרתי שאני מאשרת...:)

אם misheani לא מרגישה בנוח לפרסם פה תמונות של שירי אני ממש מבינה אותה, אני לא חושבת שאם גם לי היו תמונות שלה הייתי מפרסמת.. רק אמרתי שאני לא חושבת שהדיבור עליה הולך רחוק מדי-אפשר לחשוב מה אמרנו חוצמזה, מוזיקה וזה, אבל בתכלס ברור שזה מעניין פה את כולנו. אז אנלא חושבת שפה ושם כמה מילים עליה יזיקו למישהו

DeepThoughts

New member
צודקת. התעניינות טבעית לדעת איך נראית מי

שעושה לרונה טוב
והכל מאהבה

למעלה