התפקדות אוגוסט

מיץ פזי

New member
זה באמת נראה לי טבעי,

מאחר שמי שכותב פה מבלה די הרבה זמן בשמיעה/קריאה/מחשבה על רונה, שיצר הסקרנות/מציצנות יבער בנו. ואף על פי כן, לא נראה לי כזה בסדר לפרסם כאן תמונות של שירי.. היא בכל זאת בנאדם פרטי, זה לא כמו לפרסם תמונות של רונה... אבל לדבר על איפה ראינו אותה ומתי.. לא נראה לי מזיק למישהו

bזוהר

New member
כן, זה בדיוק מה שאני חושבת

ואם לא הייתי ברורה מקודם אז ההתעניינות לדעת איך היא נראית נראית לי טבעית והגיונית אבל אני גם לא חושבת שצריך להעלות את התמונות..

SheIIy

New member
תארתי לעצמי שזו תהיה התגובה שלך

וזו תגובה מוצדקת לגמרי, ואת צודקת. כנראה שאצטרך לחכות לאיזו הופעה ולשים לב עם מי רונה יוצאת יד ביד בסוף ההופעה

מיץ פזי

New member
אני חושבת שראיתי אותן

אחרי ההופעה בצוותא. ראיתי את רונה מאחורה, הולכת ברחוב עם מישהי.. אז יש מצב שזאת הייתה היא, למרות שלא באמת ראיתי אותה בפנים...

no surprises

New member
:O אמא'לה

איזה דיון התפתח כאן. אין לי כח לקרוא את כל ההודעות
אז אולי תסבירי לי? מי זו שירי? למה היא תופסת חלק גדול בלבכן?

no surprises

New member
אוקי, התפתיתי וקראתי

שירי זה לא שם כל כך נדיר, אז אני לא מוצאת סיבה להתלהב.

misheani

New member
בסדר, אשתף פעולה עם הפארסה.

שם: רוני גיל: ארבעה ועשרים אביבים וקיץ אחד מקום מגורים: העיר האימתנית שיר אהוב של רונה: שיהיה papercutips. כן, זה הלחם של שני שירים, אז מה. אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): מה, בכלל? כאילו, בחיים? טוב, שיהיה either/or של אליוט סמית. נגיד. וכמובן, תמונה: אז זהו, ש.

TziMHoNoa

New member
.........

שם: נועה גיל: 17 מקום מגורים: ראשון שיר אהוב של רונה: ריגשתי ממש משהי עם "המעיין הזוהר" וזה מרגש גם בשבילי אז כרגע הוא... אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): קניתי את "רציתי שזה לא ייגמר"! וכמובן, תמונה:

bזוהר

New member
אני מתה על הדיסק הזה!

סורי שאני נדחפת בלי קשר אבל הדיסק הזה באמת מקסים אני ממש אוהבת אותו.. כשקניתי אותו לא הפסקתי לשמוע אותו משום מה אחר כך הפסקתי... אבל אני מאוד אוהבת אותו, יש שם שירים ממש ממש יפים

DeepThoughts

New member
twist in my sobriety בעיקר

ואני מחבבת את טל יותר כמראיינת מאשר כזמרת. רק לשמוע לאיזה קול מגיעים אחרי כל כך הרבה סיגריות..

bזוהר

New member
אני דווקא נהנית מהקול הזה

לא יודעת,יש בזה משו יפה ואני מאוד אוהבת את רציתי שזה לא יגמר וכמו שיורד גשם ואת השיר הראשון...לא זוכרת את שמו

מיץ פזי

New member
גם אני התלהבתי מהשיר הזה!

הוא ממש יפה, ודורש כזה לשמוע אותו שוב ושוב. והאמת שבהתחלה לא סבלתי את הקול של טל גורדון אבל כשהן שרות ביחד זה פשוט כל כך יפה שזה מפצה על זה.. :) אני ממש מפחדת שגם לרונה הקול יהפך לכזה עוד איזה 10 שנים..

TziMHoNoa

New member
הדיסק הזה היה הפעם הראשונה

ששמעתי את רונה, וסופסוף קניתי אותו בטרמינל לפני שבועיים. חוצמזה- טל גורדון היא אהבת חיי וכל דבר שהיא עושה הוא טוב, בעיקר אם הוא עם רונה...

למעלה