התפקדות יולי

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהתפקדות יולי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של רונה: אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): וכמובן, תמונה:
[מישהו רעב?]

dsol

New member
../images/Emo196.gif_../images/Emo189.gif

שם: דודי גיל: 19 מקום מגורים: אשדוד שיר אהוב של רונה: מבול אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): כרגע זה 8mm - Songs To Love and Die By וכמובן, תמונה: אין לי כח
[מישהו רעב?] אנייי !

darling2

New member
../images/Emo9.gif

שם: דר גיל: 18 מקום מגורים: מושב תאשור שיר אהוב של רונה: "מי מפחד מהזריחה" אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): החודש זה עומד על נייר- אביתר בנאי!
וכמובן, תמונה: אין לי כוח לעלות, זאת תמיד אותה אחת אני לא מצטלמת הרבה
אני מתגייסת עוד שבועיים, זאת ההתפקדות האחרונה שלי נראה לי שלא יהיה זמן כל כך אח"כ.

bזוהר

New member
יולי../images/Emo204.gif../images/Emo99.gif

שם: זוהר גיל: עוד מעט 16 מקום מגורים: רמת גן שיר אהוב של רונה: מי מפחד מהזריחה (סתם נכון להיום) אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): הדיסק של פסטיגל 97 וכמובן, תמונה:

Sheeesh

New member
לא יודעת למה אבל...

דמיינתי אותך אחרת... משעשע משו... אבל מגניב...
אחלה תמונה

Sheeesh

New member
המממ..

לא יודעת אסוציאטיבית השם שלך "זוהר" מזכיר לי משהו גדול, בוהק.. בעיקר בכינוי שלך במסנג'ר ציפיתי לראות תמונה של ילדה עם לחיים כאלה עגולות וחיוך כזה מאוזן לאוזן..
(גם בגלל הסיומת של 'קה בסוף...) לא משנה...קצת קשה להסביר... אבל סבבה עכשיו יש לי את התיאור בראש.. (קצת מצחיק אותי כשזה קורה... )

מיץ פזי

New member
כן הבנתי את הרמז

אני פשוט עדיין בשוק. מה...?? ידעתי שאין עוד בנאיים חוץ מהבנאיים

misheani

New member
אחח, איזו גדולה את זוהר...

עוד יומיים בת 16... ואני זוכרת אותך כשהיית ככה קטנה :)

bזוהר

New member
חח כן אה?

אני באמת גדולה.. פתאום חשבתי על זה אף על פי שאת לא -באמת- הכרת אותי, יודעת...

misheani

New member
לא באמת הכרתי אותך?

נראה לי שזה כבר נושא לשיחה פרטית שלמה...

etieti1

New member
מתפקדתP:

שם:אתי גיל:אוטוטו 17 מקום מגורים:אפרים סיטי שיר אהוב של רונה:"לחיות נכון":) אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.):בטוח שיש,רק שאני לא יודעת מה שמו תמונה:הינני ושאלה:מתי ואיפה ההופעה הבאה של רונה?3>

bזוהר

New member
ברוכה הבאה!:) ההופעה הבאה בירושלים

במעבדה, ביום שישי 6.7

etieti1

New member
אממ.

זה בת"א? אני לא יודעת פשוט איפה נימצא המעבדה זאתD:

DeepThoughts

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo13.gifמשתרבב לי המבט

שם:שירה גיל: זקנה מקום מגורים:ב"ש שיר אהוב של רונה:מבול אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.):tori amos - ADP וכמובן, תמונה: לא מצליחה להעלות פה דבר.. [מישהו רעב?] כן, תודה מה את מכינה?

למעלה