התפקדות יולי

מיץ פזי

New member
מתפקדת! ../images/Emo9.gif

שם: יעל גיל: 17 מקום מגורים: חיפה שיר אהוב של רונה: קשה להחליט. כרגע מתחרים על המקום הראשון עיניים זרות, הקול שקורא לי, שינה ישנה ומבול. אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): עברי לידר live CD וכמובן, תמונה: [מישהו רעב?- לא כל כך.. כרגע אכלתי
]

Overclocker

New member
מתפקד

שם : אייל ברק גיל : 27 מקום מגורים : ראשון לציון שיר אהוב : Train (לא לרגום אותי באבנים) אלבום אהוב : The holy bible של ה Manic Street Prechers תמונה : הביטחון עצמי שלי בקאנטים - תסתפקו בסמיילי : (-:

Sheeesh

New member
מצחיק ש...

בכלל רשמת את ההערה הזאת ליד "שיר אהוב" אני גם מאוד אוהבת את Trian (יש לי חיבה מיוחדת לשירים שלה באנגלית...) "Can you take me with you can i join you on the ride...lets take a train"

misheani

New member
הי, חדש, הלא כן?

סוף סוף מישהו גדול ממני! חוץ מ(שכחתי את הכינוי) שאמרה שהיא בת 26.5. אני גם אתפקד, נו טוב: שם : רוני גיל : 24 מקום מגורים : ת"א קטן ומחניק שיר אהוב : papercut? הבור? טיול בהיר? הקול ש? tips? אין לי מושג. אלבום אהוב : גרייס של ג'ף. או אולי, טוב, בואו נעשה לכם ג'סטה עם מקוריות: רישומי פחם של מאיר אריאל. או- אתם יודעים מה - שיהיה דווקא blacklisted של ניקו קייס. תמונה : נהה.

Overclocker

New member
נשאר גם נשאר

by the way מישהו כאן אי פעם זכה לתגובה מה myspace של רונה ? (או רק אני מקבל כתפיים קרות שם)...

bזוהר

New member
היא לא עונה לתגובות, עד כמה שאני יודעת

אם לזה הוא התכוון

DeepThoughts

New member
נכון. היא עונה להודעות שנשלחות אליה

ולא לתגובות שמפורסמות שם

Overclocker

New member
התכוונתי למסרים אישיים

וזה בסדר אני רגיל להתעלמיות... (עפ"י myspace היא נקראה)...

DeepThoughts

New member
היא תענה, באמת

אלא אם כן כתבת משהו שלא ראוי להתייחסות..פוגע/מעליב/משהו כזה חס וחלילה

מיץ פזי

New member
גם אני אוסיף ש

היא עונה! היא ענתה לי פעמיים (מסרים אישיים) גם על דברים שסתם רציתי להגיד לה ואפילו לא שאלות או משהו כזה..) לפעמים באמת לוקח לה זמן..

../images/Emo26.gifהגיע תורי../images/Emo13.gif

שם:תאיר גיל:17 עוד 4 חודשים
מקום מגורים:כפר יונה שיר אהוב של רונה:גלויה אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.):J.L.P-Alanis Morissette וכמובן, תמונה:

אמ, שלום

אני חדשה. התחלתי להקשיב לשירים של רונה ממש לא מזמן וממש אהבתי אותם. אני כבר מכירה בערך את שני האלבומים שלה ואני אשמח לדעת מתי ואיפה היא מופיעה כי אני ממש אשמח לראות הופעה שלה. אני די צעירה יחסית לכולכם. ואני די לא מרגישה בנוח בגלל זה אבל אני מקווה להשתלב ולהכיר עוד שירים ודברים על רונה. אז, אני אנצל את השרשור הזה ואכתוב כמה דברים עליי: שם: סופיה. גיל: 13 וחצי (ואני לא עולה לכתה ח' אלא ל-ט' ואני רק רוצה לציין זאת) מקום מגורים: רחובות שיר אהוב של רונה: כרגע, עיניים זרות ומבול. שירים מעולים (הכרתי אותה גם בזכות מבול) אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): כרגע דווקא של רונה; עיניים זרות. וכמובן, תמונה:

שכחתי לציין

שאני ממש לא אוהבת מוזיקה ישראלית אבל עם רונה זה די שונה. יש בשירים שלה משהו מיוחד.

bזוהר

New member
היי!

ברוכה הבאה
ואת ממש לא צריכה להרגיש לא בנוח. זה לא שאת כ"כ קטנה מאנשים פה בפורום.. וגם אם כן זה לא חייב להיות מורגש:) אני גם בגילך הייתי בפורומים שכולם היו שם מעל 16 וזה אבל זה לא מפריע[ אני מבטיחה לך שתרגישי כאן אחת ממש בנוח
יש פה אנשים נחמדים ההופעות הקרובות של רונה(הן גם בלוח אירועים של הפורום) ביום שישי הזה ב"מעבדה" וב12.7 בפאב "אינדיקה" בבנימינה (אבל זה פאב אז צריך לבדוק לפני כן הגבלת גיל) אגב, אני גם לא ממש גדולה ממך, אני עולה לי"א.. רק שנתיים

למעלה