התפקדות יולי

מתפקדת [ד"א אני כן רעבה]

שם: אבישג גיל: הו עוד מעט 16 מקום מגורים: אזור חיפה=] שיר אהוב של רונה: קשה להחליט וגם לא רוצה להחליט אלבום מועדף: האממ... תמונה: ג'ון הופ סימפסון [רק כי לא היה לי כוח עכשיו להקטין תמונות אחרות]

TziMHoNoa

New member
........................

שם: נועה גיל: 17 עוד מעט מקום מגורים: ראשל"צ שיר אהוב של רונה: לא יודעת... מבול, madman's wife, Ice, המעיין הזוהר, עכשיו כשהלכת... אבל נראה לי שהחודש גיליתי את מבול מחדש. אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): משהו של פיונה אפל...

יום שישי הופעה ../images/Emo47.gif

שם: נעה גיל: 17 מקום מגורים: קריות שיר אהוב של רונה: כרגע אני בקטע של 'המעניין הזוהר' אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): ממ של MIKA וכמובן, תמונה: (-:

לה הודח

New member
you're not the boss of me

שם: הודח גיל: 89 מקום מגורים: בית בכפר שיר אהוב של רונה: empty אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): au revoir simone - the bird of music וכמובן, תמונה:

אוו, אני גם רוצה (חדשה)

שם: שירי גיל: 17 מקום מגורים: באמת ששומקום מזוהה, אבל זה 40 דקות מירושלים כזה, במכונית. שיר אהוב של רונה: את האלבום החדש אני בכלל לא מכירה לצערי (עדיין) מלבד "עיניים זרות" ו"נס" (שהתוודעתי אליו רק בימים האחרונים - ואהבתי), אבל מהאלבום הראשון שאני מכירה דיי טוב, אז כרגע אולי.. מי מפחד מהזריחה. אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): זה הכל currents כאלה אוקי? כי בגדול זו פשוט שאלה נטולת מענה. אז, אממ, כרגע זה יהיה... אוף, קניתי כל כך הרבה דיסקים לאחרונה. נגיד שניאון בייבל של ארקייד פייר. וכמובן, תמונה: טוב, זו תמונה די ישנה, מראש השנה האחרון. חולמנית משהו (ולא משקפת משהו
)

הלוואי שהייתי אוהבת אותו בעצמי

הוא נוצר בכיתה ז' והפסקתי להקשיב לעברי לידר בערך שנה אחר כך. (זה מתוך שיר שלו, לא סתם כי אני מאוהבת בדורותי)

../images/Emo9.gif

שם: יער גיל: 25 מקום מגורים: נ"צ שיר אהוב של רונה: השבוע זה Empty אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): החודש זה U2 - 18SINGLES , איזה שירים מדהימים
[מישהו רעב?] גוועת, תמיד

ooooh comsi comsa

(יש שגיעות כתיב מצטערת) שם: טל גיל: 14.5
מקום מגורים: מעלה אדומים שיר אהוב של רונה: אממ אני חושבת שזה משתנה.. לאחרונה יותר paper cut & train אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה.): החלונות הגבוהים :) וכמובן, תמונה: no thanks

למעלה