../images/Emo126.gifאומיגד! אני ענבריל!!!!!!
סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאם זו מנטה, ואני פה אצל ענבריל בחדר המושי שלה. ההופעה הייתה פשוט מדהימה. בהתחלה קצת התעצבנתי שלא נתנו לנו לשבת במקום שרצינו, אבל לא נורא. בסוף יצא שעמדנו בדיוק מעל איתי אה כן, זו לא הייתה הופעה אקוסטית, היה הרכב מלא וזה היה קול. כפיר שר במיוחד לכבודינו את "האור יעלה" אחרי שקצת ניג'סנו לו וצעקנו לו כמה פעמים שישיר. היה מדהים. הוא לא ידע לגמרי את המילים אבל הקהל ידע מספיק טוב.
הוא שר גם את להיות עצמי, והיה מדהים ומרגש.
היה ממש כיף לפגוש את כפיר, לחבק אותו, לשאוב ממנו עוד אנרגיות להמשך. *מיכלי ענבריל ואני עולות לשירותים וכפיר למעלה* נטע: "היי זה לא אתה שהופעת עכשיו?!" כפיר:"היי זו לא את המצחיקה?!"
*איש אחד מחמיא לכפיר על ההופעה ושואל אותו לשמו* איש: "איך קוראים לך אבל?" כפיר: "כפיר אפשטיין" ענבריל : "כן תזכיר לי איך קוראים לך" כפיר :" שלמה משהו" *כפיר אומר שחם לו ואני מציעה לו מהדיאט קולה שלי* כפיר : "אני אוכל חלווה במדבר לפני שאני אשתה דיאט קולה" נטע:
כפיר: "תודה לכולכם" נטע: "לא! תודה לך!" כפיר: "לא!! תודה לך!" נטע: "לא!!!!!!! לך!" כפיר : "לא, אין כמוך!" נטע : *נמסה* כפיר: "מישהו שעומד לצידי על הבמה שהשם שלו מתחיל בא' אמר לי ככה וככה וככה" איש לא מזוהה מהקהל :"זה בטח און!" כפיר:"למה און?! זה יכול להיות גם אבי, או איתי, יש אנשים שקוראים לי אפשטיין לפעמים" *ענבריל מספרת לכפיר כמה היא בכתה בהופעה* כפיר: "מה בכית?! כל ההופעה הייתה שכונה" סיפור מצחיק נוסף, באמצע "האור יעלה" כפיר התחיל לנגן את "אשליות" של ניסים סרוסי ואמר "זה השיר הכי טוב שכתבתי!" ואז שכולם כבר באו להתחיל את הפזמון של אשליות ["לא לעבוד לעולם"] הוא חזר לאור יעלה וביאס את כולם.
הפלייליסט שענבריל לקחה
ליפול
מה נשאר ממני
עצוב
מנגינה קטנה
כלום
להיות עצמי [אעההעעההה היה להיות עצמי
לבד
אם הוא ילך
ועוד געגוע
הפחד נעלם
אין כבר זמן
בובה על חוט
בונוס שלא כתוב : האור יעלה!!!!!!!
יש לך כוח *פה כפיר התחבא מאחורי הוילון וטען שיש שם מאחורי הקלעים וחזר להדרן:
הבלדה על אושר ועצב
אמונההההה אחרי ההופעה כשדיברנו על זה שהוא נכנס למאחורי הוילון הוא אומר "אני מתחבא פתאום אני רואה מלאאא אנשים מסתכלים עלי"
בקיצור, היה מדהים, אנרגיות כמו שרק כפיר יכול להעביר, שירים כמו שרק כפיר יכול לכתוב, ציטטוים וסיפורים שרק כפיר יכול לספר ולהגיד, הופעה הכי כפירית שאפשר. אבי, און ואיתי ממש חמודים, והאנרגיות שלהם עוזרות להעביר את האנרגיות של כפיר הכי טוב שאפשר. היה לי הכי מדהים בעולם לפגוש את בנות הפורום : שחר, מיכלי, הגר, וכמובן- ה-ענבריל הפיה המהממת שלי! שמארחת אותי בביתה ה"קט" ויודעת בדיוק מתי לחבק אותי בהופעה
ואת גברבר הפורום שהבטיח לחזור: גל! 2.8 הופעה בבארבי כולם באים! 23.7 מפגש פורום לא לפספס!
נטע מנטה וענבריל ההיפראקטיבית שלא מפסיקה לדלג לי פה!