חברה מה המצבבבבב?

shannel

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחברה מה המצבבבבב?../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יא אללה העונה נגמרת לנו עוד מעט....זה ממש ממש מהררררררררר!! אולי שישדרו הכל מההתחלה? אבל הכלללללללל...כי עד שתגיע העונה החדשה...יעבוד קצת זמן לא? כן!! המוןןןןןןןןןן פאקינג זמן!! מי בעד?....

יעל צל

New member
הם ישדרו

שלחתי להם פעם שאלה במייל והם אמרו שלקראת הקיץ זה יתחיל מעונה 1 שוב, YEAY

תגידו משהו לסביות חביבות, אתן בכלל

קלטתן שמדובר פה בפורום יס פלוס ולא בפורום הלסביות המשועממות שחייבות לפתוח שרשורים כל יום על הסדרה המעפנה והמשעממת הזאת? כשאת כותבת על עונה שנגמרת אולי תטרחי לציין של איזה סדרה? כי חוץ מכן אף אחד לא אכפת לו מהתוכנית המסריחה הזאת שהיא חיקוי עלוב להכי גאים שיש. יאללה כבר תרדו מהעץ זה לא המועדון החברתי שלכן פה ותשרשרו את כל השטויות שלכן לשרשור אחד. יש בערוץ סדרות מופלאות כמו נשות הכדורגלנים - שהיא הסדרה הכי טובה בעולם אי פעם, איש משפחה, קונאן אובראיין, עקרות בית נואשות, דוקטור הו ועוד, ואתן מזיינות את השכל על השטות הזאת. חלאס, תרגעו או שתקימו לכן פורום משלכן.

gilriv

New member
תעזוב אחי זה הסידרה היחידה לפחו

שנותנת חצי מכול דבר , ?ביזרי סקס ודרמה טובה

shannel

New member
פפפחחח....ה"סורס" מדבר....

מישהו בכלל דיבר אליך? שמת לב שזה פורום נכון? פ-ו-ר-ו-ם ובמקרה "ישנן בנות" היא אחת הסדרות שמשודרות ב"יס פלוס"...ואיזה פורום זה ידידי המפגר? "יס פלוס"!! הא הא!! ראית איזה מקריות!! חוצמזה שזו אחת הסדרות היותר טובות שמשודרות ביס כרגע גם אם תרצה וגם אם לא.... אז ככה הומו חביב שכמוך, אם לא אכפת לך יש לנו דברים לדבר עליהם אז תתחפף אם לא בא לך לשמוע.... נ.ב - אף אחד לא מכריח אותך לקרוא ת'הודעות שלנו גם!! אבל כנראה שכשאף אחד לא מדבר איתך אתה חייב קצת צומי....

יעל צל

New member
מסכימה עם כל מילה

קח את ה"סורס" שלך ותדחוף אותו לפורום אחר

Guy Schlesnar

New member
האמת

זה לא פורום ישנן בנות,אלא פורום "יס פלוס". מה שעיצבן אותו זה שאת פותחת שרשור ומתחילה לדבר על משהו בלי לציין את שם הסדרה שעליה את מדברת,למרות שישנן בנות זו רק סדרה אחת ביס פלוס. אז כן,הוא צודק.

Guy Schlesnar

New member
הסתבכת עם פאקצות

עכשיו הן לא יירדו ממך (וגם ממני בעקבות ההודעה הזאת). הן כמו רוטווילר במובן הזה. פשוט אל תעצבן אותן,תלך בשקט ליד ותתפלל שהן לא ישימו לב. בגלל זה אני לא אמרתי כלום עד עכשיו על ההשתלטות שלהן.

shannel

New member
גיא תתפלא! אנחנו לא רוטויילר...

אבל מה הקטע לרשום דברי נאצה על הסדרה ולתייג אותנו? אנחנו רשמנו משהו אי פעם על מישהו סתם כי הוא התחיל לרשום על סדרה שהוא אוהב? זה ממש מפגר....אז כן - מותר לנו לצאת כנגד ולהגן על עצמינו...ולהשיב גם כמה עקיצות! אז לפני שאתה קורא לנו "פאקצות","רוטוייילר" או לא יודעת מה, תחשוב טוב טוב מי התחיל לרשום את כל החרא הזה.

ih10

New member
האמת, גם לי זה הפריע, לכתוב הודעות

בלי להגיד על מה מדברים זה קצת מעצבן. חברה מה המצב, העונה נגמרת WTF?? כמובן שהדרך של התגובה של המקור לא היתה נכונה אבל תראי גם מה את עשית לא נכון. במקום לכתוב הודעות כאלה או שתרשמי על איזה סדרה את מדברת או שפשוט תפתחו קומונה לסדרה הזאת, שם אף אחד לא יציק לכן

snier1991

New member
אני מבקש ישנן בנות היא לא חיכוי

עלוב של הכי גאים שיש שניהן סדרות נוראיות ואף אחת לא חיכוי הן פשוט נוראיות

shannel

New member
בהתחלה על "ישנן" אבל זה עבר לויכוח

מפגר של אנשים שלא נותנים חופש ביטוי!! בא לי לרשום מיליוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן פאקינגגגגג הודעותתתתתת על הסדרה הזאת....מה לעשות? זכותי!! וחובתי אפילו......אז דחפו ת'קיטורים שלכם לתחתתת

תת רמה. חבל על הפורום הזה.

אני אנסה להסביר לך לאט שתביני - זו לא זכותך לכתוב מה שבא לך. יש תרבות פתיחת הודעות ושרשור, ואת מתעקשת לפתוח הודעות חסרות תכלית ("הנה זה מגיע, יום רביעי!!!! וואוו) שלא קשורות לכלום ודוחקת את ההודעות האחרות מטה. רוצה לעשות ניסוי, מיד תראי איך אני דוחקת את ההודעות על ישנן קופות מטה מטה מחוץ לדף הזה. ובכל מקרה, זה פורום יס פלוס לא ישנן זונות.

למעלה