חדשות איגרוף

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif חדשות איגרוף ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מי'ץ גרין עשה קאמבק מוצלח לזירה השניצח בנוק אאוט בסיבוב הרביעי את האמריקאי בילי מיטצ'ם... מאזנו של גרין בן ה 48 עומד כרגע על 19 נצחונות, 6 הפסדים, 12 נוק אאוטים ותיקו אחד...
טוני טובס נאלץ לחפש לעצמו יריב אחר לקרב הקמבק שלו מחר במקום שון רובינסון שסרבו לחדש לו את רשיון האיגרוף מכיוון שהפסיד ב 14 מתוך 15 הקרבות האחרונים שלו ושישה מהם בנוק אאוט... את רובינסון יחליף מתאגרף צעיר בן 20 בשם Demetrice King שמאזנו עומד על 8 נצחונות, 6 בנוק אאוט, ו 8 הפסדים...
ג'יימס טוני חתם על חוזה לקרב שיערך ב 1 לאוקטובר... טוני יפגוש את אחד המתאגרפים המובילים של השנים האחרונות במשקל הכבד דומיניק גווין שידוע בעזרת הנוק אאוט המפורסם שהנחיל למייקל גרנט והקרבות שלו מול סרגיי ליאקובי'ץ ומונטה באראט להם הפסיד בקרב צמוד. מאזנו של גווין עומד על 25 נצחונות, 2 הפסדים ו 18 בנוק אאוט...

MikeTyson

New member
נחמד מאוד ../images/Emo45.gif

תודה על העיכדון. אבל מיץ' גרין לא יחזיק הרבה מעמד.

BROWN BOMBER

New member
תגיד לי דבר אחר....

לפי מה שזכור לי אתה היית זה שמספק את החדשות.... איפה החדשות שלך ??? אני מצפה שתביא חדשות יותר חמות משלי...
יאללה מייקי !!! תביא לנו משהו מרתק...

MikeTyson

New member
אני בשביתה

עד הקרב של אלעד שמואל בלילה תקבלו חדשות חמות חמות מהקרב!

באיגרוף במשקל כבד אני מכיר רק את

מוחמד עלי רוקי מארסיאנו ומייק טייסון ככה שאני רואה את החדשות ואני קורא דברים בסינית.אבל בכל אופן תודה רבה לכם.

MikeTyson

New member
אבל קבלו קצת חדשות...

לואן קראסניקי, הגרמני היחידי בעשירייה הראשונה בדירוג של המשקל הכבד קבע קרב קשה מאוד בתאריך 28.9.2005 מול מתאגרף חזק שכבר ניצח את ולדימיר קליצ'קו בשם למון בראווסטר. הקרב יערך בגרמניה. התחזית שלי: לואן קראסניקי מפסיד בנוק אאוט.
אנחנו ממשיכים עם המשקל הכבד, הארגנטינאי מרצ'לו פביאן דומניגז נמוך יחסית למשקלו, מחכה כבר לקרב בעוד שבוע בדיוק מול פאביו אדוארדו מולי, גם הוא ארגנטינאי ולא פחות טוב. הקרב יערך בארגנטינה. התחזית שלי: מרצ'לו דומניגז לא יסתדר עם הגובה של מולי ויפסיד.
מתאגרף הבריטי אדליי האריסון כבר עם רקורד של 18-0-0 עם 13 נוק-אאוטים ממשיך להתקדם בדירוג העולמי. למרות גילו הדיי מבוגר (33) הבריטים תולים בו תקוות כי יצליח להתברג ל-50 הראשונים במשקל הכבד. לבריטים יש רק שלושה מתאגרפים בלבד בדירוג העולמי ב-50 המקומות הראשונים. ביניהם דני ויליאמס שמהר מאוד יחזור למקומו הטבעי. אדליי האריסון יתמודד מול רוברט וויגינס בעוד שבועיים בארה"ב.
שיין קמרון מניו זילנד שבמאזנו 12 נצחונות (11 מתוכם בנוק אאוט) 0 הפסדים ו-0 תוצאות תיקו שוקל פרישה. הסיבה אינה ידועה. עד כאן להפעם.

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo45.gif מייקי התותח... תמשיך כך...

אבל לואן קרסניגי הוא לא גרמני אלה אלבני... היום הוא מתגורר ומתחרה בגרמניה תחת חסותו של האמרגן הגרמני המפורסם קלאוס פיטר קאול... למון ברוסטר בקרב האחרון שלו ניצח בנוק אאוט בסיבוב הראשון אל אנדרו גולוטה... אתה מדבר על אותו המולי שחטף נוק אאוט מדחיפה של וולדימיר קליצ'קו ??? לא מת על המתאגרף הזה... הוא ממש גרוע וזה לא תואם את המאזן שלו... אודלי האריסון תותח... אבל קצת בלאגניסט... כמעט ושללו ממנו את רשיון האיגרוף לפני זמן מה בגלל כמה מעשי בריונות שלו... אותה מדבר על אותו שיין קאמרון שהיה יריב האימונים של מייק טייסון בהכנה לקרב מול מקברייד ??? הוא אחלה של מתאגרף ... לא יודע מה הסיבה לפרישה...

BROWN BOMBER

New member
כמו שאמרתי...

קרסניגי חיי ומתאמן היום בגרמניה... אבל הוא אלבני מבטן ומלידה... אזרח אלבניה...

כל הכבוד לטייסון ובומבר,

אם נשלב את שמות שניכם יחדיו זה נשמע טוב "בומבר טייסון"או "טייסון המפציץ" בתרגום לעברית. בכל אופן,שניכם עושים עבודה נפלאה ומבורכת לאגרוף בכלל ולפורום זה בפרט,מצידי אתם יכולים להתחלק ביניכם בכל הקשור לחדשות האגרוף בפורום,אך העיקר שלא תעזו להפסיק את עבודתכם הברוכה,ההשקעה,המאמץ,וכל הכרוך בעבודתכם הברוכה. אתם נכס יקר לספורט האגרוף בארץ. בברכת שבת שלום, שלכם בפורום, אורי צבי,

BROWN BOMBER

New member
אורי ... שאלה קטנה...

כולם יודעים שכדי להצליח בספורט ובעיקר באומנויות לחימה צריך להתחיל להתאמן קשה מגיל צעיר... כמובן שחשוב גם להתחיל להתחרות בגיל צעיר כדי לצבור נסיון בזירה לפני המבחן האמיתי בקרבות בוגרים.... העם קיים אצלכם או שמתוכנן לעתיד קרבות איגרוף לקדטים ונוער..???? בתודה מראש...

MikeTyson

New member
בומבר אני חושב שכן..

מארגנים מן תחרויות קטנות, עולים שם ילדים בני 12 ו-13 (עלה גם אחד מהמכון שאני מתאמן בו. עלה אחד בקיקבוקס.). ממה שהבנתי זה אחלה של דבר.

BROWN BOMBER

New member
אצלנו בחובבני..

מקיימים תחרויות מסוג זה פעם בשבוע בכפר יסיף... כל מאמן לוקח את תלמידיו לפי שיקול דעתו... הקרבות הם בסטטוס של ספארינגים ולא נכנסים לרקורד של המתאגרפים הצעירים ... פשוט ספארינגים עם ניקוד והכרזה על מנצח בכל קרב... הדבר מאפשר למתאגרפים צעירים לצבור את הנסיון הנדרש בתחרות ובלי סיכונים ופציעות מיותרות... כמו כן נערכים טורנירים בכל הארץ כשכל מאמן לוקח על עצמו מפעם לפעם לארגן טורניר שכזה...

BOMBER,

בעזרת השם,אנו מתכננים לקראת סוף ספטמבר,תחילת אוקטובר,תחרויות אינטרקלאבים גם בקיק-בוקס וגם באגרוף,אנו מפועלים במלוא המרץ על מנת לקדם ולפתח את הנושא כאשר המטרה היא לנהל תחרויות כאלה כמידי חודש,זה מצריך המון עבודה,אך אני מאמין ומקווה כי נצליח "להרים" אירועים אלה. בברכת שבת שלום, שלך בפורום, אורי צבי,

למעלה