מייאו בדיוק!!!
New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif חידון../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
את החידון הזה פרסמתי בפורום "סרטים מצויירים ודיסני", אך ההיענות והידע היו מועטים מאוד, ולכן לא פרסמתי בכלל את התשובות, בזמנו. אז אני מקווה שאתם תדעו יותר!
1)מה משותף לתוכניות "הלב", "פרפר נחמד" ו"הקוסם מארץ עוץ"? 2)מה משותף ל"רחוב סומסום" (הגירסה הישנה) ול"עניין של זמן"? 3)מי שר את שיר הפתיחה של "נילס הולגרסן ואווזי הבר"? 4)מי שר את שיר הפתיחה של "רכבת ההפתעות"? 5)מי שר את שיר הפתיחה של "בסוד העניינים"? 6)נעימת הפתיחה של "היה היה" היא: (שאלה אמריקאית, תשובה אחת נכונה) א. "מוסיקת לילה זעירה" של אמדאוס מוצרט. ב. טוקטה ופוגה ב-D מינור של יוהאן סבסטיאן באך. ג. קונצ'רטו לארנחואז של רודריגו. ד. סונטת "אור ירח" של בטהובן. ה. מחול החרבות של חצ'טוריאן (מתוך "גאינה"). *שאלות 7 8 ו9 הן שאלות נכון/לא נכון* 7)הזמרת עירית בולקא, אשר זכתה במקום שמיני בקדם אירוויזיון 1981 עם השיר "מונה ליזה", היא אחת מהזמרות והזמרים ששרו את שיר הפתיחה של "זהו זה". 8)להקת "הכל עובר חביבי" אשר זכתה במקום שביעי באירוויזיון עצמו ב-1981 עם השיר "הלילה", היא זו ששרה את שיר הפתיחה של התוכנית "קשת וענן". 9)הזמרת ליאורה, אשר הגיעה למקום שמיני באירוויזיון 1995 עם השיר "אמן", היא אחת מאלו שמבצעים את שיר הפתיחה (והסיום) של הסידרה המצויירת "עלילות טדי הדוב". *בכל אחת מהשאלות הבאות יש שורה מתוך שיר פתיחה של סדרה מצויירת כלשהי. מהי הסידרה?* 10)מהם מפחד כל ביריון 11)כולם אומרים שלום, אך הולכים הם לשום מקום 12)עוד מצפה לו דרך ארוכה 13)הוא חבר וזה אומר המון 14)קסם וזוהר בים של חלום, מראות מופלאים כל כך צצים כאן פתאום 15)מי רוצה לעוף עכשיו ביחד אל האי אל הסיפור אל החלום 16)...כולם יודעים, יודע לטפל בכל הפושעים 17)שם פגשו בנסיכה יפה ואת שלושת עוזריה בארמון המלוכה 18)הנה הנה הם באים חבורת המדליקים 19)כדורי הצמר חברים טובים 20)רוצים הם לבוא רוצים הם לעזור היי בואו איתי 21)החיים פרועים הרחק במערב, שועטים סוסים אל המרחב 22)עבודות קשות לרוב לו 23)כל יום מתחדשים הם, אין בהם רגע דומם 24)בפשע נלחמים לכל קריאה והזמנה 25)בלילה כשהם שוכבים לישון הירח שומר עליהם ממרום 26)איך בשמיים או גם במים רק בעקבות לבבך 27)זה הרגע לפגוש את כל החברים ולראות מקרוב כיצד הם חיים 28)לא רוצה להיות שחקן קולנוע, לא רוצה כל חיי להסתתר 29)איזה סוד ואיזה קסם טוב 30)עמק, עמק נעלם, המתחבא לו בעולם 31)אני קצת מתעכב כי סתם אני שוכח 32)מה קורה להם בדרך, אילו הפתעות 33)והשאר עוד לא ידוע איך אפשר לנחש חלום 34)שם כל מי שנפגוש מיוחד ומוזר 35)מי זה מתקרב, מי זה פה אורב 36)כמה טוב לחיות ולהיות ילד שאוהב את העולם 37)נימצאים פה כל הידידים מקפצים ומרקדים ועושים המון תעלולים 38)אף לבן זנב שחור 39)בתוך ארגז גדול ישן מצאנו ספר מיושן 40)אמא ואבא עסוקים כל הזמן 41)...הוא האיש שמתערב, לסיכון לא מסרב, כי אין בו פחד 42)אז הקשיבו ילדים לכל סיפור ומשל כי יש מוסר השכל יוצא מן הכלל 43)לא אשקוט לרגע לא אנוח, לעיצה ביתי תמיד פתוח 44)בלילה גם ביום, צצים בכל מקום נעלמים פתאום 45)בלב ים יש אי קטן שבאטלס לא סומן 46)דובי הדוב כזה ביריון, צוציק הסנאי שובב גדול 47)אם יש מקום אותו נאהב, המקום שמתאים רק לי...יום אחר יום נצחק בחלום, במקום שמתאים רק לי... 48) כשהלילה יורד ומפיל צללים עליך, מה הפחד, אני רואה זאת בעיניך. סערה רוגשת מוליכה אותך שולל בדרך הכובשת שתבע לו הגורל. *עד כאן שורות משירי פתיחה* 49)ההתחלה של הפתיח של סידרה מצויירת זו לא היה מצוייר! מהי הסידרה? 50)איזו סידרה יוצאת דופן מהבאות, ולמה? א. נילס הולגרסן ואווזי הבר ב. הלב ג. פיטר פן ד. החיים 51)לחברה שיצרה את "החיים" ואת "היה היה" קוראים...? 52)"מוח" הוא השם של דמויות שונות מסדרות שונות. ציין/י 2 מהסדרות, ומי הדמויות. 53)כנ"ל לגבי השם "זריזי" 54)כנ"ל לגבי השם "דאפי" 55)כנ"ל לגבי השם "שאלתיאל" 56)מי מהבאים יוצא/ת דופן, ולמה? א.עירית שילה ב.יוני חן ז"ל ג.אלי גורנשטיין ד.נתן נחמיאס
את החידון הזה פרסמתי בפורום "סרטים מצויירים ודיסני", אך ההיענות והידע היו מועטים מאוד, ולכן לא פרסמתי בכלל את התשובות, בזמנו. אז אני מקווה שאתם תדעו יותר!