יום שני ה 13.12

ferrytale

New member
עדכון לגבי פוזיציה משבוע שעבר.

עדיין בפנים עם הפוזיציה האחרונה, לא עפתי בסטופ ולדעתי זה רק בגלל שהבוקר הזה הייתה ירידה, כבר הייתי קרובה ליציאה בסטופ! היעד שלי מסומן בסגול, הפעם אקדם את הסטופ מפעם לפעם, יכלתי לצאת ולהיכנס פעמיים, לא עשיתי זאת וזו הייתה טעות.

progcom

New member
סקירה יומית

הצמד נמצא עכשיו בנקודה חשובה כאשר לפני מספר ימים הגיע לתיקון 50% מתחילת הירידות מלפני חודש בדיוק (או תיקון של 61.8% מתחילת הירידות ב 19.11.2010 - תלוי מאיפה מודדים). כעת הצמד נתמך בקו מגמה עולה באיזור 1.578. ניתן לזהות סטייה בין מתנד ה RSI והסטוקטסי לבין תנועת המחירים בגרף - בזמן שהמחיר עלה, מתנדים אלה ירדו. מצב זה נותן לנו אפשרות לבחון שורט במידה וקו המגמה העולה יפרץ כאשר היעד הראשון לירידות יהיה 1.565. סקירות מסחר במט"ח איתותי מסחר במט"ח

progcom

New member
למען ההגינות..

בד"כ אני לא סוחר ולא מנתח את הצמד הזה אבל כיוון שזיהיתי טרייד עם אחוזי הצלחה גבוהים וסיכון יחסית נמוך, נכנסתי לפוזיציה בתחילת יום המסחר (כלומר בסביבות השעה 00:00 בלילה). והיעד שלי הוא כמו בסקירה - 1.565 (אלא אם כן יהיו שינויים/התפתחויות ושאר ירקות...).

progcom

New member
טוב... היו שינויים ושאר ירקות :)

הפוזיציה נסגרה ברווח של 30 פיפס

ferrytale

New member
עדכון לגבי פוזיציה משבוע שעבר

אני חושבת שאכן יש בלימה, חרף כל המשחקים והיו לא מעט, לא עפתי בסטופ שקבעתי. היום ברמה יומית נראה כי חל שינוי מהשבוע שעבר אבל, צריך לעקוב ולראות. בהמשך היום אזיז את הסטופ שלי על-פי גרף 4 שעות..

progcom

New member
אני חושב שכן...

אני סגרתי עכשיו פוזיציה אחת ביורו ברווח של 60 פיפס... ויש עוד אחת יותר קטנה בדרך ל 1.3390... שיהיה בהצלחה!

למעלה