כנסו

fuck the fakers

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכנסו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אף אחד לא מכיר אותי אני יודעת אבל לקחתי על עצמי לפרסם בערך את הלהקות הבאות...הם לא הכי ידועות בארץ אבל אני מכורה להם.. 1-underoath (שבטח חלקכם מכירים ומי שלא זה הזמן) 2-the almost למי שפחות אוהב screamo זאת הלהקה שהמתופף של underoath הקים בקיצור מומלץ

l i o r a n g e

New member
סתם שאלה..

למה לעזעזל לקחת על עצמך להפוך להקות אנדרגראונד למיינסטרים? כאילו, פאק, יש להקות שהן ככה בכוונה

fuck the fakers

New member
למה להם ?

גם אם אני לקחתי על עצמי לפרסם אותם בערך זה לא אומר שעכשיו כולם יתחילו לאהוב אותם הם להקות שלא מהר אפשר להתחבר למוסיקה שלהם כמו underoath....ולא יהיה כזה רע אם אנשים יתחילו להכיר אותם....

הם ביקשו ממך לפרסם אותם?

כמו שליאור אמרה,לא כל הלהקות רוצות להפוף מאנדרגראונד למיינסטרים. הם יכוליםלעשות את זה גם לבד,אם הם רוצים.

fuck the fakers

New member
../images/Emo11.gifעם כל הכבוד

יש להם כבר ים מעריצים בארה"ב ולא יהרוג אותם עוד קצת פה אפילו שכל אוהבי הרוק בישראל יתחילו לשמוע אותם זה לא יגיע למספר המעריצים שיש להם בחול........ מעריצים אותם גם ביפן ואירופה(underoath)ככה שהם כבר מפורסמים ועוד קצת מעריצים מישראל זה לא ישנה הרבה הם לא יהיו יותר מפורסמים אם כמה מאות אנשים מישראל ישמעו אותם וחוץ מזה מותר להמליץ על מוזיקה שלפי דעתי טובה ......

למעלה