מפגש פורום!!! אז הנה הגיע כבר החופש הגדול...וכבואיתו המפגש. תגידו מה דעתכם על 16.7? באזריעלי?
F Fergie7 New member 30/6/06 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמפגש פורום!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אז הנה הגיע כבר החופש הגדול...וכבואיתו המפגש. תגידו מה דעתכם על 16.7? באזריעלי?
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמפגש פורום!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אז הנה הגיע כבר החופש הגדול...וכבואיתו המפגש. תגידו מה דעתכם על 16.7? באזריעלי?
R randu New member 30/6/06 #2 סופסוף מישו פתח שרשור כזה! לא! לא! לא! אני בכלל בעד לעשות את זה בחודש ה-8, [ ] ולמה דווקא בתאריך הזה?! ואסור לנו לעשות מפגש התאריך שעוד פורום עושים מפגש!
סופסוף מישו פתח שרשור כזה! לא! לא! לא! אני בכלל בעד לעשות את זה בחודש ה-8, [ ] ולמה דווקא בתאריך הזה?! ואסור לנו לעשות מפגש התאריך שעוד פורום עושים מפגש!
ב בJדJה New member 1/7/06 #12 בכיף אממ אוגוסט אני לא יכולה ב-כ-ל-ל ו.. ביולי אני צריכה לבדוק עם חברה שלי אם היא יכולה לבוא איתי חחחחחחח
בכיף אממ אוגוסט אני לא יכולה ב-כ-ל-ל ו.. ביולי אני צריכה לבדוק עם חברה שלי אם היא יכולה לבוא איתי חחחחחחח
ב בJדJה New member 2/7/06 #15 דנה* חחחחחחחח לא שכחתי אבל אני חייבת ללכת עם איזה חברה כי אני לא יכולה בלי ברור שנלךך ביחד נסע ברכבת חיחיחי
דנה* חחחחחחחח לא שכחתי אבל אני חייבת ללכת עם איזה חברה כי אני לא יכולה בלי ברור שנלךך ביחד נסע ברכבת חיחיחי
ב בJדJה New member 8/7/06 #20 לא באה אני באילת יענו שבוע הבא מרביעי עד ראשון אז אני לא יכולה לבוא סורייי]: