../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמ-ה מ-ג-י-ע ל-י ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
אני מתעתד להשתחרר בעוד מספר חודשים לאחר שירות של 6 שנים באחד מיחידות התוכנה של צה"ל. (3 שנים בתור תוכניתן, ו 3 שנים בתור ראש צוות פיתוח). בצבא לא התעסקתי כלל בכל פרמטרי המשכורת, רק דאגתי שכל הפרמטרים שביכולתי להשפיע עליהם - יושפעו
עוד מעט אתחיל לחפש עבודה באזרחות, בעיקר בתחום Oracle ודוט נט (לאו דווקא יחד). שאלתי תשמע אולי בסיסית משהו, אך אני טירון באזרחות. 1. פרט לשכר ברוטו, מהם הסעיפים שיש לדון ולדסקס בהם בעת המו"מ על תנאי התעסוקה ? (אני מכיר BuzzWords רבים כגון : קרן השתלמות, גמול השתלמות , ביטוח מנהלים ועוד רבים וטובים). אשמח להסבר קצרצר על משמעותו של כל סעיף. 2. מהם הסעיפים שמבחינה חוקית המעביד חייב לשלם עבורי, ומהו סכומם ? 3. מהם הסעיפים שמבחינה חוקית אני חייב לשלם (יורד לי מהמשכורת), ומהו סכומם ? 4. קורות חיים כבר יש לי, אך תמיד כדאי להשתפר. אשמח לקרוא דוגמאות לקורות חיים, במיוחד בתחום ההיטק. תודה מראש, ובהצלחה לכולם !
אני מתעתד להשתחרר בעוד מספר חודשים לאחר שירות של 6 שנים באחד מיחידות התוכנה של צה"ל. (3 שנים בתור תוכניתן, ו 3 שנים בתור ראש צוות פיתוח). בצבא לא התעסקתי כלל בכל פרמטרי המשכורת, רק דאגתי שכל הפרמטרים שביכולתי להשפיע עליהם - יושפעו