סיכום שבועי באישור מרווה

MeshiNS

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסיכום שבועי באישור מרווה../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

טוב..מרווה בירושליים ואין לה אינטרנט אז היא התקשרה אליי כדי לפתוח במקומה סיכום שבועי
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
התחדשות השבוע:
פריט/לבוש השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש:
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
+ מסקנת/ות השבוע:

טוב לא יודעת אם זה מעניין מישהו חח

אבל משעמם לי אז אני אעשה אחד. משהו טוב שקרה לך השבוע: הברזתי בשלישי. משהו רע שקרה לך השבוע: לא קרה שום דבר רע טפו טפו שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: אני חושבת שהתמכרתי לMT Eden ו- Skrillex. מי שיש לו להמליץ לי על עוד דברים בסגנון הזה מוזמן. התחדשות השבוע: צבע טורכיז על הקיר? פריט/לבוש השבוע: שמלה בצבע אדום אדמה ומעליה חולצת בצפר בצבע כחול כהה מאוד. תוכנית השבוע: סיימתי עם 'קמלוט'! התחלתי 'כמעט אנושיים' ו'ספרטקוס'. סרט השבוע: צריכה להתחיל לראות סרטים^^ המלצות לאימה יתקבלו בברכה. ספר השבוע: 'בשורות טובות'- איזה ספר מצחיק! מאכל השבוע: אני אוכלת כל כך הרבה שכבר אין לי מושג. יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סיור מחר בחיפה עם מגמת אמנות ומסיבת גיוס בסופ"ש. משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: הממ למה כבר יש לא לצפות? חופש! אדם שעשה לך את השבוע: אדם שהרס לך את השבוע: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט/יציאת/מילת השבוע: "שלום, אנחנו אוספים מוצרים למשפחות נזקקות לקראת החג-" "אני בדיאטה." - "הוא דווקא נראה ממש טוב...זה מבאס." "כן אבל את צריכה לגעת!" -שיחה על התפוח הרקוב שלי- תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש: חופש! ומה שכתבתי שאני מצפה לו... ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: די רגיל. היה אתמול כיף בהתנדבות. היא עדיין ממשיכה, אז מי שרוצה שיכנס לאתר של "לתת". זה כיף ועוזר, תאמינו לי. + מסקנת/ות השבוע: תפוחים רקובים זה לא כיף=[

NyaPrawr

New member
בטח שזה מעניין!

בשורות טובות זה ספר מעולה. ותדווחי אם ספרטקוס זה טוב, אני מתלבטת כבר הרבה זמן אם לראות את זה D;

בינתיים ראיתי רק את הפרק הראשון

ובואי נגיד שדם (קרבות) וציצי לא חסרים שם. ידיד אמר שהעלילה הולכת ומשתפרת ושבעונה השנייה זה פחות ככה. נחיה ונראה:)

NyaPrawr

New member
בקצרה:

1. עוד לא פוטרתי! כבר ש וע שלישי באותו מקום עבודה! P: 2. חברה שלי עוזבת את הארץ לפחות ל3 חודשים בלילה. אני עצובה ומהורהרת ולא כיף לי. 3. אני גם חולה אז ממש לא כיף לי. 4. הייתי בסופ״ש אצל גבי עם מרווה. היה ממש כיף, ואפשר לסכם את מה שעשינו ב״לישון לאכול לישון לאכול לישון לאכול לחזור הביתה״. ועכשיו אני בקיאה בדיני גלידה. יא כפיתליסטיות. אוהבת המון
וש 5. לחבר יש יומולדת ברביעי ועדיין לא הגיעה המתנה שלו! בטח תגיע רק אחרי החגים >> 6. שנה טובה יפים שלי

Blue Emptiness

New member
כפיטליסט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ניצניייייי
מה קנית לטישו? אני סקרנית. ותרגישי טובוש >:

NyaPrawr

New member
באיזו חנות ברמה״ש~

8 שעות ביום כל יום פלוס חצי יום בשישי. @__@

NyaPrawr

New member
תבואו, בדיוק קיבלנו משלוח מהמםםם של סוכות חדש

מבטיחה לשמור לכם וילונות אמבטיה עם כלי מטבח תואמים! אל תבואו לבקר לעולם בבקשה.

Blue Emptiness

New member
איזה שבוע משונה~

הספקתי השבוע: לעבור לירושלים, להיות בלפחות 5 פגישות, לחזור לצפון, לרדת למרכז, לחזור לירושלים ולעבור חזרה לצפון. וביותר פירוט: ביום ראשון עברתי לירושלים והייתי חמש וחצי שעות עם גבי בקניון מלחה בשביל חצאית. אחר כך הלכתי לישון אצלה ובשני בבוקר הלכתי לפגישה בבצלאל - שהתבררה כבאסה לחלוטין. במשך כל היום לא עשיתי הרבה, וגם בשלישי הייתה לי שם פגישה, קצת פחות מאכזבת אך עדין לא הגיעה למשהו שיגרום לי להישאר ולכן חזרתי הביתה בשלישי בערב. בחמישי בבוקר יצאתי לדרכי תל אביבה לפגוש את תמיר וגבי ולנסוע לאלינה שחיכתה לנו בסטודיו, כמובן שלא הגענו בזמן. לאחר מכן קנינו לגבי לוליטה ואצנו רצנו להופעה של אביתר בנאי! (
) ואז ישבנו בארומה עם בנאלוש ובדרך לדירה של אחותי ראינו ידיד שיכור למחצה של גבי. שישי בבוקר: גבי יוצאת לקנות אוכל ואני נשארת אצל אחותי, מסתכלת על ענן גדול ואפור, מסתכלת על הכביסה בחוץ, מסתכלת על הענן, "אעעאעאאעאע הכביסהההההההההה". אחרי שאחותי וגבי הספיקו לחזור ספוגות מים, אכלנו וראינו את האחיינית שלי, יצאנו לכיוון הזיפר שהיה ריק במפתיע. חיכינו לניצנוש ועשינו את דרכנו לביתה של גבי, שבמשך כל השבת, כמו שניצן כתבה, אלכנו וישנו. במוצ"ש חזרתי למעונות והיום חזרתי הביתה. הסוף! ועכשיו כזה.
משהו טוב שקרה לך השבוע: הגיחה לצפון, ההופעה של אביתר והשבת אצל גבי, כמובן.
משהו רע שקרה לך השבוע: יום ראשון, וחצי שני.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: אביתר, הכל כולל הכל.
התחדשות השבוע: מסך למחשב, סוף סוף. התגעגעתי למחשב שלי!
פריט/לבוש השבוע: מממ למה נראה לי שהייתי צריכה לכתוב פה משהו ואני לא זוכרת?
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע: עיתון אף, לקחתי לגבי את כל הגליונות שלה. ואתגר קרת, זה מה שקראנו בשבת כשניצן ישנה. אה, ומגזין איקאה 2012, דה.
מאכל השבוע: ג'לי עם ענבים! וקרפ, ואייס קפה, וסנוויצ'ים, וקוראסון שוקולד.
יציאת השבוע: הופעה של אביתר בנאי + גבוש.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ראש השנה! נהיה המון אנשים הפעם, אבל החלק שאני מחכה לו זה שאחותי ואחיינית שלי יהיו איתנו. (יש לי אחות גדולה מצד אבא, ויש לה בת, ואף פעם לא גרנו באותו בית או חגגנו חג כלשהו ביחד~) ואחר כך הן באות אלינו לסופ"ש
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע: ניצן, גבי והמשפחה שלה, ואמא
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את בן דוד שלי כזה
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: אז ככהההה
ניצן: "בראש יום השבוע הבא" (בראש השנה)
ניצן: "את בהריון?" אני: "כן" ניצן: "ממני?" אני: "מרוח הקודש!" ניצן: "מרוח הקוטג' "
אני: "יש לי עט ואני לא אנסה להשתמש בו!"
גבי: "אני רוצה לשפוך את כל הבגדים על המיטה ולכסות אותם" ניצן: "למה?" גבי: "כדי לסדר אותם?..."
"כפיטליסט מלשון כפית, גביטליסט מלשון גבי"
תמונת השבוע: 3> בזיפר~
התוכניות לשבוע החדש: ממ ראש השנה וכאלה
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מוזר +, היה סופ"ש נפלא.
+ מסקנת/ות השבוע: ירושלמים לא בשבילי, ואני אוהבת את גבי וניצני

הוצאת לי את הפילים מהמה ../images/Emo205.gif../images/Emo25.gif

אני לא אסלח לך לעולם-עולמי-עולמים על זה ששלחת אותי לקנות לנו ארוחת בוקר וגרמת לאיפור שלי לגמרי להיהרס. המסקרה שלי צבעה לי את הגבות!
נימי הוא הדבר הכי חמוד בעולם. היה ממש מגניב לפגוש אותו, ואני עדיין תוהה לעצמי מי זאת המקועקעת היפה הזאת שבאה לשם לחנות, ומי אלה הקוקס וקוקסי הפקאצות שבאו מיד אחריהם.
הייתה שבת מדליקה, ואמרתי לך שאחותי חן לגמרי תתלהב ממך ותאהב אותך נורא.
גם אבא שלי נורא נהנה, והוא מחכה שתבואו שוב (...רק שצריך לגמור סוף סוף את הסבב ולבוא עכשיו לדנה, אהמ אהמ
). ואחרי שלושה ימים ורצופים ביחד, אני חושבת ששתינו הגענו למסקנה ש... אם ניצן לא הייתה באה, נראה לי היית מתה אצלי
ואנחנו הכי דתיות שיש אוור

Blue Emptiness

New member
אם ניצן לא הייתה באה לא היה נשאר לי מוח.

גם ככה לא נשאר ממנו הרבה לפני... תמסרי לחן את אהבתי, ולאבא שלך שעוד אבוא שוב (כשתעבור לי הטראומה ממך). 3>!

מרווה וניצן כתבו במקומי ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אבל חשוב לי לכתוב גם כאן את מה שלגמרי עשה לי את היום, השבוע ואת השנה. (וזה לא סותר את השבוע המהמם שהיה לי עם ניצן ומרווה ועם המשפחה שלי וכל החברים. היה שבוע כזה כיפי, והמצפון שלי לאט לאט יורד וזה משמח אותי)
אני חושבת שהיום למדתי מה זה באמת לסלוח. למען האמת, אני לא אוהבת את כל הרוחניות הזאת שנופלת על כולם רגע לפני ראש השנה. שפתאום כולם מבקשים סליחה כי זאת תקופת החגים והכל מרגיש כ"כ מאולץ ולא אמיתי שזה ברור מאליו שאני אסלח. "מוחלת מוחלת מוחלת". אבל פתאום זה בא לי בכזה "בום" שלא יכולתי שלא. חברת עבר התקשרה אליי עכשיו, אחרי (פאקינג) 6 שנים שבהם לא דיברנו. מאז היסודי. והיא התנצלה, על כל מה שקרה וכל מה שהיא עשתה לי ביסודי. וזה היה מוזר לשמוע את אח שלי אומר את השם שלה. "ס', היא רוצה אותך". אני חושבת שלקח לי קצת זמן לעכל את זה, ובהיסוס רב עניתי לה. מה שהזוי הוא, זה ש... בשבת פתחתי את האלבום בת מצווה שלי ופתאום שמתי לב כמה פעמים היא מופיעה שם. "זאת שמיררה לי את החיים". אם היא מיררה לי את החיים כ"כ, למה אני צריכה לראות את כל הפעמים שהיא מופיעה לי באלבום? ועכשיו היא התקשרה. לא, אני לא חושבת שאני הולכת להתחזק בזמן הקרוב או לחזור בתשובה, אבל צירוף מקרים? לא נראה לי. אני לא יודעת איך לקרוא לזה, אבל זה פשוט הזוי. אמנם השיחת טלפון הייתה קצרה, סה"כ רבע שעה פחות או יותר, אבל במקום לכעוס עליה ולומר לה שאני שונאת אותה ושהיא בכלל לא מבינה מה היא עשתה לי - הערכתי אותה מאוד על זה שהיא התקשרה. מעניין כמה אומץ צריך בשביל דבר כזה... וזה לא בא מאגו. "אני? בטח שלא צריכה להתנצל. היא אמורה". אבל אני מניחה שבתוך תוכי באמת קיוויתי שזה יקרה יום אחד, שהיא תראה את הטעות שלה. שגם אחרי 6 שנים, היא לא תשכח. וכנראה זה כן ישב אליה המון זמן שהיא פתאום התקשרה אליי ואמרה לי את כל זה. כנראה, שאף פעם לא מאוחר להתנצל. וגם אחרי שעוברות 6 שנים עדיין משהו מהדהד. זה יהיה מוזר לראות אותה שוב. בטח היא ואני כבר בעולמות אחרים לגמרי. אני מנסה פתאום לחשוב, מה היה קורה אם היא הייתה מתקשרת עוד שנה, כשאני כבר הרחק הרחק מכאן. בשירות לאומי או בצבא או באנשהו, רחוק מהבית. אם היא עדיין הייתה מוצאת את המספר שלי, אם היא עדיין הייתה מצליחה להגיע אליי. מדהים איך מועקה כזאת גדולה שיושבת לי על הלב יורדת בשניות .ס', עשית לי את השנה.

../images/Emo191.gifסיכום...

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי מדרום אפריקה בשמחה ובשלום משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם החברה הכי טובה מזה כמה שנים ריב ענקי.... שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: שיר הדעיכה- החברים של נטשה התחדשות השבוע: כל השופינג מחו"ל פריט/לבוש השבוע: שרוואל חדש בצהוב-סגול תוכנית השבוע:לא ראיתי טלויזיה חודשיים סרט השבוע: - ספר השבוע:- מאכל השבוע: עוגי עם חלב!!! איך התגעגעתי יציאת השבוע: עכשיו חזרתי..ישבנו ביער עשינו מדורה כמה אנשים והיה כיף. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות אנשים שהתגעגעתי אליהם, וחג סוכות אני אוהבת... משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: לא יודעת, עצב אדם שעשה לך את השבוע: כל המשפחה ופונצ'ה הכלבה שלי אדם שהרס לך את השבוע: החברה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יש כמה שהתגעגעתי. ציטוט/יציאת/מילת השבוע: "יו יו יו מאדר נייצ'ר" כושי אחד ביער חח תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש: לנחות.....הגוף שלי פה אבל השכל עוד שמה ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: משוגע לגמרי, יותר מדי תהפוכות + מסקנת/ות השבוע: אין כמו המשפחה.

למעלה