סיכום שבועי

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo124.gif

אתם יודעים שבכל סופשבוע - ימי שישי אני מסכם בקצרה את כל מה שהפורום עבר במהלך השבוע ובדרך אני מביא גם את התוצאות של הסקר השבועי
אז......
תוצאות הסקר: מה יותר טעים? (סקר הומוריסטי לחג החנוכה) סלסה: 8 קולות סופגניה עם ריבה: 2 קולות סופגניה עם שוקולד: 2 קולות סופגניה עם ריבת חלב: 4 קולות לביבות: 2 קולות סה"כ קולות:18 סיכום:רוב הקולות הצביעו סלסה
(יש) *היום יעלה הסקר החדש!
נפתח שרשור על תיכנונים לחופשה (הוא למטה) כמובן שרוב התכנונים של האנשים היו סלסה סלסה לישון ועוד פעם סלסה!
נפתח שרשור הכרות!! (הוא עדיין בדף 1) כל מי שלא רשם את עצמו שירשום...אני חושב שעוד כמה זמן (חודשים) נפתח עוש שרשור כזה כי בטוח יתווספו אנשים חדשים.
כמובן שהיו הרבה שאלות על מועדונים\חוגי סלסה - יש גם תשובות
היה לנו דיון על בטחון עצמי\חוסר ביטחון עצמי
שיר השבוע: שיר השבוע הוא: Ricardo Lemvo - Mamba Yo Yo
ריקוד שורות: Banda Beijo - Bate Lata
תהנו
נפתח דיון קצרצר על המועדון ההכי שווה...(תשתתפו בדיון זו ההזדמנות להביע את דעתכם על מועדונים..)
ודיון חדש שזה עתה נפתח (אתמול בערך:) מה אתם לובשים כשאתם הולכים לרקוד סלסה
טוב.. אז זהו בינתיים
*אתם מוזמנים לענות על הסקר החדש! שאלות תגובות הערות וכל הדברים שקשורים לסיכום השבועי .... אתם יכולים לשרשר לשרשור הזה... האיי סי קיו שלי: 128183871 אימייל: [email protected]

יש תגובות הערות משהו???

ד"א אם מישהו רוצה לרשום מאמר לפורום אם יש למישהו הצעה לסקר לאירוע או כל האפשרויות שמוצגות בפורום.. מוזמן לפנות אליי במסרים איי סי קיו אימייל כל דבר שלא יהיה
ד"א למי שלא יודע למה אני מתכוון אז בדף של הפורום למעלה יש קטגוריות מאמרים סקר אירועים לוחות וכו´... אתם מומזנים להציץ.. ואף להציע רעיונות

i l0ve u

New member
היה שבוע ס22י

היה שבוע אחלה ... ת´אמת אני לא הכי אוהבת שירי סלסה אולי מהירים ..לא יודעת..זה מעצבן כזה...

moranco

New member
לפי דעתי... ../images/Emo43.gif

חשוב להוסיף גלריות במהירות הבזק. כל אתר סלסה מתברך בגלריות ואין ספק שהתמונות מושכות את הצופים. זה הזמן להעלות תמונות מסיבות :) ואנשי הפורום במסיבות אלו.

יש גלריות!!

וחוצמזה זה לא אתר :) זה פורום בתוך האתר תפוז
ולמעלה ליד הסקר והמאמרם וכל זה יש גלריות.. פשוט צריך תמונות.. אני אדבר עם זוהר זיו בני מישהו נראה אולי נארגן משהו... ואם יש למישהו תמונות של עצמו במועדוני סלסה או בכלל.. שיביא לי ואני אפתח גלריה בתוך הגלריות "חברי הפורום" מה אתם אומרים?

הבנתי אותך../images/Emo13.gif

אני אנסה להשיג מדי שבוע תמונות ממועדונים.. ואם למישהו יש תמונה והוא מעוניין לשים אותה בפינה שבגלריה - חברי הפורום מוזמן להגיד לי ואני אשים את זה שם

הי

אני יכולה לארגן לך תמונות מערב סלסה בקרוב, אבל אתה בטח כבר יודע את זה :) אם אתה רוצה, אין בעייה, ברגע שיהיו תמונות אני יעביר לך

את מדריכה שםםםםם???

ד"א ענבל (לולה לוליטה) שלחתי לך מסר (תגובה על מה המסר האחרון שלך) ----> תשלחי לי מסר כמה שיותר מהר..:)

אוקיי אנשים

שכחתי להגיד שאם מישהו רוצה לקחת על עצמו לרשום מאמר על נושא שקשור על סלסה או אם יש למישהו רעיונות לסקר או אם מישהו רוצה שאני אפרסם במסגרת השיר השבועי שיר שאתם נורא אוהבים אז אתם מומזנים לפנות אלי.. ד"א בשורה למעלה יש גם קטגורייה בשם "לוחות" אם אתם מחפשים עבודה שיעורים פרטיים (סלסה או משהו כזה..) או כל דבר שאתם מחפשים או שאתם מציאים את עצמכם אז זה המקום לפרסום... אם שכחתי להדיע על משהו אז אני אודיע בהמשך

למעלה