שחרחר מתוק
New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo124.gif
אתם יודעים שבכל סופשבוע - ימי שישי אני מסכם בקצרה את כל מה שהפורום עבר במהלך השבוע ובדרך אני מביא גם את התוצאות של הסקר השבועי
אז......
תוצאות הסקר: מה יותר טעים? (סקר הומוריסטי לחג החנוכה) סלסה: 8 קולות סופגניה עם ריבה: 2 קולות סופגניה עם שוקולד: 2 קולות סופגניה עם ריבת חלב: 4 קולות לביבות: 2 קולות סה"כ קולות:18 סיכום:רוב הקולות הצביעו סלסה
(יש) *היום יעלה הסקר החדש!
נפתח שרשור על תיכנונים לחופשה (הוא למטה) כמובן שרוב התכנונים של האנשים היו סלסה סלסה לישון ועוד פעם סלסה!
נפתח שרשור הכרות!! (הוא עדיין בדף 1) כל מי שלא רשם את עצמו שירשום...אני חושב שעוד כמה זמן (חודשים) נפתח עוש שרשור כזה כי בטוח יתווספו אנשים חדשים.
כמובן שהיו הרבה שאלות על מועדונים\חוגי סלסה - יש גם תשובות
היה לנו דיון על בטחון עצמי\חוסר ביטחון עצמי
שיר השבוע: שיר השבוע הוא: Ricardo Lemvo - Mamba Yo Yo
ריקוד שורות: Banda Beijo - Bate Lata
תהנו
נפתח דיון קצרצר על המועדון ההכי שווה...(תשתתפו בדיון זו ההזדמנות להביע את דעתכם על מועדונים..)
ודיון חדש שזה עתה נפתח (אתמול בערך מה אתם לובשים כשאתם הולכים לרקוד סלסה
טוב.. אז זהו בינתיים
*אתם מוזמנים לענות על הסקר החדש! שאלות תגובות הערות וכל הדברים שקשורים לסיכום השבועי .... אתם יכולים לשרשר לשרשור הזה... האיי סי קיו שלי: 128183871 אימייל: [email protected]
אתם יודעים שבכל סופשבוע - ימי שישי אני מסכם בקצרה את כל מה שהפורום עבר במהלך השבוע ובדרך אני מביא גם את התוצאות של הסקר השבועי