סיכום שבועי!

Blue Emptiness

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סיכום שבועי! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
התחדשות השבוע:
פריט/לבוש השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש:
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
+ מסקנת/ות השבוע: שבוע טוב!

../images/Emo54.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מצאתי עבודה! משהו רע שקרה לך השבוע:הנסיעות לעבודה ._. , הגעתי למסקנה שרק קריירה מחכה לי בחיים האלו.. שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:לאמב אוף גאד התחדשות השבוע:כרטיסיות לאוטובוס, בגדים חדשים מעונות. פריט/לבוש השבוע: דמוי ג'ינס ואולסטאר. תוכנית השבוע:חברים, המרוץ למליון עונה 18 - יחי היס מקס:_פ סרט השבוע:- האלמנט החמישי (מהאמצע..
) ספר השבוע:לא קראתי הרבה זמן.. מאכל השבוע: ההמבורגר החדש של מקדונלדס הפתיע אותי לטובה.. יציאת השבוע:בחלומות, אולי... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לנוח אחרי העבודה, כואבות לי הרגליים :-\ משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:שום דבר שאני לא אוכל לחיות איתו... אדם שעשה לך את השבוע:- אדם שהרס לך את השבוע: אמא והיציאות המפגרות שלה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הוא. בחלומות. ציטוט/יציאת/מילת השבוע: תמונת השבוע: - תמונה שלי לומדת את החומר לעבודה
. יש הרבה מה לקרוא! התוכניות לשבוע החדש: מסאג'. לקנות נעלים חדשות לעבודה. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בסדר, אנערף. + מסקנת/ות השבוע: מה שאני רוצה לא באמת יקרה... המקסימום זה שתהיה לי עבודה... חיים בקטנה. ._.

ZombifiedArbok

New member
../images/Emo142.gif כולנו קושמוש אחד גדול!

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמממ... T: יצאתי מהבית? זה נחשב לטוב מספיק.
משהו רע שקרה לך השבוע: חולשה, כאבים, מצב רוח איכסי וכו' וכו'.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: E Nomine - Schwarze Sonne וגם Loud & Clear - You Take Me Higher
התחדשות השבוע: שתי שרשראות חרוזים עם ברק פנינתי [לבנה ואדומה] ו"קשת" [עשויה גומי. :p] עם פפיון אדום [שבמקרה מופיעה מתמונה משמאל].
פריט השבוע: תליון אנח' [Ankh] שקניתי לפני המוןהמוןהמוןהמון זמן ו"גיליתי" מחדש לאחרונה.
תוכנית השבוע: "רמזור", "אל תפיל את המיליון", חדשות ו"נסיכת המדוזות" [Kuragehime]; שכחתי כמה כיף זה לצפות באנימה. :C
סרט השבוע: Eraserhead.
ספר השבוע: עדיין לא סיימתי את "מצב ביש"; לא יוצא לי לקרוא וזה ממש מתסכל אותי. :\
מאכל השבוע:
יציאת השבוע: מה זה?
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הזמנה של תליון חדש, עוד טיפה קניות באינטרנט, [עם קצת מזל] נבירה בחנויות וינטג'...
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: ...עוד כאבים? D':
אדם שעשה לך את השבוע: מלא; לא ניכנס לנקיבת שמות.
אדם שהרס לך את השבוע: ...לא ניכנס לנקיבת שמות גם פה.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כרטיס טיסה. זה לא נחשב, נכון? :B
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: "WTF. למה אתה כתום, בובי?" "המגבת שחורה! מאוד אלגנטי, הייתי אומרת."
תמונת השבוע: לא הייתי קוראת לזה ~*תמונת השבוע*~, אבל זה מה יש.
התוכניות לשבוע החדש: קניות, סידור הארון מחדש, התרעננות ושיכחה של כל מה שמטריד אותי. מספיק עם הדכדוך. >:B
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: לא נורא, אבל דיי דל.
+ מסקנת/ות השבוע: ניארלאתהוטפ לא מרוצה מDeviantArt. אי אפשר להאשים אותו.

TokisBride

New member
איזו תמונה מקסימה!

ממש אהבתי את הBow ^^ ומגבות שחורות זה מגניב!

למעלה