סיכום שבועי

Blue Emptiness

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סיכום שבועי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
התחדשות השבוע:
פריט/לבוש השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש:
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
+ מסקנת/ות השבוע: מצטערת אם אעלם מעט, מתחילה מחר שרות לאומי בירושלים
/
(לא בטוחה מה אני מרגישה לגבי העניין.) שבוע טוב ומוצלח לכולנו!

שלי

משהו טוב שקרה לך השבוע: ישנתי אצל חברה משהו רע שקרה לך השבוע: קיבלתי משכורת לא נכונה וחסרים כמעט 300 ש"ח. שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: אין. התחדשות השבוע: החברה הביאה לי מלא חולצות בצפר מגניבות שקטנות עליה:) פריט/לבוש השבוע: חצאית שחורה, חולצה אדומה צמודה, נעלי גלדיאטור. תוכנית השבוע: קמלוט נחשב? חולה על הסדרה הזו! סרט השבוע: לא ראיתי... ספר השבוע: "עשן ומראות" של ניל גיימן. סופר גאון. מאכל השבוע: עוגת תפוחים שהכנתי=] יציאת השבוע: היום הלכתי לים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: התנדבות באסיפת מוצרי מזון לנזקקים, יציאה למסעדה במסגרת אירוע משפחתי ות"א בשבת. משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: מבחן באזרחות=\ אדם שעשה לך את השבוע: ע' שאמרה שהסיפור שלי מותח. אדם שהרס לך את השבוע: אין.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את האחד שיעשה אותי מאושרת. סתם, אין מישהו מיוחד. ציטוט/יציאת/מילת השבוע: לא חושבת שנתקלתי במשהו מעניין. תמונת השבוע: בצד, צולם בשמי הישוב שלי בשעה שבע בבוקר אתמול. התוכניות לשבוע החדש: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע מעולה! אני אוהבת להיפגש עם חברות, אני אוהבת את הים ובכללי היה כיף. + מסקנת/ות השבוע: שווה לקום מוקדם ולנצל כל רגע מהיום. והיי, בהצלחה עם השירות הלאומי.

NyaPrawr

New member
כשאומרים שמשהו שכתבתי מותח זה יכול לעשות לי

מצב רוח טוב לחודש. XD ני אהיה כל כך שמחה שאני ישר אפסיק לערוך את הסיפור כדי לא להרוס את זה

לאחר 3 או 4 עריכות הגיע הזמן להגיד דיי

כלומר, לשלוח להוצאות ואם משהו לא בסדר- אכלתי אותה. ו- להביא לחברות בשביל ביקורת. כן זה באמת כיף!:)

וואי, את חייבת לפרסם עכשיו בסופרי"צ ../images/Emo107.gif|עצם

מתה לקרוא! (פורום סופרים ומשוררים צעירים -376) בהצלחה עם ההוצאות ועם הספר!

אוקיי אבל בינתיים נתתי רק לחברה אחת לקרוא

נורא קשה לי עם החשיפה הזו. אם הספר ייצא לאור מצדי תקראו כולם, אבל בינתיים רק למישהי אחת הבאתי וגם זה היה די קשה. מצד שני, קשה לי יותר עם אנשים שאני מכירה מאשר אלו שלא. טוב, נשאיר את הדיון כבר לפורום השני. אולי אצטרף אליו.

אורי נה

New member
אין על לקום מוקדם

הבעיה היא שצריך זמן לישון ביום שלמחרת..... (וים זה מדהים♥)

Blue Emptiness

New member
קפיץ קפוץ קפיץ ../images/Emo197.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חידשתי את הצבע בשיער היום והיה סופ"ש מלא אנשים ומוזיקה (אני חושבת שאח לי מתכנן להקים תזמורת...) אני גם חושבת שאני מתאקלמת בבית, רק חבל שעד שזה קרה אני עוזבת חחחח
משהו רע שקרה לך השבוע: שבוע די מזעזע ברובו. היה לי נורא קשה עם המעבר בית ולחשוב על ירושלים עד עכשיו אני לא רוצה. מדחיקה הרבה יותר ממה שאני מסוגלת להכיל.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: אמממ אולי האלבום החדש של סיית'ר
התחדשות השבוע: כרית בצורת תות ורוד! מושלמת.
פריט/לבוש השבוע:
תוכנית השבוע:
ועכשיו בבית החדש גם אין טלויזיה יותר כי גם ככה אף אחד לא משתמש בה חחחח
סרט השבוע: ראיתי חמש ילדות יפות, הוא מוזר ברמות
ספר השבוע:
מאכל השבוע: קוסקוס של אמא של חברה (אמיתי אמיתי, יאמי
), פילמני של אמא ועוגת שוקולד קוקוס שהכנתי היום~
יציאת השבוע: היציאה היחידה שלי השבוע הייתה פייל לגמרי.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מחר עוברת לירושלים ומתחילה את השרות לאומי, מקווה שיהיה טוב. וחמישי הופעה ושבת אצל גברת גבריאלה.
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: לעבור.
אדם שעשה לך את השבוע: מתן!
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ניצן וגבי, עופרית, שאר האנשםי מירושלים/ביתשמש.
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: זכור לי שהייתה פאדיחה שממש רציתי לכתוב כאן אבל אני מה זה לא זוכרת מה זה היה :|
תמונת השבוע: היי
התוכניות לשבוע החדש: שרות לאומי, הופעה של אביתר בנאי בחמישי, זיפר בשישי ושבת אצל גבי.
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: קשה, מעייף ומציק, אבל היה סופ"ש נחמד בהחלט :)
+ מסקנת/ות השבוע:

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif סכמ"שתול

משהו טוב שקרה לך השבוע: תפרתי, הצלליות שלי שבו אליי, ועוד דברים שכאלה משהו רע שקרה לך השבוע: היה לי יום לא משהו ששכחתי את הפלאפון בבית, זה הכל. התחדשות השבוע: שפתון של רבלון 40% הנחה
פריט/לבוש השבוע: צללית אדומה
סרט השבוע: אהבות ושקרים של אבי ביטר, מי שלא רואה כוזר !!
ספר השבוע: גוטיק לוליטה שנמצא אצלי בתיק
מאכל השבוע: פירה יציאת השבוע: מסיבה מוטרפת בשישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מחר הפקת אופנה
בשישי זיפר מרקט
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: איידס אדם שעשה לך את השבוע: חבריי הטובים והוודקה אדם שהרס לך את השבוע: הממ... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כל העולם באישתו בזיפר מרקט ורצוי שירוקנו לי את הדוכן, תודה. ציטוט/יציאת/מילת השבוע: מאיה, מאהבה נכזבת את יכולה לקבל שחפת, מאהבה נכזבת את יכולה לקבל מחלות לא טובות, את שותה וודקה!... תמונת השבוע: אעאעאע ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סבבה + מסקנת/ות השבוע: חפרת

נשמע שהיה שבוע מגניב

בהצלחה עם הדוכן בזיפר. בא לי את הספר והצללית האדומה שלך, איפה קנית? (צללית) ואם יש לעיניים רגישות.

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif יש באיל מקיאג'

ואם את קמצנית אז גם לברוריה יצאה צללית אדומה, שמעתי שזה דווקא בסדר

אורי נה

New member
מיאו

משהו טוב שקרה לך השבוע:היכולת לצחוק על כל העולם ואשתו, הופעה של קספר שהגיעה ברגע הנכון, עשיתי משו שהייתי צריכה לעשות לפני הרבה מאד זמן משהו רע שקרה לך השבוע:בצפר, שעות לא אנושיות בבצפר, הבנתי שכל מה שנאמר בשיחה ההיא כנראה היה קשקוש אחד גדול שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:צליל מכוון, אף אחד לא גר כאן יותר(קספר) התחדשות השבוע:גופיה, שתי חזיות ועגילים מהשוק פריט/לבוש השבוע:מכנס ארוך וג'קט. גם כן מזגנים><" תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע:פיצה וקולה יציאת השבוע:שישי להופעה♥ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:מסיבת הפתעה של חברה משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:לימודים, מליון בחנים, פסיכו אדם שעשה לך את השבוע:אביטל, לירן, הודיה, סלע אדם שהרס לך את השבוע:מרווה ובריאן. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:הרגילים ציטוט/יציאת/מילת השבוע:"ננעלנו בבצפר!" "שיט!" "איך יקראו לקבוצה שלכם?" -"הפריקים!!!!!" תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש:הכל יהיה בסדר, אנחנו עוד נזרח ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:"הוא סבבה והכל, אבל.." + מסקנת/ות השבוע:והיום את כמו זרה, אולי כי שנינו גדלנו לתוך מקום כזה שלא היה שלנו"

NyaPrawr

New member
אוח איזה שבוע ארוך!

מצאתי עבודה. אני קורעת את התחת. זה שווה את זה. זה אחלה כסף. ובידור טוב כשהזקנותשעובדות איתי מדברות על הרומנים שלהן.
אני אוהבת את מיסטר חבר מאוד לפעמים.
וגם את מרווה וגבי ודנה. הוועידות איתכן (וגם אלו שיש להן פוטנציאל להתקיים ואז לא מתקיימות >:) עושות לי מצב רוח טוב כל פעם XD
הורים ואחות קטנה נסעו לכל הסופ"ש אז היה לי שקט וזמן לעצמי יומיים שלמים. זה היה נהדר. בשישי בערב היינו במסיבה אצל חבר ואיזו מישהי השתכרה כל כך שהיא לא הצליחה לקום מהרצפה ליותר מ5 שניות בערך והזכירה לי כמה כיף שאנ לא בת 16, בתיכון, או עם נטייה להשתכר בקלות.
אני -עדיין- לא נוסתע לחו"ל. אוף אוף אוף. בא לי כל כך. אבל לפחות אני חוסכת את הכסף הזה למשהו אחר! D:
ומחכה לסופ"ש הזה כבר כל כך, למרות שאני אצא ממנו עם חצי מוח שרוף מרוב שגבי תחפורררררר. ויש ליכסף למחוך בזיפר!
ועל זה אני עובדת מאתמול. כיף לצייר עם העכבר~~~
שבוע מקסימוש!

למעלה