סקר קורסי את"א

yaser21386

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סקר קורסי את"א ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

חברים יקרים, שלום רב לכולם ושלום מיוחד לחניכי הקורסים המתקיימים באוניברסיטת ת"א מאז תחילת חודש זה. רציתי האמת להעלות הצעה ולהתייעץ עם חניכי הקורסים שמשתתפים בקורס. ההצעה היא כל כך פשוטה, הצעה שבעיניי עשויה לעזור לפורום ואף לא סותרת אותו, היא מתבססת על עניין הקמת קומונה הדנה בעניין הקורסים, שיתוף מידע, הצגת דיעות וגיבוש כמובן.. אשמח לקבל תגובות לגבי העניין ... תודה ובהצלחה.

kontsy

New member
אם כבר אז כבר

למה לא לפתוח קומונה הדנה בענייני המחזור שלנו? איזה מחזור אנחנו בכלל?

kontsy

New member
לא התכוונתי לזה ../images/Emo6.gif

התכוונתי למספר מחזור. כמו שבב"ש זה עכשיו מחזור ל"ג.

kontsy

New member
למה להפסיק לספור?

בתיכון היינו מחזור צ' (יענו 90 - כבוד!) טוב נו... אז שיהיה מחזור 2006 (או 2012 תלוי איך מסתכלים על זה)

yaser21386

New member
מעניין איפה התל-אביבניקים

הפורום לא זז היום ... ייתכן שהם כאלה חרשנים שאפילו על הסוכריות של הכימיה הם משקיעים אנרגיה גרעינית ???
או שמא אין מהם באיזור של הפורום ??

kontsy

New member
אני פה בשביל להתחמק מפיזיקה

פותרת תרגיל, עושה ריפרש, פותרת עוד תרגיל - עוד ריפרש

NoOoLa

New member
היי ...

אני משתתפת בקורס הכנה לכימיה בתל-אביב ... המרצה הוא כלכך נחמד ואהבתי החומר .... מה שמשגיע אותי שהשיעור הראשון הבנתי אותו עוד יותר מהשיעור הראשון , יש כמה נקודות שהן לא כל כך ברורות וצריך לשאול מישהו שיסביר לי, אני יודעת שהכימיה לא מסובכת אבל מהשהו בסיסי שצריך לדעת ... תודה

yaser21386

New member
טוב .. אז תהיה מוכנה לקבלת צו 1

להתייצבות בקומונה .. רק יש צורך בלגייס עוד כמה חבר'ה. NOOOLA תפעילי את הקשרים שלך.

למעלה