עזרה דחופה!!!

Shaldagon

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעזרה דחופה!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

טוב, אני דיי חדש פה, וזאת פעם ראשונה שאני נכנס לכאן וזה בגלל משהו דיי חריג. אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לכאן, אבל אתן הנשים/וההורים בטח מנוסים בזה ואולי גם יכולות לעזור לי ולתת לי כמה עצות טובות. טוב, אז הבעייה היא ככה: יש לי ידידה מאוד טובה בת 15, כיתה י', קיימה עם החבר שלה יחסי מין בפעם הראשונה שלה והיא לא קיבלה מחזור כבר שבועיים....... היא קנתה ערכת בדיקת הריון בבית מרקחת והתברר לה שזה חיובי... מה עושים???? איך אני יכול לעזור לה???? כששאלתי אותה אם יש מצב שהיא תספר להורים שלה, היא אמרה לי שאין מצב, כי הם עוד יעיפו אותה מהבית....

מלמלה

New member
לדעתי

יש לה מספר גורמים אליהם יכולה לפנות שירותי הרווחה באיזור המגורים הטלפון מצויי בדפי זהב או דרך מוקד 106 רופא המשפחה נעמת והכי הכי לפנות לאמא שלה גם אם זה נורא מפחיד.....

הילהל

New member
לא חייבים לספר להורים

בדיוק אתמול נכתב על זה ב"ידיעות". זה אחד המקרים בהם ניתן לתת ייעוץ וטיפול לנערה על ידי רופא, מבלי שהרופא מחוייב בחוק להודיע להורים שלה (בשונה מרוב הטיפולים הרפואיים). הבעיה שלפעמים הרופא מכיר את ההורים ונוצרת אי נעימות. אולי שווה לפנות ללשכת הרווחה - יש שם עובדת סוציאלית מיוחדת שעוסקת בילדים ונוער, ומן הסתם לא מכירה את ההורים של הנערה. יש גם עובדות סוציאליות ברוב המרפאות של קופות החולים שיכולות לסייע. אבל אנא לא לחכות יותר - זה מסוג הסודות שקשה לשמור בבטן יותר מתשעה חודשים! שתרוץ לקבל יעוץ לפני שיהיה מאוחר מידי. וכידיד טוב - אולי צלך איתה, תחכה בתור לרופא או לעובדת סוציאלית (מה שתחליטו), תחזיק לה את היד, תן לה משהו לשתות עם היא בוכה, ואל תשפוט אותה.

אילו דבר כזה היה קורה לבתי

ויש לי ילדה בת 15 הייתי מצפה שהיא תפנה אליי והאמינו לי שהיא היתה מקבלת את כל העזרה והתמיכה ממני.

אבישגוש

New member
אולי קבל עזרה מילדה בת 15..........

אני בת 15.. יש לי חברה שמקיימת (לצערי) יחסי מין עם חבר שלה היא לוקחת כל יום גלולות.. למניעת הריון. בכל אופן אם תרצה עזרה אני יכולה לשאול אותה היא בטח יודעת על עוד אמצעי מניעה להריון או משהו..

למעלה