פסטיגל 2002

Revolution kid

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפסטיגל 2002../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ואיייייייייי
אתמול הייתי עם שתי האחיניות שלי בפסטיגל, מה אני אגיד לכם.. נראה לי שנהנתי יותר מהן. פשוט חזרתי לילדות. איזה ציבעוניות, איזה הפקה, איזה יהודה לוי
חוץ מהעבודה שהפסטיגל התמסחר קצת ("קהל נכבד, אתם מתבקשים לסגור את הסלקום שלכם ושאר מכשירי הטלפון הסוללרי" ועוד המון כאלה, אפילו במהלך המופע כחלק מהטקסט של השחקנים "אני משתמש בכבילים רק בשביל ערוץ המשחקים של גוגו"
) אבל בסופו של דבר היה ע-נ-ק
נהנתי כ"כ, במיוחד מהחלק השני. בסוף זה נגמר בזה שקניתי את הדיסק (שאני שומע ממש עכשיו). בקיצור, גם אם אין לכם ילדים קטנים בקרבכם, מומלץ.
(חמישה כוכבים)

Revolution kid

New member
כשאומרים..

"כשאומרים לכבות את מכשיריי הסלקום ושאר מכשיריי הסלוללרי שלכם" כשסלקום נותנת חסות זה דיי מסחריי.

Revolution kid

New member
../images/Emo13.gif

אתה זה שאמרת שאי אפשר להבחין בטון הדברים כשהם נאמרים באינטרנט
לא התעצבנתי

p o l i

New member
זה ? זה מה שהפך את הפסיגל למסחרי???

ומה אם זה.. שפעם האנשים שהיו שרים שם היו אלילי הנוער לא בגלל המראה שלהם אלה בגלל שהיוו חינוך הולם כמו "הופה היי" ועוד רבים כמוהם (ובנוסף הם ידעו לשיר) אבל היום זה כל כך מעציב אותי לראות שהאלילים של הילדים הקטנים נבחרים רק בגלל המראה שלהם- אם את/ה יפה נראים טוב אין לכם בעיה אתם לא צריכים לדעת לשיר או לעביר מסר חינוכי בנוסף- המחיר... ידעתם שכרטיס בודד לפסטיגל עולה 135 שח זאת אומרת שהיום בתקופת צנע משפחה ממוצעת של שלושה ילדים ושני הורים צריכים לשלם 675 שח!!!! ואחרי שנמצאים שם אי אפשר להגיד לא לילדים שרוצים חולצות ופוסטרים ודיסקים.....

Liroy25

New member
כל כך צודקת!!

פסטיגלים של פעם באמת היו עם זמרים שידעו לשיר, המראה החיצוני לא היה מדד לבחירת הזמר. עם כל הכבוד לעדי עזרוני ויהודה לוי, שחרף כל כשרונם אבל בפסטיגל של היום אין את הקסם של פעם.

ז י ק ו

New member
150 שקל לזוג

והנה האתר של הפסטיגל (אומרים שזה אחד הפסטיגלים הטובים שנעשו אי פעם בארץ)

ELP

New member
הייתי היום בפסטיגל ../images/Emo13.gif

וזה היה כל כך כייף שנים לא נהניתי ככה, וזה גם הפסטיגל הראשון שהייתי כל החיים שלי
היו רקדנים כוסונים וגם יהודה לוי
והכי הכי כייף זה שקפץ לו פתאום עוזי חיטמן דמות שמאוד אהבתי כשהייתי קטן

Yaniv-DC

New member
פסטיגל? איכסה פיכסה מלפפון.

אחחח... ילדי שנות השמונים האלה שלא מבינים שום דבר... איפה, איפה הימים של הפסטיבל??? חלק ראשון... עולים האומנים המפורסמים (כלומר שלומית אהרון ודודו זכאי) ושרים את שירם... הפסקה... חלק שני - לא מחזרוזת של דקה ורבע של השירים, אלא כל ילד עולה בנפרד ושר את השיר במלואו. איפה ליאור אלבו ולילך גליקסמן? איפה נועם קניאל? ובסוף... השיר הזוכה... עולה האמן הזוכה ושר את השיר עם הילד. שם היו השירים האמיתיים, הטובים... ילדיסקו (גם אנחנו יכולים!) היפי היפו (זו אני היפופוטם וקוראים לי גברת פם ולא תם כפי שנהוג לחשוב) יערית (כי שכחת לכבות את האור יערית, ונרדמת עם הספר ביד יערית...) דונלד דק (גע גע גע, קווה קווה קווה, אין כמוך דונלד דק...) פופאי (זה אני הבן של פופאי, לא תדעו איזו צרה, להיות הבן של פופאי זה ממש קשה נורא) והארוע השני בטיבו... השירוויזיון! עפרה חזה עם "סימנים של אוהבים" ו"פלאש גורדון" ששינו את ההגייה לצורך החריזה (פלֶאש גורדון פלָאש, סיפור נפלא ממש) שיר האגוזים (א-גוזים ני-גוזים שר-גוזים שיר-גוזים על-גוזים שפת-גוזים האגוזים
) והפסטיגל? מה הביא לנו? שלום היא מילה שימושית שלום? בעעעעע.

סליחה! ../images/Emo123.gif

"יד ביד ולב אל לב, יחד כל דבר עובר...יד ביד כך בשרשרת, והדרך מתקצרת..." יניבי! לא צריך לקטול את הפסטיגל. הייתי בכל אחד מהם עד גיל 13 כמעט. אבל עליך אי אפשר באמת לכעוס...

Yaniv-DC

New member
לקטול לקטול ולקטול.

אפילו את יד ביד ולב אל לב מיקיכס פלד החליף לפני כמה שנים. יוחזר הפסטיבל (ומייק בורנשטיין) לאלתר!

.m

New member
../images/Emo2.gif האמנם? משנה תורן שב מן המתים???

למעלה