רעיון למפגש פורום

The Fantasy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifרעיון למפגש פורום../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לא היה לנו מפגש מאז פורים, אז אני חושבת שראוי שנתחיל לתכנן אחד כזה כבר!!!
אז קודם כל, יש לי רעיון למפגש, שכמובן נתחיל לתכנן מעכשיו, ונעשה אותו עוד שבועיים-שלושה ככה ברגע שכולם יוכלו [מקווה שאפילו אדווה וויקי יוכלו לבוא, וגם עידן אם לא יהיה לו צבא
] אז ככה, אני וחני דיברנו היום בטלפון לגבי זה [בערך שעה וחצי שיחה
אה וקארין התקשרתי גם אלייך איזה 3 פעמים ולא ענית, אז אם תראי מספר לא מזוהה זאת אני מהעבודה
נאי מנצלת את הטלפון שם
], וחשבנו שזה יהיה רעיון ממש נחמד וכיפי, וקצת שינוי מהמתכונת הרגילה של המפגשים
אז ככה, הרעיון שעלה לי הוא לערוך את המפגש בירושלים הבירה, ושנטייל שם כל היום
אני בטוחה שענבלירון לא תתנגד לזה
נכון ענבלי?
אפשר להפגש מוקדם בבוקר בת"א ומשם להמשיך לירושלים כולם ביחד.
אני יכולה לקנות לנו כרטיסים ביותר זול ל"מעלית הזמן" ואפשר ללכת ביחד לשם וזה יהיה מגניב [36 ש"ח מהעבודה של אבא שלי]. הוא יכול לקנות לנו ומקסימום במפגש כולם מחזירים לי את הכסף
ובכללי אפשר לטייל שם, ולראות מקומות...אני הייתי ברוב המקומות שם, אבל יש כאלו פה שבקושי מכירים את הבירה של עצמם
אז זה יהיה ממש כיף לטייל שם ולהכיר מקומות חדשים, ולהעביר עוד יום בחופש בצורה מעניינת ולא משעממת. אני כבר הרבה זמן רוצה לנסוע לשם, ואם נוכל לארגן גם מפגש על הדרך ולנסוע כולם ביחד, זה יהיה כ"כ כיף
טוב חפרתי
אז תגידו מה דעתכם, אם לא אז פשוט נארגן מפגש רגיל בעזריאלי וזהו [ואם הוא יהיה בעזריאלי , אני מציעה שנהיה ביחד עם 30STM כי הרוב שנמצאים פה נמצאים גם שם בכל מקרה
]

inbal287

New member
אני לגמרי בעד../images/Emo127.gif

אני חושבת שזה יהיה שינוי מעניין... האמת שכבר נמאס מהמסלול של עזראלי-דיזינגוף סנטר... ותאמינו לי שזה יכול להיות ממש נחמד להסתובב ולהכיר מקומות חדשים ולא להיות תקועים כל הזמן באותו מקום.

Blade Of Fire

New member
סורי../images/Emo31.gif

גם אם אוכל מהצבא, אני ממש לא אוהב את ירושלים... אני מרגיש תמיד בסביבה נורא עויינת שם.. צפונה מתקבל (חיפה והסביבה) אבל ירשלים פשוט לא

The Fantasy

New member
חחח דווקא ירושלים?../images/Emo2.gifאני בת"א מרגישה לא שייכת

שונאת את המקום הזה [סורי אם זה פגע במישהו חחח].

Blade Of Fire

New member
כי את גרה בחור, מה את רוצה?../images/Emo3.gif

אני גר בגוש דן כך שפ"ת, ת"א, רמת גן או כל עיר אחרת בגוש הערים המזוהם הזה זה אותו דבר ואני מרגיש בבית עם כל הרעש והמחנק והחום

FFTL

New member
וול, כי זה ירושלים. >:

אין מצב בעולם שההורים יסכימו לי לסוע סתם ככה לירושלים.

FFTL

New member
עהאע, מת"א...../images/Emo122.gif

הבנת הנקרא שלי שואפת לאפס.
אמ. אם זה מת"א..כולם יחד, יש סיכוי קטן כזה וחמוד.

דווקא רעיון ממש מעולה ../images/Emo12.gif../images/Emo47.gif

כל עוד לא נלך לכותל, כי אני פשוט מרגישה ממש רע במקום הזה. אבל זה מעולה
נוכל ללכת לגן הפעמון ול..הממ.. לא יודעת, עוד פעם לגן הפעמון?
רק שם יש גן סקייטרים משהו כזה, וממש נחמד לשבת שם. ^^ זה יכול להיות ממש טוב, אבל הסיכויים שזה ממש יקרה, לצערי, די נמוכים.

linkintrance

New member
לא בטוחה

אולי כן אולי לא, אבל אני חייבת לבוא למפגש!(למרות שיהיה לי יותר נוח איזור צפון ות"א...אבל נשתדל!!) אמממ ואני מנצלת קצת את ההודעה כדי להגיד ביי לכולכם כי אני מפליגה לשבועיייםם מחר..אממממ אני אתגעגע..ואל תתנו למקום הזה להיות שומם...במיוחד כשעכשיו הימ התעוררו לתחיי..חיחי. לילה טובס.

The Fantasy

New member
תהני בובה../images/Emo24.gif

גם אניר וצה שנעשה מפגש בצפון מתישהו, אבל כרגע פשוט זה הרעיון שעלה לי ולא יודעת זה נראה נחמד כזה

under the rose

New member
לגמרי בעד!../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo9.gif

רק שיהיה לפני ה20 לאוגוסט בבקשה:)

milkshakit

New member
../images/Emo2.gif מתי התקשרת? בבוקר?

כי אם כן אז ישנתי כמו פדלאה..
ממ ירושלים הבירה, חבל שזה כ"כ רחוק, אבל גם אתן עשיתן מאמץ ובאתם מקרית אתא עד לת"א, אז אני מניחה שאני אעשה הכל כדי לפגוש אתכן
ומי יודע, אולי אני גם אקנה את הדיוידי של הימ סופסוף
יאאא אני ממש רוצה לבוא למפגש! עשית לי חשק.
!!

Rose131

New member
שלחתי לך מסר^^

[איך פתאום יש לי עברית?
] ובכל מקרה לדעתי כדאי שנעבור ממקומות ממוזגים למקומות ממוזגים, אבל בתכלס אהבתי את הרעיון

little WhiSper

New member
אמממ לי אין התנגדות כל כך ../images/Emo13.gif

כל עוד זה לא יהיה בשבועיים הקרובים.......

The Fantasy

New member
גם אני לא יכולה בשבועיים הקרובים,

אז אנחנו נתחיל ממש לארגן אותו בזמן הקרוב, ומקווה שתוכלי להגיע גם
הכל בשבילך

ויקס

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo10.gif

בגלל שזה ירושלים יותר מידי רחוק בישבילי
וגם כי היום היחיד שאני בחופש מהצבא בינתיים הוא יום שישי...והאוטובוס האחרון למעלות ביום הזה הוא ב5..ככה שלטייל הרבה ולמקומות רחוקים אני לא יכולה

Girl In The Box

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

עוד לא יודעת אם אני יכולה ומתי ואני גם מעדיפה בת"א

למעלה