שאלה דחופה/בהולה - מה שתרצו

אמנדה79

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלה דחופה/בהולה - מה שתרצו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ביום כיפור יהיו שידורים של האח הגדול?
לפחות יהיה מה לראות בטלביזיה לשם שינוי.
ואם לא יהיו בטלביזיה - יהיו לפחות בנט? מה דעתכם?

Xtramen

New member
אני לא דתי ולא מסורתי ובקטנה כיפור

אני דווקא שומר לא יודע יש לי מין יום ביום הזה

כנל.. וכיאלו,

זה לא שאתם הולכים להפסיד מי יודע מה. רובם בטח יצומו, יתפללו או משהו.. אתם באמת חושבים שיהיה להם כוח להשתעשע ולשעשע?

יNOT

New member
בוקר טוב אליהו ../images/Emo161.gif

היו כבר שני שרשורים על זה , שניהם לא ממש קודמו לראש סדר היום בפורום, אבל המסקנה משניהם שלא יהיה כלום , או שרק ישדרו לך לקט באינטרט (חושבים זה "זהו-זה"
) אם את דואגת מה תפספסי, רוב הסיכויים שיהיה שידור ערוך ומתומצת ל כ- 45 דקות שתוכלי בו להדביק את הפער. (כמובן שזה יהיה אותה מידה של דיוק שמעדיפה את האמת של ההפקה ולא את האמת בווילה *כמו שיודעים אלה שצופים בלייב* )

אמנדה79

New member
סליחה סליחה - אני חדשה בכל הפורומים בכלל

סתם היה מעניין לדעת! חבל אם לא יהיו שידורים - דווקא היה מעניין לראות את אשר הצם יוצא למלחמה נגד שפרה הלא צמא!

יש בעיה עם זה

הבנתי שההפקה בישראל לא רוצה לשדר ביום כיפור בערוץ 20 (לא יודע מה קורה באתר, ואם בכלל יצלמו אותם גם אם לא ישדרו בחי) אבל ההולנדים מאוד כועסים בגלל ההפרה הזאת. נחיה ונראה מה יהיה בסוף

יNOT

New member
יש התערבות של ההולנדים?! סוף כל סוף ../images/Emo9.gif

הגיע הזמן שמישהוא יתעורר, וייראה מה עושים בארץ לפורמט הריאליטי המצליח ביותר בעולם, מעניין אם רק לזה הם יגיבו או שאוליי יגיבו גם לשאר המחדלים בתוכנית.....אם כבר אז כבר.

היפ הופ1

New member
ביום כיפור לא משודר

ביום כיפור אין שידורים בלייב.. אבל אני לא יודעת אם אחרי זה הם ישדרו..

למעלה