שאלה למומחי הפורום

Gixxer600®

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שאלה למומחי הפורום

והבוקר אגן קשה לפיצוח... ישבתי והפכתי רבות בסוגיה, הגרמנים ידועים כעם יעיל וחרוץ ולכן אני שואל מה הקטע הדבילי עם המקלחות
למה לא זרקו את היהודים ישירות למשרפות
הציק להם המצפון
רצו להיות הומאניים

Bennytt4

New member
אתה נורמאלי ??? זה סוגייה ?

חשבת על כמה בעיות זה יכול ליצור ? קודם כל הרעש.... הלא השכלת מן הבדיחה מה ההבדל בין יהודי לפיצה ? דבר שני במקלחות לא ידעו שהם הולכים למות... ואת האש הם לא יראו ??? כאילו מה יגידו להם ? "קפצו להתחמם קצת קר בחוץ" מספיק טוב בשבילך ??? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gixxer600®

New member
לחלוטין לא מספיק

למי קיבינימט אכפת מהצרכים והפחדים שלהם
אני אמור לספק להם מוות נח
אולי גם משאלה אחרונה

Bennytt4

New member
מי דיבר על זה ?

אני דיברתי על האוזניים של החייל הנאצי... סה"כ אוזניים אריות טהורות... ואת בעיית השכנוע לא פתרת...

Gixxer600®

New member
איזה שכנוע../images/Emo35.gif

מאוזר טעון מול הפנים משכנע יופי בובה

Bennytt4

New member
חחח ניראה לך ???

אז למה לא לירות על המקום בכולם ???? למה בכלל השריפה ? ביזבוז נשק...

Gixxer600®

New member
בחישוב כלכלי שעשיתי

לשרוף יותר טוב מלירות והכיף הסדיסטי של לשמוע אותם צורחים וריח המנגל הנפלא במחנה
אישית הייתי הולך על קתות לגולגולת טאצ' הרבה יותר אישי אבל מעייף

levikon

New member
אתה חושב בקטן בן-אדם...

הכמויות שם היו הרבה יותר מדי גדולות אפילו בשביל המשרפות אז היו כאלה שחיכו בתור לשריפה (ואף אחד לא עקף - אפילו לא בשביל לשאול שאלה קטנה...) במשך מס' ימים...

MajorWinters

New member
אממ...../images/Emo19.gif

אתה יודע כמה זמן לוקח לקשור בן אדם לעמוד בשביל לשרוף אותו? המון.... מצד שני- להרוג בן אדם אחד עם גז ולהרוג 100 עם גז.... לוקח בערך אותו הזמן. אם היו שורפים אותם חיים- בלי לקשור- אז הם היו עושים קצת מתמטיקה (שריפה מול כדור בראש)... אני הייתי הולך על הכדור...

Gixxer600®

New member
כשאתה מכין צלעות כבש נניח

אתה קושר את נתח הבשר למנגל
לא
הוא הולך "כצאן לטבח"

MajorWinters

New member
לא אותו דבר...../images/Emo19.gif

אתה מבין... הצלע הולכת כצאן למטבח. חוצמזה- שסטייק לא זז... ואם הוא זז לך על המנגל הייתי ממליץ לעבור קצב...

murmur

New member
הציטוט בחתימה שלך לא מדוייק

מות יחד - טרגדיה מות מיליון- סטיסטיקה של סטאלין, אגב

murmur

New member
דאגו לאיכות הסביבה?

מה שמאלה את השאל המה מגדיל יותר את זיהום האויר: ציקלון B או עשן משרפות...

fayd

New member
טוב יש לי פיתרון לסוגיה....

אחרי הכל הסיפור של מפעל הנקנקיות באושוויץ לא היה יכול לתפוס לנצח ואף אחד לא היה יכול להסביר למה הנקנקיות צוחות בתוך התנורים אז העדיפו בגז.... חוץ מיזה אני מסכים עם שותפי מלמעלה שסתם לזרוק אותם לתוך האש זה חולני ומטורף לחלוטין ואנחנו אחרי הכל מדברים על הגמנים שהם עם שוחר תרבות ושלום וזה ממש לא היה הוגן סתם להשליך אותם לתוך האש זה היה פוגע בנפש הרכה והתמימה שלהם......... אז הם עבדו עליהם והרגו אותם במה שניקרא "רצח מתוך רחמים"

למעלה