שאלון הכרות *חופר*

c o e x i s t

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלון הכרות *חופר*../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

השאלון הזה יותר טוב מהקודם, מוזמנים לענות בכייף :) שעת תחילת השאלון: 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? שעת סיום השאלון:

עונה עונה :)

שעת תחילת השאלון: 23:00 1. שם: מור 2. גיל: 18 4. כינוי: מור לוקה 5. תכונה טובה: אכפתיות 6. תכונה רעה: מתעצבנת מהר 7. חולשה: גוקים ...איכסההההה 8. אובססיות: משקפי שמש יש לי 10 זוגות XD 9. פאדיחה: איזו מהן? חח 10. כאב: מה? מזוכיסטיות לשלטון? 11. משאלה: שכול מי שקרוב אלי יהיה בריא 16. פחד: גוקים ...מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: its britney bitch...וווואייייי דייי!! 19. החג האהוב עליך: ראש השנה 20. אוכל מועדף: שווארמה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: גוקים...מה ביפן זה הולך חחחח 22. שתיה מועדפת: מים ונסטי 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: שוקולד עם קוקוס 26. צבע מועדף: אדום 27. חיה מועדפת: כלב נמר דולפין 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב 29. ספורט מועדף: ריקוד 31. ספר: כול דבר הקשור לגון גרישם 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: רקוויאם לחלום 34. שחקנ\ית: גוליה רוברטס 35. זמר\ ת: איימי ווינהאוס 36. סדרה מעודפת: חברים 37. מקצוע אהוב: אין 38. מקצוע שנוא: הכול ? 39. מקום בעולם: דרום אמריקה 42. פריט לבוש מועדף: ספורטיבי 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? גינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? מוקה 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אני שונאת שאלות על שירים זה קשה כי יש הרבה 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אני לא חושבת שאדם כלשהו יכול להעיד על עצמו 68. הגלידה הכי טעימה? מסטיק בננה ווניל פיצפוצים 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? איתי 3 אחיות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פוקחת עיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? עוצמת עיניים 83. מה התחביבים שלך? ריקוד 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את המשפחה והחברים הקרובים 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון ומצלמה 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? נמר 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? כול יום 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? דרום אמריקה שעת סיום השאלון: 23.09

Nienna17

New member
חחח אוקי ../images/Emo13.gif

השאלון הזה יותר טוב מהקודם, מוזמנים לענות בכייף :) שעת תחילת השאלון: 18:54 1. שם: נטלי 2. גיל: 18 עוד מעט 3. תאריך לידה: 16.4.90 4. כינוי: בוסקי 5. תכונה טובה: חייכנית 6. תכונה רעה: מתנשאת 7. חולשה: עצלנית 8. אובססיות: אוכל 9. פאדיחה: המממ... מכירים את זה שאתם אומרים מילה בהטיה טיפה שונה? אז בדיוק
. 10. כאב: לא עוברת טסטטטטטט
11. משאלה: להיות אדם עצמאי, לגדול ולהצליח לבד
12. זיכרון רע: הטרדה מינית
13. זיכרון טוב: היפטרות מהמשקל העודף שלי בגיל 14 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אני שותה שוקו ישר מהמקרר בגן כשהייתי בת 5 (לא יודעת למה אני זוכרת את זה, אבל הוא היה פשוט טעים
) 15. געגוע: אחותי הגדולה 16. פחד: לא לעבור שוב טסט
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "מצטער מאמילה.. לא עברת"
18. קמיע [אם יש]: חח לא.. 19. החג האהוב עליך: פסח (happy birthday to me) 20. אוכל מועדף: חביתה (בסגנון שלי אבל) : סחוג עם בצל
.. עזבו מרוקאית.. חחח. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: סושי... יאאאאככככ
22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: גלידת וניל עם עוגיות 24. ממתק מועדף: טעמי 25. עוגה מועדפת: לא מתה כל כך על עוגות 26. צבע מועדף: לבן 27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: 10 אלף ואחת כלבים היו לנו, וכולם הלכו איכשהו. 29. ספורט מועדף: ריצה 30. מספר מזל: לא מאמינה 31. ספר: ההוביט 32. סרט דיסני מועדף: אווווווו אלדין הראשון, אין ספק
33. סרט: שר הטבעות, חזרה לעתיד. 34. שחקנ\ית: ניקול קידמן, קייט ביקניסייל. 35. זמר\ ת: כריסטינה אגילרה 36. סדרה מעודפת:חברים, סאות פארק, סקס והעיר הגדולה 37. מקצוע אהוב: ביולוגיה ואזרחות 38. מקצוע שנוא: תנך והסטוריה בעעע. 39. מקום בעולם: ניו זילנד
40. המעשה הכי נועז שעשית: פייי.. אני צדיקה בסדום.. חחח לא זכור לי כזה מצב. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הבעיה בשאלונות האלה היא שכשאני ממלאת אתם אני לא זוכרת כלום. 42. פריט לבוש מועדף: מכנס קצר וגופייה. 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץץץץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? ממש לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית אבל אוהבת לבזבז
52. מלפפון או עגבניה? NEITHER 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניילל 57. תות או בננה? תות ובנננה
58. חולצה מכופתרת או רגילה? יש ויש. מכופתרת זה נחמד בשביל להיראות זנותית וגם מסודרת
. 59. שיר שגורם לך לצחוק: BABY GOT BACK 60. שיר שגורם לך לבכות: Annie Lenox - Into the West 61. השיר של כל הזמנים: Jenifer Lopez - Waiting for tonight אין ספק. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: Aromic Kitten - Turn Me on 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Leona Lewis - I Will Be או A moment like this 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: Christina Aguilera - Im OK 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: U2 - One 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? חמודה, חייכנית, ונחמדה
. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: נטלי, חן. 68. הגלידה הכי טעימה? יש כל מיני.. קשה להחליט.. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? חוש הומור והקשבה. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בגיל 9 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לפורום הזה
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? זה... חחחח. לימודי נהיגה ותאוריה, משחקי מחשב ורשת. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Nienna - סתם שם שלקוח משר הטבעות. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא. לא שראיתי. 75. באיזה פורומים אתה? ...... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מרגישה כוח עלאי
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים וקול 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? שתי אחיות, אח אחד. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? בטח, אבל זה בגלל שתחומי העניין ואופן אורח החיים הדומה הוא שמקרב בינינו. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פיפי 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? פיפי 83. מה התחביבים שלך? מחשב, גרפיקה, ריטוש תמונות, ריקוד, ספרים, סרטים. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אחי. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? סכין גילוח, MP3, פלאפון, כסף. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? לא רוצה להיות
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מכנסיים שעולים עלי
. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? מקדונלדס כפול עם ציפס והכל
- וזין על הפרה שמתה, אני גם הולכת למות עוד רגע אז מה זה משנה
. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המחשב שלי 92. מי החברים שלך בפרום? כולם
. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זכור לי.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? גם לא זכור לי... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אח שלי. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אוףף די.... 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לא יודעת. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי חוזרת לתקופה לפני שעברתי לתיכון ומבקשת מההורים שלי לעבור לבית ספר שאליו עברו מרבית החברות שלי אחרי היסודי. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ניו זילנד או אמריקה. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא אוכל לחיות עם עצמי עם המחשבה הזאת. שעת סיום השאלון: 19:22

למעלה