שרשור טורים

Daniel MSG

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שרשור טורים ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

פתחתי שרשור חדש כדי שיהיה מסודר.. שכל אחד ישרשר לפה איזה טור שבועי הוא רוצה לעשות

לא יודעת בדיוק עד כמה זה יתפוס אבל

אני יכולה לעשות טור שבועי (במטרה שאני אעמוד בזה) של דוגמנים ודוגמניות...נתונים שלהם כמו מידות, צבע עיניים ועוד...

LipStiK

New member
תציעו קטגוריות..

לאו דווקא את אלה שאתם מעדיפים לעשות- את אלה שאתם רוצים לקורא... למשל,אני מציעה שיהיה מישהו שיעשה על מועדונים וכל הסצנה (כמו שמישהי עשתה פעם על הלילינבלום) אין\אאוט (מה לעשות, זה חלק מהרעיון הכללי של הפורום) טיפים קטנים- שיער, איפור (לבנות) בתי קפה\מסעדות טובות מעצבים מתחילים וה-מעצבים (לא כדי לקנות, כן, בשביל הקטע של הידע כללי) סיכומים שבועיים של פרויקט מסוים (כמו שהציעו בשרשור הקודם שפתחו על זה) סלבס לא ממש משנה לי מה לעשות ממש..

pitzpooch

New member
לדעתי...

זה יהיה די נחמד אם מישהו (או אפילו כל מי שיכול) יעשה מעיין קטע כזה שמצלמים מישהו ברחוב\בכניסה למועדון\בקניון (כמובן בהסכמתו
) ואז קצת פרטים עליו- מה הוא אוהב ללבוש\איפה קונה\פריט אחרון שקנה ומתי\טרנד החורף שלו וכו'. יהיה מעניין לראות אם למרות הכל, לכל אחד יש סגנון משלו, או שבסופו של דבר כולנו מתלבשים\מתאבזרים אותו דבר.

SuGar and SpicE

New member
../images/Emo45.gifוגם אפשר

לפתוח כל שישי שירשור.. שכל אחד יכתוב מה יש לעשות בערב לצערי אין לי כל כך הרבה זמן בשביל להתחייב לכתיבת טור שבועי אבל לא אכפת לי להיות אחראית על פתיחת השירשור הנ"ל

LipStiK

New member
פעם עשינו את זה..זה היה די אוטומאטי

חבל שזה כבר לא.. בכל מקרה- סבבה אה ויש לי עוד הצעה- זוכרים את השירשורי שירים שעשינו? טוב, הם חסרים...

Daniel MSG

New member
אני יכולהה.. אם בא לכם

לעשות טור על כל מיני כתבות בנושא אופנה מכל מיני אתרים ומקורות באינטרנט

LipStiK

New member
אני מסכימה לפתוח שירשורי אין ואאוט.

כשכל אחד רושם אקססוריז שהם אין\אאוט, בגדים וכאלה... זה היה פעם

אני אלך על החלק של

הבתי קפה והמועדונים. אני מבלה דיי הרבה בבתי קפה ומועדונים ואני חושב שאני אוכל לרשום טור שבועי בנושא.. טור שיעסוק יותר במועדו ןאו באותו בית הקפה ולא באנשים שהיו באותו מקום..

Stripperella

New member
אני יכולה.....רק אם אתם רוצים...

שאני אתחיל לעשות סיכומים שבועיים -על מה שהיה כל השבוע בפורום... אם בא לכם אני מוכנה להתנדב... אז אני יכולה?

למעלה